Фан клуб - РК Вардар

Добро сам јас сум што мисли дека без Дибиров имаме побалансиран тим и дека подобри сме? Јасно дека Дибиров е играчиште ама што знам премногу на моменти го форсираат

Не си само ти али не може да се помине преку фактот дека Дибиров од многу очајни ситуации има дадено голови.Тоа што е потребно е некој друг играч да стане водач на тимот и капетан и да се избалансира малку ситуацијата.Филип не треба да биде капетан.

Вардар без Дибиров е за 30% послаб. Не само влезовите од невозможни ситуации туку и целото контролирање на играта, движење низ теренот, влез на пикер, организирање и брзина на нападот, лидерството кое го носи. Сепак он по квалитет е на нивото на Уве Гансхајмер од Ловен. Послабо се покажа во 5-1 одбрана и пеналите, али негово отсуство е многу голем недостаток за Вардар и во никој случај не сметам дека Вардар е подобар без него.

Има ли некој информација како е на плоштад??? Дали има навивачи таму??

да ти ибам алфата, кога игра металург саат време пред утакмица има отворено студио, сеа ке се чека 5 за 12

да ти ибам алфата, кога игра металург саат време пред утакмица има отворено студио, сеа ке се чека 5 за 12
:pos:
Па коа играат во БТ има отворено студио, без разлика дали е Вардар или Металург.

:pos:
Па коа играат во БТ има отворено студио, без разлика дали е Вардар или Металург.
:X3:
глеаш ни на крај памет не ми дојде тоа :D
мн сум нервозен одма пцујам јас :LOL:

АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕ
. Ајде нека почнува не се издржува веќе

капитенот јак!

Ајде чим можеше да падне Ханбург, може и Флензбург !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom