Фан клуб - РК Вардар

Па сега гледам најубавите блокови се продадоа, или не ни беа пуштени во продажба?
Не ни беа, затоа ме интересира што ќе испадне со нив. Тебе останати ти се уште тие од 7мицата а да се колку-толку добри па ако зимаш не чекај многу.

За блок 9 и 10 нема, логично, таму за Комити. Нема ни за 5,6 и 13 кои се ваљда „резервирани“ однапред. Како тргнало тешко дека ќе останат повеќе од 500 слободни карти за поединечна утакмица. :cautious:

Хаос пичке лудило е салава.

Горе има 5.100 места, сосе монтажни на сите четири страни комотно ќе собереше 7000 и ќе беше топ. Не знам која им е целта со оние два реда „ВИП“ доле, со седишта ко у кино. Па у НБА на обични столчиња седат на најскапите courtside места. Ок овде не може пошто некој ќе го фрли сточлето. :D

Али вака изгледа преглупо, барем позади гол да ставеа монтажни. Плус има само еден излез од трибина, подобро ќе беше ко во Борис со по два. Вака не може ни Комити во убав коп да бидат пошто она влезон е висок 10 реда, слон комотно собира.

Да не биде сеа „Сте нашле, па сте зашле“, али можеа многу подобро да ја испланираат салава во поглед на седишта. (n)

Позади вип столчињата има стаклен ѕид и таму се вип собите затоа и има само два реда седишта.

Блок билетите што се за стоење по 500 денари, од каде можат да се набават бидејки ги нема на мктикетс, и дали тие карти се во делот за навивање со комитите?

Интересно како оваа сезона почнува исто како минатата.

Исто како и лани оваа сезона како прв меч одма имаме многу битен натпревар. Победа кај Целје во гости ќе биде многу битна доколку сакаме да се бориме за тие први места, оти бод во гости значи многу во оваа тешка група.

По мене ќе беше многу подобро првата да ја играме дома против кој било од групата, бидејќи ќе се фатеше добар залет за понатаму а и ќе се дигнеше атмосфера... Али што е тука е. Знаат момците колку е битна оваа утакмица и мислам дека ќе дадат се за да не израдуваат.

А бил некој на билетара да праша дали можда таму ги даваат тие за трибините во средина што се? Или истите карти на нет и на билетара ги нудат?

Тие 4те блока што не беа пуштени не се вип, обични блокови се, обичниот вип и вип премиум се доле до теренот, има по 4 реда столчиња првите црвените кој се одма до теренот, и уште 2 реда црни столчиња, кој се малку подигнати и се позади црвените столчиња т.е одма пред вип собите, е сеа ваљда вип премиум се тие црните пред вип собите од кој може да се влезе во вип собите, додека од црвениве нема пристап пошо има ограда, и ваљда се тие обичните вип. Е сеа за стоење тие не ми се јасни каде се, да не местат некој монтажни трибини позади головите без столчиња или па најгоре над трибините ќе бидат, ќе видиме, коа ќе ги пуштат.

Ми нема логика тие карти од четирите блока што се најубави за гледање да ги пуштат во слободна продажба а за сезонските да пуштат полоши места. Не би било фер спрема тие што даваат одеднаш пари за сезонски. Мислам дека тие четири блока се поделени по спонзори, играчи, пријатели.

А бил некој на билетара да праша дали можда таму ги даваат тие за трибините во средина што се? Или истите карти на нет и на билетара ги нудат?

Пишаа поназад дека истите што одат преку интернет се продаваат и во билетара.

Дај кажите ми,дали ако купам карта онлајн на влез се бара мејлот или лична карта,у случај лицето што ги наручало да не е присутно.По можност нека каже некој што зел онлајн до сеа.

Дај кажите ми,дали ако купам карта онлајн на влез се бара мејлот или лична карта,у случај лицето што ги наручало да не е присутно.По можност нека каже некој што зел онлајн до сеа.
Прашуваш за блок влезница за сите натпревари или за поединечна карта?

За годинава не знам како ќе биде, минатата година немаше потреба да покажуваш лична карта за влегување, ниту на картите пишуваше име и презиме. Сигурен сум дека и годинава ќе биде исто. Јас на пример купував за цело друштво, па нема ваљда седум карти да бидат со мое име. :)
Лани, на една од утакмиците кога другар ми кога не можеше да дојде, со истата карта влезе татко му.

Има објавено термин за замена на ваучерите со пластифицирани билети? Не гледам некаде да има објавено, ама да не ми избегала информацијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom