Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Што апови кљукаше сабајлево?добри? :d

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што апови кљукаше сабајлево?добри? :d
Glandorf е левак и игра десно, Душебаев ќе биде во одбрана десно, нема шанси против гландорф да брани, таму гландорф ќе го брани Чипурин.. Односно од лево кон десно Дибиров,Чипурин,Абутовиќ,Козлина,Брумен,Душебаев ...A Душебаев против Могесен/Гландорф ... ноу комент ситуација.![]()
2013/14 Champions League (GER)Ајде ајде ајде ВАРДАРЕ... Само храбро и вршете пренос овде кој е во можност, тешко дека ќе најдам асална интернет конекција да ја гледам оваа... На кој германски канал или европски ќе има пренос?
2013/14 Champions League (GER)
VS SG Flensburg-Handewitt
HC Vardar - Skopje
Live »Digi Sport 218:55
»TV3 Sport118:55
Canal+ Family18:55
»Digi Sport 2 18:55
»Arenasport 119:00
»ehfTV.com19:00
»Eurosport German Window19:00
»Alfa TV19:00
»SK119:00
»Digi Sport 320:00
јас си турив Шток уште од сеа![]()
Не знам како ќе ме сфатите, но сметам дека Маркович треба да игра во одбраната пред Дибиров.. Си стојам на ставот дека со Марковиќ појаки сме во одбрана..[DOUBLEPOST=1398085465][/DOUBLEPOST]
Glandorf е левак и игра десно, Душебаев ќе биде во одбрана десно, нема шанси против гландорф да брани, таму гландорф ќе го брани Чипурин.. Односно од лево кон десно Дибиров,Чипурин,Абутовиќ,Козлина,Брумен,Душебаев ...
Абе планира некој да иде на плоштад или ќе се пијанчите по дома?![]()
Истиот муабет го праев со @Коњаникот Сабја одма после елиминацијата со Хамбург...Со среќа вечер момци,ајде бар вие победете ги швабиве самобендисани,кога не успеа Металург се надевам дека бар вие ќе направите нешто повишеДобро сам јас сум што мисли дека без Дибиров имаме побалансиран тим и дека подобри сме? Јасно дека Дибиров е играчиште ама што знам премногу на моменти го форсираат