Фан клуб - РК Вардар

не се заебавајте со овакви работи бе :icon_lol:

06/03/2014 - Anatolij прашува: . "Koga od prilika ke gi objavite zasiluvanjata (bidejki moram da zaminam na planina - dedo e bolen a tamu nema internet , vrskata e slaba epten e bez vrska). Ne mozam da spijam dodeka ne cujam .Blagodaram .Forza Plavi." Одговор:
Наскоро, се надеваме пред да заминете.
06/11/2014 - Anatolij прашува: ."Imam radosna vest bev na selo i dedo ozdrave i se vrativ ama uste nema objavi za transveri vo naseto PLAVO semejstvo. Sekoj den patuvav do bliskoto internet kafe 15 kilometri za da procitam kogo doveduvame ....sega ke idam na banja u Kezovica nemozam da cekam poveke...dali idnata nedela ke ima novosti nemozzam da disam poveke? ...FORZA Metalurg"Одговор:
Преговорите финишираат и наскоро ќе објавиме.
:ROFLMAO:

06/14/2014 - Anatolij прашува: . "E ovaa e \"radosna vest\" - pregovorite finisiraat skoro ke se znae so koi novi ifgraci NASATA PLAVA GORDOST vo slednata sezona ke razbiva ....se vraka i Mojso i nikako da ne go zaboravime i super momceto Neloski ...pa Taleski i kup mladinci koi sozreaaja .... mislam deka METALURG ovaa sezona ke bide najsilen od bilo koga....Inaku mi prija vodata vo Kezovica ...pozdrav FORZA METALURG." Одговор:
Мило ние, чувајте го своето здравје.

06/14/2014 - Anatolij прашува: . "E ovaa e \"radosna vest\" - pregovorite finisiraat skoro ke se znae so koi novi ifgraci NASATA PLAVA GORDOST vo slednata sezona ke razbiva ....se vraka i Mojso i nikako da ne go zaboravime i super momceto Neloski ...pa Taleski i kup mladinci koi sozreaaja .... mislam deka METALURG ovaa sezona ke bide najsilen od bilo koga....Inaku mi prija vodata vo Kezovica ...pozdrav FORZA METALURG." Одговор:
Мило ние, чувајте го своето здравје.

Se posrav od smeeenje ....fala ti Anatolij :D

Capture.PNG

The draw for the qualification phase will take place on Thursday, 26 June at 14:00 hrs and the draw for the Group Phase at 18:00hrs on Friday 27 June. Handball fans can follow the event live from 18:00hrs of ehfTV.com.

A draw preview, playing system overview and seeding list will be published on Monday, 23 June.

За инает на @Коњаникот Сабја :icon_lol:

ептен тапа ќе ни биде летово :pos:

big-dancing-banana-smiley-emoticon.gif

Леле аман од хипстерскиве муабети, шминкерај, па не требало ЛШ, ЕХФ куп било подобро...

Да беше подобро ЕХФ куп, ќе се викаше ЛШ. Јас уште не сум видела ракоментар да каже: Сон ми е да освојам куп на ЕХФ.
А за шминкерајот, не знам што се замарате, нека си оди кој сака, секој има право да гледа ракомет. Идете си вие за себе и не се замарајте кој друг има во салата. Аман.

Леле аман од хипстерскиве муабети, шминкерај, па не требало ЛШ, ЕХФ куп било подобро...

Да беше подобро ЕХФ куп, ќе се викаше ЛШ. Јас уште не сум видела ракоментар да каже: Сон ми е да освојам куп на ЕХФ.
А за шминкерајот, не знам што се замарате, нека си оди кој сака, секој има право да гледа ракомет. Идете си вие за себе и не се замарајте кој друг има во салата. Аман.
Извини што ни сметаат ликови кои се појавуваат у сала само со Барса/ПСЖ, и им зимаат место на луѓе кои го пратат Вардар кога игра и со Зомимак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom