- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.710
- Поени од реакции
- 6.146
И за Комити Хелмштадт ако нема карти ќе има проблемиДругари, ако нема карта за мене, не ве примам више на Тетекс.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за Комити Хелмштадт ако нема карти ќе има проблемиДругари, ако нема карта за мене, не ве примам више на Тетекс.![]()

брат што е со прашањево?Треба да дадеме три гола повеќе од Фленсбург среде Скопје.
Шо викате идеме на фајнл фор?![]()
брат што е со прашањево?![]()

, тоа што Минчо е стиснат како шупак е друга работа,Вардар пред да дое Сергеј што требаше на секој пораз да плачат на прес дека немаат голем буџет

Која трема ме мава во стомаков маме му.... Ко пред испит порано, киснев во wc, така и со Вардаров, здравјето ми го зема.
Него, некако се плашам ако тепаме и идеме на Ф4, да не ја запоставиме дома титулава, не сакам ни под разно да изгубиме од гнидите, а со оглед дека ќе се игра во Борис и кај нив во шталата, ептен се плашам!![]()
Зарем со Минчовци ќе се игра во Борис?!Тие се кријат како талибанци у бункер во тоа нивната штала а ние ќе им продаваме морал и фер плеј???!Требало мило за драго,во Кале и без присуство на разни морски пустоловци ако се стави катанец за нашите навивачи во Автокоманда како што е и обичај!Со ваков потег од нашата управа само се штети на Вардар за шампионатот.Или обостран фер плеј и двете во Борис или во Кале гз преку глава.А во Кале гарант губат минчовци со 7-8 разлика па после тоа во Автокоманда Чевларот нека се поти под мишка и нека јаде бурек како тоа ЦИА и мосад биле замешани они да изгубат!А вака катастрофа!
Вардар-Загреб на 15.03.2014.Кажи ми која и кога била последната утакмица што ја играле Вардар во Кале?