Фан клуб - РК Вардар

рајковиќ беше добар играч, не требаше вардар да го испушти , сега игра во Австрија во некој просечен тим
Stom igra vo Avstrija znaci ne bil dovolno dobar i za Vardar,prosecen igrac vo prosecen tim da bese obratno sea ke postipsese za nekoj poasalen tim a ne vo Avstrija ....

Stom igra vo Avstrija znaci ne bil dovolno dobar i za Vardar,prosecen igrac vo prosecen tim da bese obratno sea ke postipsese za nekoj poasalen tim a ne vo Avstrija ....
нема врска тоа, марковиќ е топ класа а отиде во катар :D Не е се до клубот , парите играат важна улога

Според Лико, Недановски, Јовчевски и Чаневски се префрлени во обновениот МРК Вардар...
Многу нелогична одлука. Што бараат дрво како Чаневски да го држат во тимот :unsure:
Кизиќ, голманот на младинците е добар голман во најава, и место да брани он, ќе ни брани голман што веќе не е толку млад, а и не покажал ништо особено во претходниве сезони...

Недановски според мене е потребен за првиот тим. Доколку игра за МРК Вардар, тогаш на мечевите од Македонско првенство нема да може да игра за РК Вардар, па тогаш ќе мора да ги играме Дибиров и Марковиќ на утакмици на кои реално шанса треба да добиваат други играчи. Ќе им се фати да ги играат сите мечеви во сезоната.
Иста ситуација и на десен бек со Јовчевски. Јовчевски додуша и не е квалитет за првиот тим, така да нека се проба во МРК Вардар, да фати некој континуитет на настапи и потоа да се продаде некаде...

Во ЛШ или во СЕХА ако се јави потреба да биде земен некој од нив, можат да бидат земени иако ќе настапуваат за МРК Вардар.

Кукоски нигде не е спомнат што по некоја логика ќе значи дека останува во првиот тим :D

Инаку на МРК Вардар тренер ќе биде Пепи Манасков и официјално почнуваме од прва лига (втора лига по квалитет, после суперлигата).

Според Лико, Недановски, Јовчевски и Чаневски се префрлени во обновениот МРК Вардар...
Многу нелогична одлука. Што бараат дрво како Чаневски да го држат во тимот :unsure:
Кизиќ, голманот на младинците е добар голман во најава, и место да брани он, ќе ни брани голман што веќе не е толку млад, а и не покажал ништо особено во претходниве сезони...

Недановски според мене е потребен за првиот тим. Доколку игра за МРК Вардар, тогаш на мечевите од Македонско првенство нема да може да игра за РК Вардар, па тогаш ќе мора да ги играме Дибиров и Марковиќ на утакмици на кои реално шанса треба да добиваат други играчи. Ќе им се фати да ги играат сите мечеви во сезоната.
Иста ситуација и на десен бек со Јовчевски. Јовчевски додуша и не е квалитет за првиот тим, така да нека се проба во МРК Вардар, да фати некој континуитет на настапи и потоа да се продаде некаде...

Во ЛШ или во СЕХА ако се јави потреба да биде земен некој од нив, можат да бидат земени иако ќе настапуваат за МРК Вардар.

Кукоски нигде не е спомнат што по некоја логика ќе значи дека останува во првиот тим :D

Инаку на МРК Вардар тренер ќе биде Пепи Манасков и официјално почнуваме од прва лига (втора лига по квалитет, после суперлигата).

Стварно и јас едвај чекам да го видам.Бомбардер од светска класа ќе газат по таа страна со Дујшебаев :нинџ:

Стварно и јас едвај чекам да го видам.Бомбардер од светска класа ќе газат по таа страна со Дујшебаев :нинџ:
Мислел на десно крило а не на десен бек,од брзање и се случуваат грешки.. не мора за се одма забелешки да наоѓаме.. иначе и според мене Јовчевски не е за во прв тим и ова е добра одлука,е сега од друга страна е лошо што на десно крило ќе останеме само со Брумен и Шишкарев и доколку некој од нив двајца се повреди ќе имаме големи проблеми на таа позиција...

Лацковиќ и Балиќ беа носители на играта на Хрватска кога освојуваа злато на олимпијадата и на светските првенства а вие сега во Лацковиќ сумјате :confused:. Лино има кажано дека најдобри играчи на Хрватска се Блаженко и Ивано. Моментално не игра за Хрватска затоа што е скаран со Голужа. Лац е мајстор за другите бекови што ги имаме. Да се надеваме само дека нема да се повреди и дека ќе има мотив да игра.

Гледав Русија Литванија второ полувреме до некаде 55 минута, Горбок играше до кај 45 мин, и за тоа време даде 3-4 гола мислам и една асистенција и изигра добро во одбрана, Дибиров слабо некако направи грешки гол не даде имаше само една одлична асистенција до Шишкарев и една украдена топка, Шишкарев одличен само во второ додека гледав даде 5 гола и изигра добро во одбрана една грешка имаше т.е промаши контра.

И јас го фатив второто, Горбок не го видов :D Житников играше ми се чини. А Шишкарев си даваше голови.

не се заебавајте со овакви работи бе :icon_lol:

06/03/2014 - Anatolij прашува: . "Koga od prilika ke gi objavite zasiluvanjata (bidejki moram da zaminam na planina - dedo e bolen a tamu nema internet , vrskata e slaba epten e bez vrska). Ne mozam da spijam dodeka ne cujam .Blagodaram .Forza Plavi." Одговор:
Наскоро, се надеваме пред да заминете.

:ROFLMAO::ROFLMAO:
Една парола со прашање следната сезона, мора да се трола ова :D :pos::pos:
какви мизериии :ROFLMAO:

Еј да бе, ај извадете транс со прашање: Дали Металург ќе го одбрани трофејот?
и одговор: Немаме таква информација.

такво нешто смислете :pos:

10388143_470500879719032_5376550310727429685_n.jpg

А где је Николче? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom