Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Ondak izvini moja greska,mislev za doma prasuvas zatoa mi bese cudno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо беше толку лошо навивањето денес?И сега демек имаше подобро навивање без индијанци?Наместо групата да ја искористи популарноста на РК Вардар и да ја зголеми својата бројка се случува баш обратното.Само незнам кој има корист од ваквите потези?Вардар сигурно не.Истото се случува и во фудбалот.Кога нешто не оди ко што треба,тогаш некој ттеба да сноси одговорност,а од одговорност секој бега пошто никој не е крив нели.Приказните дека индијанците на трибина се причина за лошото реноме и анемичноста на групата се приказни.Не се они криви за меѓусебните тепачки на трибина,што пола група се пресели на неутрална,а богами по утакмицава и за подпросечното навивање...
Тоа де.Секогаш, ама баш секогаш, подобар е квалитетот него квантитетот во навивањето. Ако одиш на трибината кај Комити за да стоиш како здрвен и да бидеш виден дека си во Комити, и притоа да направиш некое селфи, тогаш подобро не оди, или гледај од дома. Подобро ќе навиваат 200 луѓе кои ќе го дадат својот глас цели 60 минути, отколку 500 луѓе од кои 300 ќе го дрват курот.
Доста ти, знаеме дека идеш само селфиња да праиш, али ептен си со врски па те пуштаат на трибина.Тоа де.
Денеска они што беа кај Комити си грмеа, иако беа во значително помала бројка, имаше атмосфера, се правеше притисок на противник и башка ја активираа доста пати цела сала.
Што поеќе да праат?
Ти пишав и предходно, исконтактирај ги преку меил РК Вардар, ваљда ќе ви средат карти.Сакав само да прашам од контигентот карти што го добиват гостинските екипи може ќе останат карти.
Толку ли е страшно тоа да се праша? Јас на пример појма немам како функционира тоа со картите за гостинските екипи.
Momentalno ja gleam utakmicata i se ukluciv samo za da mu ebam sve nepismeno na Pero Momirovski.
Ja pokazuvaat zena mu na Dibirov u kadar i konjov vika zenskiot tim na Vardar odnosno onie sto ne otpatuvaa za Volgograd se tuka. Tatjana Hmirova.![]()
Нека ве стават вас двајца. Нема да одиме во сала, само за да останеме пред тв и да уживаме во вашето стручно коментирање и препознавање од прва на све.Нема помутав коментатор од Перо. Значи НЕ ПОСТОИ ТАКВА ОСОБА НА ПЛАНЕТАТА!!!! Игорче за него е измислен.
Прво, најголем кобник е ликот.
Второ, одвратен е.
Трето, има ужасно познавање на спортот општо земено.
Четврто, ТРЕСЕ ЗЕЛЕНИ за сите пари на светот. Меша играчи, тренери, судиски одлуки... Судијата свирнал престап, овој вика фаул у напад, мислам страшно...
Со коментаторско искуство од 0 ( НУЛА), гарантирам дека подобро ќе коментирам од Перо. Значи глава ставам за ова. Океј е, сите сме луѓе, човечки е да се погреши, ама Перо не греши, него не погодува уопште.Нека ве стават вас двајца. Нема да одиме во сала, само за да останеме пред тв и да уживаме во вашето стручно коментирање и препознавање од прва на све.
Ти пишав и предходно, исконтактирај ги преку меил РК Вардар, ваљда ќе ви средат карти.
Затоа што мислам дека немаат побарано карти за гостински навивачи.
На Близу сум, СК неам не па Арена, стопанката да им ја накарам.Со коментаторско искуство од 0 ( НУЛА), гарантирам дека подобро ќе коментирам од Перо. Значи глава ставам за ова. Океј е, сите сме луѓе, човечки е да се погреши, ама Перо не греши, него не погодува уопште.Не може бе играчи да не распознава, не може едноставно. Си го слушал ли оној од Арена коментаторот, нон стоп што коментира ракомет? Ако не си го слушал изгледај некој меч да видиш што е асален коментатор за ракомет, а не ова бедуријава.
Брат ама еве земи хипотетичка ситуација ко пример, гледаш на ТВ Вардар и го слушаш Перо: И еве го сега Душебаееееееееееееееееееееееев и гооооооооол, и тука збори и урла едно 10 секунди за да се исправи откако на екранот од ЕХФ ќе го прикажат Филип Лазаров дека дал гол.На Близу сум, СК неам не па Арена, стопанката да им ја накарам.
За банални работи замарате, голем кур коментаторот промашувал имиња и фаци на ракометарките. Не го сфаќам јас тоа така, коментаторот да е стручен и да ме запознава со ракометот и играчите. Ако ме интересира ќе разлистам по нетов, и не го ни перципирам кога коментира.