- Член од
- 23 јули 2014
- Мислења
- 575
- Поени од реакции
- 111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најверојатно нема да бидит Фленсбург трет ,туку полската Висла ,ако полјаците победат утре во Шведска следната недела на Висла им треба победа од 1 гол за трето место.За второ место ни треба победа или нерешено кај РНЛ.[DOUBLEPOST=1423906435][/DOUBLEPOST]Отприлика е вака.
Ако завршиме трети (што е поверојатно), можни противници во баражот ни с: ПСЖ, Колдинг и Пик Сегед.
Ако завршиме втори можни противници ни се: Загреб, Фленсбург и Данкерк/Алборг.
Од сите овие само ПСЖ е тим што мора да се избегне. Со другиве сите може да имаме минимален пораз во гости и да ги растуриме дома.
Па ништо посебно, ја растури Македонија на светското а и немаше промашено шут сега против нас до тој момент. После тоа Штербик му фати зицер. Башка и со некои свои изјави по медиумиве го навлече гневот наш.Абе шо напраи Гајиќ? Сум задремал некоја минута, и отварам очи гледам му пеат Гајиќ педеру.![]()
РНЛ првото полувреме го играше без четири играчи од првата постава,затоа и тесно беше,Германците немаат јака клупа.Важно е дека тепавте....
Ако тепа утре РНЛ ќе одлучувате со нив..
Сепак би почекал до утре....
Тие Русиштата се многу опасна екипа,ако се распукаат Деревен,Житников,Ковалев и компанија,посебно ако ги потцени РНЛ како во Германија во првото полувреме,и да одат накурчени дека лесно ќе тепаат се бива...
.
Нема помутав коментатор од Перо. Значи НЕ ПОСТОИ ТАКВА ОСОБА НА ПЛАНЕТАТА!!!! Игорче за него е измислен.Momentalno ja gleam utakmicata i se ukluciv samo za da mu ebam sve nepismeno na Pero Momirovski.
Ja pokazuvaat zena mu na Dibirov u kadar i konjov vika zenskiot tim na Vardar odnosno onie sto ne otpatuvaa za Volgograd se tuka. Tatjana Hmirova.![]()
Od koga komitite se biletara?svasta