Немој така бфф е овој на Столе, ќе се љути братот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истово сакав да го пишам,го направивте ко да забраел да игра у напад.тачно играша само одбрана,има години да,или за ракометар од ваков калибар,не смееш да се сомневаш дека ќе даде свој придонес у нападот.Исто има искуство од играње големи натпревари,што и те како ни е потребно,така да оставете го Лац на мира,ќе видите сите има да ве демантира.За сите кои коментираат за Лацковиќ као да е некој шупак ракометар на нивото на Митков нека стишаат доживљај. За Лац праиме муабет алоо. Ќе има по 7-8 гола на натпревар минимум.
Абе, а да не претеравме малце и ние?@Ne_sum_ja кој требаше да го донесеме со Горбок на лев бек брат, Карабтиќ?
Го имаме најдобриот светски голман, Дибиров ѕверка играчиште, Горбок е баш тоа што ни требаше, па ние и со Фичо не бевме лоши на лев бек сезонава, и вие Лацковиќ го правите на ниво на Додер..
Па со Прибак на оваа позиција сме функционирале, Карачиќ е ѕвер, за мене најдобар поединец минатата сезона...Десно, проблем може да биде повреда на на Петриќ, Душебаев е топ, сакаме и ние по 2 ѕвезди на една позиција
Петриќ да игра одбрана, Алекс ако игра само во напад сигурен сум дека ќе биде на ниво...Брумен е топ на десно крило, на крајов подобар и од Дибиров беше..
А пикерите?
Триото ни е сосема задоволително, башка што јас мислам кој и да имаме на пикер ние нема да знаеме да играме со пикер
Ајде, јас уште се надевам дека ќе го донесеме Марковиќ, ама мора да бидеме и вака презадоволни, кога ќе ми текне дека порано не ми било за верување дека Раде ќе игра кај нассега дојде ред да плачеме зошто нема замена за Алекс, при Петриќ и дека со Горбок и Лацковиќ не сме се покриле на лев бек, али тоа е кога сите сакаме титула во Европа
![]()
^Еј немој така за омилениот на Коњаникот, знае кај живееш![]()