Фан клуб - РК Вардар

Овие разбраа дека во Варадр течат пари, па почнаа фамилијарно да се најавуваат. Нека си ја донесе и свекрвата, ќе може некое место во управата да и се најде.

ќе да е за Хенрик работата, не верувам дека Рене би заминал од Кил, макар шо се е можно :) девојка му била Улрика Агрен, швеѓанка 27 години, позиција пикер, моментално игра некаде низ Германија во некој си клуб :D

Знам за Хенрик е шпекулацијата, за него и прашав, чим и оваа е плус пикер позоција која им фали на ЖРК, уште можно е да добиеме уште еден заљубен пар во друштвото. :D

Пошто бев на собиранка и само резултатот го пратев, морав сега да си го пуштам натпреварот...
Ау човече, какво силување беше ова. Не сум сигурен дали овие се толку слаби или Вардар се многу јаки. Им падна моралот на почеток, како без одбрана и голман да играа. Поубедливо добиен натпревар од овој со РНЛ не сум видел до сега :vozbud:

Ждребката е утре?

Пошто бев на собиранка и само резултатот го пратев, морав сега да си го пуштам натпреварот...
Ау човече, какво силување беше ова. Не сум сигурен дали овие се толку слаби или Вардар се многу јаки. Им падна моралот на почеток, како без одбрана и голман да играа. Поубедливо добиен натпревар од овој со РНЛ не сум видел до сега :vozbud:

Ждребката е утре?

Утре од 12 и нешто саатот е ждребката .

Можни противници се Данкерк, Загреб и Висла Плок.

ќе да е за Хенрик работата, не верувам дека Рене би заминал од Кил, макар шо се е можно :) девојка му била Улрика Агрен, швеѓанка 27 години, позиција пикер, моментално игра некаде низ Германија во некој си клуб :D

па овој може да се каже дека е и подобар од Рене, одличен е во одбрана ако го земат одлично појачање за место на Чипурин..Петрич човеков си зима плата има договор две години нема заиграно :D со доаѓањето на Македа сигурно ќе лета он и Терзич.

Добри се и двајцата, ги следам константно во Бундес лигата. Ако дојде овој место Чипурин одлична работа ќе се заврши иако да признаам Чипурин ми е доста драг играч и многу го почитувам. :)

Инаку по грешка те цитирав тебе, требаше @Ne_sum_ja али кликнав веќе на грешното место. :D

Иначе јас го посакувам Данкерк за противинк, остајте вие стари долгови со Загреб или ќе ја тепаме Висла со тоа што ќе набилдаме разлика на домашен терен. :D Дајте го најслабиот противник, да завршиме што е можно полесно работа. Мада, не секогаш значи дека ако играш против послаб ќе биде полесно... Иако со сигурност тврдам дека Данкерк ке е најлесен противник за нас, т.е. тука се негде со Загреб али против Загреб не сакам да играме затоа што не сакам да го исфрлиме Вујо. :D
Овие Висла Плок се многу јака екипа, само они нека не ни се паднат, ќе биде доста тешко да се поминат. Ги плеснаа и Барса и Флензбург на домашен терен и може да се каже дека одлично ја одиграа првата фаза. Имаат еден десен бек 3 метра е висок, прав топџија. :D

Дечки, да не знае некој како се симнува видео од Laola, сакам да ја спуштам снимката од саботата.

Добри се и двајцата, ги следам константно во Бундес лигата. Ако дојде овој место Чипурин одлична работа ќе се заврши иако да признаам Чипурин ми е доста драг играч и многу го почитувам. :)

Инаку по грешка те цитирав тебе, требаше @Ne_sum_ja али кликнав веќе на грешното место. :D

Иначе јас го посакувам Данкерк за противинк, остајте вие стари долгови со Загреб или ќе ја тепаме Висла со тоа што ќе набилдаме разлика на домашен терен. :D Дајте го најслабиот противник, да завршиме што е можно полесно работа. Мада, не секогаш значи дека ако играш против послаб ќе биде полесно... Иако со сигурност тврдам дека Данкерк ке е најлесен противник за нас, т.е. тука се негде со Загреб али против Загреб не сакам да играме затоа што не сакам да го исфрлиме Вујо. :D
Овие Висла Плок се многу јака екипа, само они нека не ни се паднат, ќе биде доста тешко да се поминат. Ги плеснаа и Барса и Флензбург на домашен терен и може да се каже дека одлично ја одиграа првата фаза. Имаат еден десен бек 3 метра е висок, прав топџија. :D

Оваа година слабо го имам гледано Хамбург али од тоа порано и што го знам овој играч, игра добро напад ама одбраната му е посилна страна.
Би биле многу добар двоец со Абутовиќ на 3 и 4 со оглед. На тоа дека и овој е двометраш. Претпоставувам и главно ќе биде искористен за одбрана да касапи:icon_mrgr:. Се разбира доколку го испазариме.

Само незнам како ќе биде ситуација на пикер тогаш. Чипурин си оди али рекоа Марсениќ доаѓал. Е сега и со Хансен ќе бидеме со четири пикери...

Читам по фејсбук, Загрепчани претежно сакаат ние да им се паднеме :pos: Не растуриле у Осијек демек.
Не се свесни што ги чека. Откако ми пропадна желбата да го видам Фленсбург, би сакал сеа Загреб да ни се падне. Криво ќе ми е ради Вујо, али некои стари долгови време е да се наплатат, со камата !!

Абе Загреб со играчите што ги има може да биде многу незгоден противник. Имаат одлична основа за тотално умртвување на играта, да го копираат рецептот на Металург за кој Вардар имаше проблеми минативе две сезони. Е сеа Вујо тешко дека така би играл ама све је могуче.

Најдобра опција е Данкерк, според мене убедливо најнеквалитетниот можен противник, не верувам дека би ги потцениле и со сериозен пристап би биле прегазени на двата меча.

Виспа Плок е најзаебаниот противник (шо значи тие ќе се паднат :D ), би било интересно дерби од навивачки аспект со најхулиганската нација во Европа, али резултатски најтешко.

Ако дојде ред од овој Загреб да се плашиме, тогаш не знам како атакуваме на фајнл фор.
Единствена причина која не би ми мило да се падне Загреб е Вујо. И тоа човекот нема никаква кривица во тоа што се две калси послаби од нас, едноставно тие му се играчите и од тие он вади максимум, а максимумот им е тоа поминување во 1/8 финале и тоа дури и изненадија како трети во групата, а на почлетокот беа фаворити за испаѓање уште о групната фаза.

Натпреварите во СЕХА лига против Загреб не се никакво мерило, со оглед на тоа што кога сакаме можеме да ги прегазиме со моменталниве состави. Земете го за пример мечот одигран во ланското полуфинале од СЕХА кога со никакви потешкотии лагано ги убивме на терен.
Вториот натпревар се игра во Скопје, што е дополнителен притисок за нив, особено што се катастрофа на гостински терен сезонава.
Би сакал да ја одбегнеме Висла, сакам двомеч во кој без многу мака ќе минеме во наредна фаза.

Околу Хенрик Тофт Хансен, добар е за трет пикер и за играње во одбрана. Може да се каже дека е нешто повеќе од просек, благодарение на неговиот сериозен пристап. Иначе да, ако доаѓа, ќе дојде во пакет со девојка му, бар тоа беше случај со одењето во Германија.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Статистички групна фаза.

Ако се земе во предвид какви малери не тераа со повреди, а и тоа што прв пат имавме 11 претставници на светското во Катар, ова е итоа како успешана сезона барем до сега. Најуспешна во историјата и на Вардар и на било која мк екипа во ЛШ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom