Фан клуб - РК Вардар

Не знам како ќе ме сфатите, но сметам дека Маркович треба да игра во одбраната пред Дибиров.. Си стојам на ставот дека со Марковиќ појаки сме во одбрана..[DOUBLEPOST=1398085465][/DOUBLEPOST]
A Душебаев против Могесен/Гландорф ... ноу комент ситуација. :facepalm::facepalm::facepalm:
Glandorf е левак и игра десно, Душебаев ќе биде во одбрана десно, нема шанси против гландорф да брани, таму гландорф ќе го брани Чипурин.. Односно од лево кон десно Дибиров,Чипурин,Абутовиќ,Козлина,Брумен,Душебаев ...

Некако оптимист сум за вечер. Фленсбург е многу јака екипа, ама ми се чини дека е слаба баш онаму каде што треба да искористи бидејќи Вардар е слаб. Искрено очекувам Абутовиќ да игра доста и во напад денес за да се неутрализираат десните бекови на Фленсбург бидејќи Фленсбург игра толку многу брзо што често нема да може да се прават замени. Од друга страна, Душебаев без проблем ќе може да го игра поголемиот дел од натпреварот бидејќи на лев бек е Фленсбург слаб па Душебаев и Брумен би требало да можат да ги спречат тие напади.

Во секој случај, мечот ќе го одлучат голманите. Фленсбург го има едно од најдобрите голмански дуоа во светот, предводено од Матијас Андерсон. Милиќ, Ангелов и Малумбрес ќе мораат барам приближно на негово ниво да бидат во двомечот за Вардар да има шанси.

Еве и една бонус прогноза: Ако голманите на Вардар имаат процент на одбрани над 36%, Вардар ќе го добие двомечот.

Ајде ајде ајде ВАРДАРЕ... Само храбро и вршете пренос овде кој е во можност, тешко дека ќе најдам асална интернет конекција да ја гледам оваа :(... На кој германски канал или европски ќе има пренос?

Ајде ајде ајде ВАРДАРЕ... Само храбро и вршете пренос овде кој е во можност, тешко дека ќе најдам асална интернет конекција да ја гледам оваа :(... На кој германски канал или европски ќе има пренос?
2013/14 Champions League (GER)

VS SG Flensburg-Handewitt
HC Vardar - Skopje

Live »Digi Sport 218:55
»TV3 Sport118:55
Canal+ Family18:55
»Digi Sport 2 18:55
»Arenasport 119:00
»ehfTV.com19:00
»Eurosport German Window19:00
»Alfa TV19:00

»SK119:00
»Digi Sport 320:00

јас си турив Шток уште од сеа
acigar.gif

ФАЛА... Почнувам да барам сега германски хотели и пабови овде ваљда некој ќе има нешто од ова каналиве :vozbud:

Абе планира некој да иде на плоштад или ќе се пијанчите по дома? :icon_lol:

Не знам како ќе ме сфатите, но сметам дека Маркович треба да игра во одбраната пред Дибиров.. Си стојам на ставот дека со Марковиќ појаки сме во одбрана..[DOUBLEPOST=1398085465][/DOUBLEPOST]
Glandorf е левак и игра десно, Душебаев ќе биде во одбрана десно, нема шанси против гландорф да брани, таму гландорф ќе го брани Чипурин.. Односно од лево кон десно Дибиров,Чипурин,Абутовиќ,Козлина,Брумен,Душебаев ...

Каков Марковиќ бе вчера вечерта го видов не е земен.На негово место е земен циркузантон Малумбрес :facepalm: Раул со едно лево крило е отиден свака ти част мајсторе :tapp:

Абе планира некој да иде на плоштад или ќе се пијанчите по дома? :icon_lol:

Не сум ја за на плоштад за оваа утакмица. Ќе ме стават во соба обложена со душеци и со вграден телевизор покриен со непробојно стакло :icon_lol:

Ме фаќа еуфорија уште од сега.. не се издржува веќе,кој ќе чека до 7 саат... не минува времево.. Ајде ајде ВАРДАРЕЕ!!! :vozbud::vozbud:

Добро сам јас сум што мисли дека без Дибиров имаме побалансиран тим и дека подобри сме? Јасно дека Дибиров е играчиште ама што знам премногу на моменти го форсираат

Добро сам јас сум што мисли дека без Дибиров имаме побалансиран тим и дека подобри сме? Јасно дека Дибиров е играчиште ама што знам премногу на моменти го форсираат
Истиот муабет го праев со @Коњаникот Сабја одма после елиминацијата со Хамбург...Со среќа вечер момци,ајде бар вие победете ги швабиве самобендисани,кога не успеа Металург се надевам дека бар вие ќе направите нешто повише :)

Мене многу ми смета тоа што Дибиров ги изведува пеналите, али од друга страна пак знае да даде гол од неверојатни позиции, така да жално е да се збори лошо за такво крило. Тоа што он зема преголема одговорност е во ситуации кога нема каде, па често играчите се решаваат он да го има ударот за гол. Во одбрана играме послабо со него тоа е факт, особено 5-1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom