Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Ne_sum_ja
Мене па не ми е јасно зошто ти го направи Лацковиќ како да играл до сега за Радовиш. Збориме за Лацковиќ кој до претходново европско првенство беше прв лев бек на Хрватска репрезентација. Истите работи дека не играл што ги кажуваш ти ги може да ги кажеме и за твојот фаворит Горбок. Јас за Горбок сум повеќе скептик отколку за Лацковиќ. Колку само ќе се пронајде во балканскава атмосфера дури и мислам дека нема причина за паники.
Еј јас очекувам Столе да гази следнава сезона. Ете имаше една сезона да се адаптира во ЛШ од догодина треба да си гази само да го избегнат повреди![]()
Димче другар види, прво во Хамбург прва опција им беше Кањелас на лев со ротации со Дувњак, и со Паскал Хенс ја поминаа како главен лев бек, додека Лацковиќ им беше трета опција и поголемиот дел од сезоната го помина само во одбрана. Сеа ние ако стреламе високо што ќе правиме со трета опција од Хамбург. Убаво кажа Ел Нињо, за нас премија ќе биде ако изигра барем пола сезона без повреди. Последна сезона што ја има изгирано под полна пареа во негов стил како класа бек шутер била пред 4-5 години, Би било фантастично за нас ако може да изигра барем блиску до тоа ниво што беше на време, али јас искрено многу се сомневам во тоа.
Горбок од друга страна имаше одлична сезона во Чеховски али него го зафркнаа во Рајн Некар бидејќи не беше планот он да биде резерва и да грее клупа подолг дел од сезоната. Затоа впрочем тој и многу рано потпиша за нас и јавно декларираше дека е незадоволен. Он е одличен бек, не е светска класа али е тука негде позади нив. Со него проблем може да биде што ќе дојде во слаба форма после оваа сезона и треба да се среди и физички и психички.
Работата е што на дуото Горбок/Лацковиќ е ризично да се ослониш цела сезона да ќе изиграат на највиско ниво посебно во тие битни утакмици..
Ќе видиме како ќе се одвива се на почетокот на сезона се надевам ќе ме демантира Лац, тоа би било одлично за Вардар.
Druze, imase isti somnezi i kaj ,, temnata strana od gradot" vo vrska so Vugrinec.. vo odnos na godinite, pa mislam deka ne e potrebno da se komentira kako igra od koa dojde u metalurg. Taka da, ajde ke ostavime vremeto da pokaze, ama treba da bideme itekako zadovolni deka go angaziravme Lac na lev bek. Jas bar sum prezadovolen.
Кога веке отиде Маркович, нели беше и Шелменко слободен играч десен бек или и него некој го зеде?
Не ги чепкај Радовиш!!!@Ne_sum_ja
Мене па не ми е јасно зошто ти го направи Лацковиќ како да играл до сега за Радовиш. Збориме за Лацковиќ кој до претходново европско првенство беше прв лев бек на Хрватска репрезентација. Истите работи дека не играл што ги кажуваш ти ги може да ги кажеме и за твојот фаворит Горбок. Јас за Горбок сум повеќе скептик отколку за Лацковиќ. Колку само ќе се пронајде во балканскава атмосфера дури и мислам дека нема причина за паники.
Еј јас очекувам Столе да гази следнава сезона. Ете имаше една сезона да се адаптира во ЛШ од догодина треба да си гази само да го избегнат повреди![]()
рајковиќ беше добар играч, не требаше вардар да го испушти , сега игра во Австрија во некој просечен тимКаков и да имаме тим, Ф4 е тежок за постигнување, до лани го имавме Рајковиќ, сега се жалите на Горбок дека не бил во форма, а Лацковиќ се повредувал. Епа еден од Лац и Растворцев да е здрав имаме опција за таа позиција за одбрана и делумно за напад кога нема да може да се прави замена.