Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
wie Durchfalldu bist schwer
Rot oder blau?wie Durchfall
RotRot oder blau?
Не е дотоа...премногу сум присутен тука бидејќи Вардар многу губи...неможе да не ме запамната скоро секоја утакмица ви гледам сеир.Абе таков сум ја, запамнувам си многу имиња у глобала. Само што јас не реагирам пошо знам дека не ти се сите овци на број.
Добро бе и јас невивам за Металург, не го сакам Вардар и мило ми е шо изгубија ама дај не замарај и не провоцирај без врска.Не е дотоа...премногу сум присутен тука бидејќи Вардар многу губи...неможе да не ме запамната скоро секоја утакмица ви гледам сеир.
Се сложувам со твоево мислење. Дури на пријателски натпревар овие изгледаат толку селски. На лице место се уверив во тоа. Затоа за во иднина нашиве ако сакаат да ги добиваат мора по нивниот метод, притисок по судиите, кој патем беа очајни и самите незнаеа што судат на моменти. При еден наш напад кренаа рака, топката се одби во аут а нашиве од кај голман ја вратија нападнаа и постиганаа гол а кутрите судии незнаеа дека впрочем беше аут.Никола Марковски и Јоновски напаѓаат играчи,Вугринец пцуе и се заканува на играчи и судии и нема една статија нигде за истото.Мора од Вардар уште од сега да си припремат сценарија за вакви ситуации инаку вака ќе секој натпревар ќе тече.После СЕХА финалето во Загреб каде Вујовиќ им се измоча у душа они секој натпревар прават инциденти.Еден натпревар нема да помине без инцидент исцениран од страна на Металург.
Абе после црвените повлечи ја екипата од терен едно 30 минути остави ги нив нека седат надвор на терен и нека гувеат малце ,додека во соблекувална играчите не ги напумпаш со агресивност ,како што би рекол Заев живи луѓе не јадат.А не нервозни да ги оставиш да играат, и така прават глупи грешки од брзање и неконцетрација.
Нека се активират кој сакат. Битно е да ги делкаме па кој што сака нека пишува.Ako Vardar proba so takvo scenario, odma ke se aktiviraat Mincovite mediumi. Sportmedia malce ja levelira rabotata ama bezglasna bukva se.