Фан клуб - РК Вардар

Aj vaka da se razbereme za kartite. Komiti imaa izvestuvanje uste pred 2 meseci kade sto se napomena koi ke bidat cenite so i bez clenska. Clenski se prodavaa celi 2 meseca i za sekoj termin se izvestuvase na vreme. Toj sto e zainteresiran za Vardar i za Komiti si izvadi clenska i si svirka. Tie sto sakaat ednas da dojdat na utakmica za da napravat selfie ne se dobrodojdeni kaj Komiti. Zatoa sto Komiti ne se cirkuzanti ili turisti sto primaat sekakvi i sekade. Komiti se navivaci, site ostanati koi ne se pronaogaat vo navivaci i navivanje imaat karti na biletara i sezonski karti. Tribinata na Komiti e za navivaci i takva ke ostane. Komiti ne se biletara.

И сега демек имаше подобро навивање без индијанци?Наместо групата да ја искористи популарноста на РК Вардар и да ја зголеми својата бројка се случува баш обратното.Само незнам кој има корист од ваквите потези?Вардар сигурно не.Истото се случува и во фудбалот.Кога нешто не оди ко што треба,тогаш некој ттеба да сноси одговорност,а од одговорност секој бега пошто никој не е крив нели.Приказните дека индијанците на трибина се причина за лошото реноме и анемичноста на групата се приказни.Не се они криви за меѓусебните тепачки на трибина,што пола група се пресели на неутрална,а богами по утакмицава и за подпросечното навивање...

Ti sigurno ne si kadaren da kazuvas dali bilo podobro ili ne. Grupata nema da se solidarizira so indijanci sto sakaat ednas da dojdat. Brojka se zgolemuva so vadenje clenska. Pa dogodina koga bi igrale pak koga ke se izvadat clenski tie sto godinava ne izvadija ke si izvadat posto ke znaat deka zgresile. I koga ke ja imaat ke se izlazat da dojdat i na drugi natprevari, a ne samo na LS.Korist Vardar ima od navivaci i simpatizeri a ne od nekoj sto dosol da se slika kolku da bide viden. Sekoj zainteresiran ke si izvadi clenska od Komiti ili od samiot klub kraj na prikaznata.
Debata za ova tuka nema da dozvolam zatoa sto ne e mesto i nema sto da se diskutira koga e objasneto 100 pati i isto tolku soopstenija se izvadija. Dali toa vi odgovara ili ne, nebitno e.

И сега демек имаше подобро навивање без индијанци?Наместо групата да ја искористи популарноста на РК Вардар и да ја зголеми својата бројка се случува баш обратното.Само незнам кој има корист од ваквите потези?Вардар сигурно не.Истото се случува и во фудбалот.Кога нешто не оди ко што треба,тогаш некој ттеба да сноси одговорност,а од одговорност секој бега пошто никој не е крив нели.Приказните дека индијанците на трибина се причина за лошото реноме и анемичноста на групата се приказни.Не се они криви за меѓусебните тепачки на трибина,што пола група се пресели на неутрална,а богами по утакмицава и за подпросечното навивање...
А шо беше толку лошо навивањето денес?

Си размислил дека Комити може не сакаат популарност туку тип топ средена да им е групата? Си размислил дека ради тие индијанци топ дечки се казнувани? (најчесто парично)

Имаш на форумов членови на Комити и тоа битни членови, се што ќе пишат ти го објаснуваат и пак им се мешаш кај што не треба.

Земете купете си карти на обични места, остајте грло на трибина и остајте Комити да си ги решат проблемите и да си ја средат групата.
Као може ја и ти да коментираме за групата коа не сме биле со нив на трибина?

Секогаш, ама баш секогаш, подобар е квалитетот него квантитетот во навивањето. Ако одиш на трибината кај Комити за да стоиш како здрвен и да бидеш виден дека си во Комити, и притоа да направиш некое селфи, тогаш подобро не оди, или гледај од дома. Подобро ќе навиваат 200 луѓе кои ќе го дадат својот глас цели 60 минути, отколку 500 луѓе од кои 300 ќе го дрват курот.

Секогаш, ама баш секогаш, подобар е квалитетот него квантитетот во навивањето. Ако одиш на трибината кај Комити за да стоиш како здрвен и да бидеш виден дека си во Комити, и притоа да направиш некое селфи, тогаш подобро не оди, или гледај од дома. Подобро ќе навиваат 200 луѓе кои ќе го дадат својот глас цели 60 минути, отколку 500 луѓе од кои 300 ќе го дрват курот.
Тоа де.
Денеска они што беа кај Комити си грмеа, иако беа во значително помала бројка, имаше атмосфера, се правеше притисок на противник и башка ја активираа доста пати цела сала.
Што поеќе да праат?

Тоа де.
Денеска они што беа кај Комити си грмеа, иако беа во значително помала бројка, имаше атмосфера, се правеше притисок на противник и башка ја активираа доста пати цела сала.
Што поеќе да праат?
Доста ти, знаеме дека идеш само селфиња да праиш, али ептен си со врски па те пуштаат на трибина. :цицки:
Шала на страна мене ок ми навиваа Комити, барем од тоа што можев да приметам преку ТВ.

Сакав само да прашам од контигентот карти што го добиват гостинските екипи може ќе останат карти.
Толку ли е страшно тоа да се праша? Јас на пример појма немам како функционира тоа со картите за гостинските екипи.
Ти пишав и предходно, исконтактирај ги преку меил РК Вардар, ваљда ќе ви средат карти.
Затоа што мислам дека немаат побарано карти за гостински навивачи.

Momentalno ja gleam utakmicata i se ukluciv samo za da mu ebam sve nepismeno na Pero Momirovski.
Ja pokazuvaat zena mu na Dibirov u kadar i konjov vika zenskiot tim na Vardar odnosno onie sto ne otpatuvaa za Volgograd se tuka. Tatjana Hmirova. :facepalm:
Нема помутав коментатор од Перо. Значи НЕ ПОСТОИ ТАКВА ОСОБА НА ПЛАНЕТАТА!!!! Игорче за него е измислен.
Прво, најголем кобник е ликот.
Второ, одвратен е.
Трето, има ужасно познавање на спортот општо земено.
Четврто, ТРЕСЕ ЗЕЛЕНИ за сите пари на светот. Меша играчи, тренери, судиски одлуки... Судијата свирнал престап, овој вика фаул у напад, мислам страшно...
Нека ве стават вас двајца. Нема да одиме во сала, само за да останеме пред тв и да уживаме во вашето стручно коментирање и препознавање од прва на све.

Нека ве стават вас двајца. Нема да одиме во сала, само за да останеме пред тв и да уживаме во вашето стручно коментирање и препознавање од прва на све.
Со коментаторско искуство од 0 ( НУЛА), гарантирам дека подобро ќе коментирам од Перо. Значи глава ставам за ова. Океј е, сите сме луѓе, човечки е да се погреши, ама Перо не греши, него не погодува уопште. :icon_lol: Не може бе играчи да не распознава, не може едноставно. Си го слушал ли оној од Арена коментаторот, нон стоп што коментира ракомет? Ако не си го слушал изгледај некој меч да видиш што е асален коментатор за ракомет, а не ова бедуријава.

Ти пишав и предходно, исконтактирај ги преку меил РК Вардар, ваљда ќе ви средат карти.
Затоа што мислам дека немаат побарано карти за гостински навивачи.

Пишав тогаш кога зборевме. Досега нема одговор.

Со коментаторско искуство од 0 ( НУЛА), гарантирам дека подобро ќе коментирам од Перо. Значи глава ставам за ова. Океј е, сите сме луѓе, човечки е да се погреши, ама Перо не греши, него не погодува уопште. :icon_lol: Не може бе играчи да не распознава, не може едноставно. Си го слушал ли оној од Арена коментаторот, нон стоп што коментира ракомет? Ако не си го слушал изгледај некој меч да видиш што е асален коментатор за ракомет, а не ова бедуријава.
На Близу сум, СК неам не па Арена, стопанката да им ја накарам.

За банални работи замарате, голем кур коментаторот промашувал имиња и фаци на ракометарките. Не го сфаќам јас тоа така, коментаторот да е стручен и да ме запознава со ракометот и играчите. Ако ме интересира ќе разлистам по нетов, и не го ни перципирам кога коментира.

На Близу сум, СК неам не па Арена, стопанката да им ја накарам.

За банални работи замарате, голем кур коментаторот промашувал имиња и фаци на ракометарките. Не го сфаќам јас тоа така, коментаторот да е стручен и да ме запознава со ракометот и играчите. Ако ме интересира ќе разлистам по нетов, и не го ни перципирам кога коментира.
Брат ама еве земи хипотетичка ситуација ко пример, гледаш на ТВ Вардар и го слушаш Перо: И еве го сега Душебаееееееееееееееееееееееев и гооооооооол, и тука збори и урла едно 10 секунди за да се исправи откако на екранот од ЕХФ ќе го прикажат Филип Лазаров дека дал гол. :tapp: А пази доста често знае да помеша левак со деснак или пикер со среден бек. :pos: Значи разбирам да помеша некои играчи слични по конституција, ама вакви ствари... Мене тоа ко гледач ме иритира пошо цело време греши и замара со глупости, не можам на раат да си гледам. А на mute не иде да гледам, жално е да не се осети атмосферата во Јане.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom