Фан клуб - РК Вардар

Не знам дали некој споменал ама првиот меч со Металург го играме дома на 2 мај, а гостинскиот меч ни е на 8 мај.
Не се знае каде ќе се играат мечевите.
Ако се игра во Кале и Автокоманда, нема да има гостински навивачи, во спортивно ако се игра во Борис, ќе има карти за сите...

Не знам дали некој споменал ама првиот меч со Металург го играме дома на 2 мај, а гостинскиот меч ни е на 8 мај.
Ако се игра во Кале и Автокоманда, нема да има гостински навивачи, во спортивно ако се игра во Борис, ќе има карти за сите...

Pa neli nie u Boris igrame a skapanicite ne kazale uste, izglea se spremaat za Kil pa nemaat vreme :D

Вардар ќе игра во Борис имаше изјава пред некој ден.

Ќе играме во Борис само ако и двете се таму, иначе кој ги ебе, ќе си играме во Кале

Карта спремна, дресот од Немања спремен, смештај, места, градови, однапред испланирани, забавата може да почне, одиме утре по титулата :vozbud: Ајде, ајде ајде Вардаре! :vozbud:

Карта спремна, дресот од Немања спремен, смештај, места, градови, однапред испланирани, забавата може да почне, одиме утре по титулата :vozbud: Ајде, ајде ајде Вардаре! :vozbud:

kakvo palaciste si ti :D

kakvo palaciste si ti :D

sveza.jpg

:pos: :pos: :pos: :icon_mrgr:

Да ве тиит сите, од екипа кајгана само Коњаникот го знам бе утре сите да се јавите кој е кој :D
Не се секирај, ние тебе те знаеме :D впрочем ќе се запознаеме, како што ги запознав 80% од форумов, јас ги знаев, они мене не...:D
Иначе јас не идам на таа утакмица утре, имам мала екскурзија, :cenzura: :D па се гледаме во финале, и ете имаш пиво од мене во недела, па ќе се запознаеме :нинџ: :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom