- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.706
- Поени од реакции
- 6.117
Па само Коњаникот и ќе оди.Да ве тиит сите, од екипа кајгана само Коњаникот го знам бе утре сите да се јавите кој е кој![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па само Коњаникот и ќе оди.Да ве тиит сите, од екипа кајгана само Коњаникот го знам бе утре сите да се јавите кој е кој![]()
На Коњаникот не може да му се верува.Абе овој Коњаникот не идам не идам и на крај секаде одиD
Со среќа на тие што ќе одите и назад со трофеј!
Сите ги познаваш, али не ги знаеш по никовиКој се ќе биде утре од Кајгана присутен ?Кајгана ко подгрупа да бевте најбројни ќе сте
![]()
Море тек сеа гледам дека идеш, барав чоек некој познат и не ми текна на тебе. Пу за малцеЌе изгубат дрвата се знае тоа.
Јас одам да се сликам во Белград со Кале господар времена братеуууууууууууууууу
http://www.youtube.com/watch?v=HySs4ozdSYo
Самсоненко е никој и ништо пред доаѓањето во Македонија. Ситен сопственик на кладилници и некое чираче во тој руски обложувачки бизнис, со задача да купи женски ракометен клуб за местење натпревари. Овде добива други понуди и станува богат бизнисмен. Тој има расчистено со лична волја од многу одамна.
Па во однос на Абрамович и Дерипаска, он е мравка ..Да де, никој и ништо. Со 2 приватни авиони и бизнис во градежништво со обрт од милјарда долари...
А го има ли споредено некој со Абрамович?Па во однос на Абрамович и Дерипаска, он е мравка ..
Па јас ги споредувам, и кажувам дека е ситна риба Самсоненко во однос на овие ...А го има ли споредено некој со Абрамович?
А зошто воопшто потребата да се споредува?Па јас ги споредувам, и кажувам дека е ситна риба Самсоненко во однос на овие ...
Е фала многу ептен ни ги отвори очите. Сеа ја можам да ти набројам двајца кај што Роман е ситна риба за нив и да идеме до недоглед.Па јас ги споредувам, и кажувам дека е ситна риба Самсоненко во однос на овие ...