Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене у One у Тетово ми рекоа дека не биле они застапници оваа година,дека имало само од МеталургПа добро бе, ќе почне ли нешто на време ко што е најавено во оваа земја?
Дали имате информација, дали доцни продажбата и на билетара, или не заебаа само нас што чекаме онлајн?
БТ си е супер направена, за тоа време. Пред 6 години кога се отвори, немавме ни јаки ракометни тимови, нит па репрезентација ракомет или кошарка. Сала од 6 илјади беше премија.Па некој блокови сигурно им се тргнати ако треба да даваат и за гостински навивачи, инаку мораше една сала поголема ваа кога веќе ја правеа нова да беше 10к+ сите гледаат профит што повеќе карти продадени кај нас незнам зошто вака ги кратат саливе, слично БТ е срање направена.
Воопшто ги немаше во продажба тие, гледав кога селектираше дечкото во билетарата.5, 6, 13 и 14 да не се Блок билет - ВИП, па затоа да ги нема за 1500? А вип собиве да се ВИП премиум билети.
Воопшто ги немаше во продажба тие, гледав кога селектираше дечкото во билетарата.
Може овие блокови во слободна продажба да идат, не верувам дека сите карти што ќе ги дадат по спонзори ќе бидат искористени.
Моја препорака ти е блок 7 во први ред имаш уште 4 слободни од 1500. Друг подобар не видов.Кажете ми од тие 1500 има уште така и добри се да земам од нив?
Па сега гледам најубавите блокови се продадоа, или не ни беа пуштени во продажба?Моја препорака ти е блок 7 во први ред имаш уште 4 слободни од 1500. Друг подобар не видов.
Интересно е што голем дел од ова што денес беше пуштено се продаде а баш ме интересира што ќе биде со страничните блокови и колку од тие карти ги чуваат за пред утакмица да пуштат.