Фан клуб - РК Вардар

Па добро бе, ќе почне ли нешто на време ко што е најавено во оваа земја?
Дали имате информација, дали доцни продажбата и на билетара, или не заебаа само нас што чекаме онлајн?

Па добро бе, ќе почне ли нешто на време ко што е најавено во оваа земја?
Дали имате информација, дали доцни продажбата и на билетара, или не заебаа само нас што чекаме онлајн?
Мене у One у Тетово ми рекоа дека не биле они застапници оваа година,дека имало само од Металург:eek:.Стварно не знам дал не дупат,или уште не се пуштени,појма неам.

Лесно оди работава онлајн, сега земав без проблем.

За блок 9 и 10 нема, логично, таму за Комити. Нема ни за 5,6 и 13 кои се ваљда „резервирани“ однапред. Како тргнало тешко дека ќе останат повеќе од 500 слободни карти за поединечна утакмица. :cautious:

Хаос пичке лудило е салава.

Горе има 5.100 места, сосе монтажни на сите четири страни комотно ќе собереше 7000 и ќе беше топ. Не знам која им е целта со оние два реда „ВИП“ доле, со седишта ко у кино. Па у НБА на обични столчиња седат на најскапите courtside места. Ок овде не може пошто некој ќе го фрли сточлето. :D

Али вака изгледа преглупо, барем позади гол да ставеа монтажни. Плус има само еден излез од трибина, подобро ќе беше ко во Борис со по два. Вака не може ни Комити во убав коп да бидат пошто она влезон е висок 10 реда, слон комотно собира.

Да не биде сеа „Сте нашле, па сте зашле“, али можеа многу подобро да ја испланираат салава во поглед на седишта. (n)

Па некој блокови сигурно им се тргнати ако треба да даваат и за гостински навивачи, инаку мораше една сала поголема ваа кога веќе ја правеа нова да беше 10к+ сите гледаат профит што повеќе карти продадени кај нас незнам зошто вака ги кратат саливе, слично БТ е срање направена.

Па некој блокови сигурно им се тргнати ако треба да даваат и за гостински навивачи, инаку мораше една сала поголема ваа кога веќе ја правеа нова да беше 10к+ сите гледаат профит што повеќе карти продадени кај нас незнам зошто вака ги кратат саливе, слично БТ е срање направена.
БТ си е супер направена, за тоа време. Пред 6 години кога се отвори, немавме ни јаки ракометни тимови, нит па репрезентација ракомет или кошарка. Сала од 6 илјади беше премија.

Мистерија на денот: четирите централни блока од двете трибини што не се пуштени во продажба.

Ај разбирам спонзори, мајки, татковци, швалери, пријатели и така натака.. Али четири блока "резервирани" ми е некако премногу искрено.

Магично исчезнаа тие...ништо од нив немаше...јас за Блок 12 земав.

5, 6, 13 и 14 да не се Блок билет - ВИП, па затоа да ги нема за 1500? А вип собиве да се ВИП премиум билети.

5, 6, 13 и 14 да не се Блок билет - ВИП, па затоа да ги нема за 1500? А вип собиве да се ВИП премиум билети.
Воопшто ги немаше во продажба тие, гледав кога селектираше дечкото во билетарата.

Може овие блокови во слободна продажба да идат, не верувам дека сите карти што ќе ги дадат по спонзори ќе бидат искористени.

Воопшто ги немаше во продажба тие, гледав кога селектираше дечкото во билетарата.

Може овие блокови во слободна продажба да идат, не верувам дека сите карти што ќе ги дадат по спонзори ќе бидат искористени.

Јас земав онлајн, само тие од 1500 беа пуштени и само тие можеа да се селектираат.

Резервирани се ама дека ќе идат сите што зеле од спонзори... ќе биде како со Хамбург, ден пред текма "На ваше изненадување, имаме уште 300 карти :vozbud: " од тие што нема да ги заменат.
Лекариве шо ги знам од Систина дојдоа само на Фленсбург :facepalm:

Кажете ми од тие 1500 има уште така и добри се да земам од нив?
Моја препорака ти е блок 7 во први ред имаш уште 4 слободни од 1500. Друг подобар не видов.

Интересно е што голем дел од ова што денес беше пуштено се продаде а баш ме интересира што ќе биде со страничните блокови и колку од тие карти ги чуваат за пред утакмица да пуштат.

Моја препорака ти е блок 7 во први ред имаш уште 4 слободни од 1500. Друг подобар не видов.

Интересно е што голем дел од ова што денес беше пуштено се продаде а баш ме интересира што ќе биде со страничните блокови и колку од тие карти ги чуваат за пред утакмица да пуштат.
Па сега гледам најубавите блокови се продадоа, или не ни беа пуштени во продажба?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom