Фан клуб - РК Вардар

У публиката сите се Металург..за вистинскиот бренд...
Во цела МКД изгледа само 300-400 навивачи има за Вардар...таканаречени Комити и толку.

Во цела МКД изгледа само 300-400 навивачи има за Вардар...таканаречени Комити и толку.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1408221806][/DOUBLEPOST]Алооо модератор или Админ има ли ? да ги истреби лебаркиве....

Ај тркни до екстра меин и земи си еден свински врат. Листеријата била супер за амеби ко тебе <3

На кој канал ја пренсуваат утакмицата???

Затоа навивачите на Металург коментираат у фан клуб РК Вардар, зашто многу ве има :tapp:

Самсоненко сигурно гледа и си вика подобро парите у шахтата да ги фрлев...

@Crazy in Love aj smiri situacija so ban od trma, veruvam deka si na pc. Selektiraj permanent tamu vo opciite, si imaat nivni fan klub.

p. s. vi vikav Stole podebel e poprakticen vie ne (n) rezultat update?

На толкав ракометен пазар, на толку Балканци шутери, НИЕ НЕ МОЖЕМЕ БЕК ШУТЕР ДА НАЈДЕМЕ.
Жими се да сум тренер на Вардар и да гледам Борозан и 40 годишен играч не решетаат од каде сакаат, самоубиство би си направил :facepalm:
Ја отупевме една иста акција цело време, овие не научиле дека не знаеме пенали да шутираме, ќе не исфаулираат и по утнатиот пенал уште толку ни паѓа мотивот :facepalm:
Земи го оној од ПСЖ што шутира пенали само, на крај краева нека земат некое дрво и нека го вежбаат само пенали да шутира. Ете го Филип Лааров како главен кандидат за таков играч :D

Од небо се гледа дека ни се очајни шутерите од седум метри и лесно е да се процени каде ќе шутираат...
6 утнати пенали ебате, па да сакаш не можеш 6 пенали и тоа против некое дрвесимо Коциќ да утнат :vozbud:

Тотално разочарување во финалево, ама горе доле очекував и затоа не се залетував со изјави дека ќе ги јадеме, ќе ги растуриме итн.
За Кукоски не сакав да коментирам, ама со @Незапирливи 1903/87 уште од ланска сезона го коментиравме истото, дека постојано им даваме играчи кои на насат не ни требаат, а за играта на Металург се маестрални. Очигледно сме тотални имбецили штом самите си го засилуваме противникот и тоа за ИЧ ПАРИ...
Они како си не дупеа со Столе, маста ни искочи дур го земавме...

Мада за ваков Лацковиќ, Кукоски е десет пати подобар во одбраната...

Раул Гонзалес одново го става под прашалник неговото ракометно знаење. Цело време на ист начин губиме од нив, никаква промена не прави...
Не знам што да кажам, Саша Матиќ ќе видеше дека не треба да ги оставаме да си шутираат од каде сакаат и дека треба често да им ги сецкаме нападите, пошто реално освен шутот во кој се 50000000 класи над нас, во другото сме подобри...

Металург 25 :19 Вардар, конечен резултат.

Каков бан бре...па пички сте сите Вардарци и сите поврзани со Вардар...поштено испаднавте у втора лига и моравте да правете фузии и што ти знам, а немавте храброст да играте втора лига и поштено да си изборете прволигашки статус...засекогаш сте обележани како Миравци..Миравчанци...
du bist schwer

Кај Раул ме нервира само што се однесува толку професионално.Он мисли ова шпанија е оа технички ќе се надмудрува.Тактиката им е јасна прави фаули,инциденти,глуми провоцирај на крај краева не може цел тим да го истераат.И за целото тоа време кај на Вардар играчите се пумпа нервоза и кога играчите се нервозни не може едноставно да се игра.

Вујовиќ за тоа си имаше решение,чим дојдеше до тој момент да пука од нервоза помеѓу играчите ќе си направеше некаков инцидент и ќе ја заменеше така нервозата со агресивност.А Раул само ќути и трпи не може така.Не може по весници он да го фали Червар додека овој од плукање океан ќе напуни.

Потребен е некој во стручен штаб како Вујовиќ или Вујошевиќ од Партизан за да ги работи прљавите работи.

Последно уредено:
ЊТФ? Кој гениј ја организираше церемонијава бе? Само во мојата чудесна земја го има ова..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom