Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе да е за Хенрик работата, не верувам дека Рене би заминал од Кил, макар шо се е можнодевојка му била Улрика Агрен, швеѓанка 27 години, позиција пикер, моментално игра некаде низ Германија во некој си клуб
![]()
Пошто бев на собиранка и само резултатот го пратев, морав сега да си го пуштам натпреварот...
Ау човече, какво силување беше ова. Не сум сигурен дали овие се толку слаби или Вардар се многу јаки. Им падна моралот на почеток, како без одбрана и голман да играа. Поубедливо добиен натпревар од овој со РНЛ не сум видел до сега
Ждребката е утре?
ќе да е за Хенрик работата, не верувам дека Рене би заминал од Кил, макар шо се е можнодевојка му била Улрика Агрен, швеѓанка 27 години, позиција пикер, моментално игра некаде низ Германија во некој си клуб
![]()
Добри се и двајцата, ги следам константно во Бундес лигата. Ако дојде овој место Чипурин одлична работа ќе се заврши иако да признаам Чипурин ми е доста драг играч и многу го почитувам.ќе да е за Хенрик работата, не верувам дека Рене би заминал од Кил, макар шо се е можнодевојка му била Улрика Агрен, швеѓанка 27 години, позиција пикер, моментално игра некаде низ Германија во некој си клуб
![]()
Добри се и двајцата, ги следам константно во Бундес лигата. Ако дојде овој место Чипурин одлична работа ќе се заврши иако да признаам Чипурин ми е доста драг играч и многу го почитувам.
Инаку по грешка те цитирав тебе, требаше @Ne_sum_ja али кликнав веќе на грешното место.
Иначе јас го посакувам Данкерк за противинк, остајте вие стари долгови со Загреб или ќе ја тепаме Висла со тоа што ќе набилдаме разлика на домашен терен.Дајте го најслабиот противник, да завршиме што е можно полесно работа. Мада, не секогаш значи дека ако играш против послаб ќе биде полесно... Иако со сигурност тврдам дека Данкерк ке е најлесен противник за нас, т.е. тука се негде со Загреб али против Загреб не сакам да играме затоа што не сакам да го исфрлиме Вујо.
Овие Висла Плок се многу јака екипа, само они нека не ни се паднат, ќе биде доста тешко да се поминат. Ги плеснаа и Барса и Флензбург на домашен терен и може да се каже дека одлично ја одиграа првата фаза. Имаат еден десен бек 3 метра е висок, прав топџија.![]()