Фан клуб - РК Вардар

РК Вардар: Лекарскиот тим на Вардар прави напори да го оспособи за следните важни
натпревари, но сигурно е дека ќе ги пропушти дуелите со Металург во домашното првенство на почетокот на мај.

Петриќ ќе паузира еден месец што според мене може и сеозната да е завршена за него бидејќи и да се врати на средина од првенството прашање во каква форма ќе биде. :unsure:

http://sportmedia.mk/chervar-sezonata-e-veke-uspeshna-sega-ke-igrame-za-nasha-dusha/

уште еднаш ако спомне дека имаат помал буџет:facepalm:, тоа што Минчо е стиснат како шупак е друга работа,Вардар пред да дое Сергеј што требаше на секој пораз да плачат на прес дека немаат голем буџет:sick:
и како успешна?
нели беа најдобриот тим во македонија?
не пласирање на топ 4 во сеха лига го сметаат за успех?
купот и лигата кај нас малку по тешко :D

п.с кога веќе изгубиле 10 дома, ке го промовира само Талевски? и до година пак ке ветува дека во СЕХА ке им дава шанса на помладите..

Која трема ме мава во стомаков маме му.... Ко пред испит порано, киснев во wc, така и со Вардаров, здравјето ми го зема.
Него, некако се плашам ако тепаме и идеме на Ф4, да не ја запоставиме дома титулава, не сакам ни под разно да изгубиме од гнидите, а со оглед дека ќе се игра во Борис и кај нив во шталата, ептен се плашам! :cautious:

Која трема ме мава во стомаков маме му.... Ко пред испит порано, киснев во wc, така и со Вардаров, здравјето ми го зема.
Него, некако се плашам ако тепаме и идеме на Ф4, да не ја запоставиме дома титулава, не сакам ни под разно да изгубиме од гнидите, а со оглед дека ќе се игра во Борис и кај нив во шталата, ептен се плашам! :cautious:

И мене истото трема ме пука, а замисли како им е на играчите.

Како никогаш досега менталната спремност ќе игра голема улога, да не речам и пресудна. Ако се психички средени, не подлегнат на притисокот и играат според договореното ги земаме. Али ќе видиме...

Ме плаши фактот што они се тој германско-скандинавски менталитет и не пукаат на вакви утакмици, секогаш се стабилни и се носат со притисокот.

Од друга страна ме теши што и ние имаме многу искусни играчи кои веќе имаат играно повеќе вакви натпревари.

Менталната спремност мислам дека ќе пресуди на овој меч.

Зарем со Минчовци ќе се игра во Борис?!Тие се кријат како талибанци у бункер во тоа нивната штала а ние ќе им продаваме морал и фер плеј???!Требало мило за драго,во Кале и без присуство на разни морски пустоловци ако се стави катанец за нашите навивачи во Автокоманда како што е и обичај!Со ваков потег од нашата управа само се штети на Вардар за шампионатот.Или обостран фер плеј и двете во Борис или во Кале гз преку глава.А во Кале гарант губат минчовци со 7-8 разлика па после тоа во Автокоманда Чевларот нека се поти под мишка и нека јаде бурек како тоа ЦИА и мосад биле замешани они да изгубат!А вака катастрофа!

Зарем со Минчовци ќе се игра во Борис?!Тие се кријат како талибанци у бункер во тоа нивната штала а ние ќе им продаваме морал и фер плеј???!Требало мило за драго,во Кале и без присуство на разни морски пустоловци ако се стави катанец за нашите навивачи во Автокоманда како што е и обичај!Со ваков потег од нашата управа само се штети на Вардар за шампионатот.Или обостран фер плеј и двете во Борис или во Кале гз преку глава.А во Кале гарант губат минчовци со 7-8 разлика па после тоа во Автокоманда Чевларот нека се поти под мишка и нека јаде бурек како тоа ЦИА и мосад биле замешани они да изгубат!А вака катастрофа!

Кажи ми која и кога била последната утакмица што ја играле Вардар во Кале?

Од кога е дојден Самсоненко ЛШ и утакмиците со Металург избегнува да ги играме на Кале, ваљда не му се ризикува знае колку е опасно таму :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom