Фан клуб - РК Вардар

Да не се лажеме дека ова само кај нас го има, распространето е речиси насекаде и се повеќе.

Но не е тоа најголемиот проблем (што Самсоненко, Перо, Кастратовиќ итн. даваат поддршка), проблемот кај нас е што преку влагањето на партијата (не зборам за оваа од Самсоненко, туку и двете) во спортот сакаат да ги стават навивачките групи под своја капа. Тоа веќе и им успеа во 90% од клубовите во кои пробаа да го направат тоа. Од проста причина, да доколку има протести, нема кој да им направи неред, кој да им наруши послушност. Сигурно тоа нема да го направат social media авангардата туку навивачите.

Секако, после тоа имаат и сајд ефектс придобивки, но клучното е тоа што го спомнав погоре.

Последно уредено:
Смешно е да се помисли дека Сергеј сам се јавил да направи реклама за партија, се е рекет денес кај нас, или ќе слушаш или ке те депортираат и ке ти земат се што си направил тука.(Тодоровиќ знае како му е) Сега кога ќе биде готова салата во аеродром кој ке се фали дека ја направил? Сензации ке се прават со туѓи пари.
Такви црни времиња дојдоа кај нас, се надевам брзо ќе помине ова и да се радуваме на спортот, без да се замараме со вакви бедни финти.
пола тинекс на Мијалков така? :D а баш искрено се надевав дека нема да има врска со политика и дури сам си изјави дека имал понуда само во Русија да се вмеша во политиката и дека не размислува на тоа.... пак ние страдаме најверните ..еее

Не е случајно ова и дефинитивно не е по лична волја на Самсоненко, во тоа сум 102,5 % сигурен.
Самсоненко е никој и ништо пред доаѓањето во Македонија. Ситен сопственик на кладилници и некое чираче во тој руски обложувачки бизнис, со задача да купи женски ракометен клуб за местење натпревари. Овде добива други понуди и станува богат бизнисмен. Тој има расчистено со лична волја од многу одамна.

Самсоненко е никој и ништо пред доаѓањето во Македонија. Ситен сопственик на кладилници и некое чираче во тој руски обложувачки бизнис, со задача да купи женски ракометен клуб за местење натпревари. Овде добива други понуди и станува богат бизнисмен. Тој има расчистено со лична волја од многу одамна.
Премногу е жално ова што се случува. Мислев дека само управите на помалите спортски клубови се потрчковци на властодршците, ама тоа било случај и со големите клубови. Премногу се разочарав :(

Доказ дека личните карти не ги бараа ради фамозниот закон ил иради паричките и столчињата фрлени у терен, како некој тука што се правеа паметни. Провиден им е секој потег, на кое дереџе паднаа, штета што сме прост народ што нема никаква енегрија што нема никаква свест што нема никакво достоинство па може и 100 луѓе без проблем да не дупат 2 милиона луѓе.[DOUBLEPOST=1397079639][/DOUBLEPOST]Доказ дека личните карти не ги бараа ради фамозниот закон ил иради паричките и столчињата фрлени у терен, како некој тука што се правеа паметни. Провиден им е секој потег, на кое дереџе паднаа, штета што сме прост народ што нема никаква енегрија што нема никаква свест што нема никакво достоинство па може и 100 луѓе без проблем да не дупат 2 милиона луѓе.

Последно уредено:
Ми се повраќа од видеово со Самсоненко.

Па уште кога го гледам мојот Вардар во некој партиски спот, ми се плаче.

Страшно за една година колку многу се смени Вардар... Позитивно со новите играчи и успеси, и негативно со сите тие срања што ги гледаме.

Ме плаши за една година на кој пат ќе го истераат клубот, како што кажав во фан клубот во фудбал, ништо чудно да воведат само со покана да можеш да одиш на утакмица... па уште од сите видеа по 200 гледања што им имаат ова има над 8 илјади и ја исклучиле можноста за коментари. Си ибаа мамата.

Видеово им е врвот на сите глупости што ги направија во последно време.Од што е гаден клипов можат комотно на мрачњак да го прикачат. :sick:

Видеово им е врвот на сите глупости што ги направија во последно време.Од што е гаден клипов можат комотно на мрачњак да го прикачат. :sick:
Ти текнува на муабетите така?

И тоа малку задоволство што го иаме ние неопределените и осудени на пропаст ради тоа гледаат да го скратат.

Што се дешава со Дибиров? Го среди проблемот со окото?

Ќе играм во Нови Сад, но само 10-15 минути. Сакам да се подготвам за Флензбург, со нив морам да бидам 100 проценти подтовен“, изјави Дибиров за Спортмедиа. Проблемите со окото се надминати, но тој мораше да мирува превентивно и, веројатно, затоа ќе бидат избегнати непотребните ризици. Добривоје Марковиќ покажа дека може комотно да покрие на левата крилна позиција, особено на регионалниов фронт, на кој веќе одигра две финалиња.

Само Бутинот за утре! :D
Ти пази срце да не те стегне на пат, Бутинот сигурна сум ќе си ја заврши работата :D
П.С. знам дека прашањево едно милион пати е поставено али, кога ќе се пуштат картите?! :D

Ми се повраќа од видеово со Самсоненко.

Па уште кога го гледам мојот Вардар во некој партиски спот, ми се плаче.

Страшно за една година колку многу се смени Вардар... Позитивно со новите играчи и успеси, и негативно со сите тие срања што ги гледаме.

Ме плаши за една година на кој пат ќе го истераат клубот, како што кажав во фан клубот во фудбал, ништо чудно да воведат само со покана да можеш да одиш на утакмица... па уште од сите видеа по 200 гледања што им имаат ова има над 8 илјади и ја исклучиле можноста за коментари. Си ибаа мамата.

Или да им текне да дадат бесплатен влез во сала/стадион за пензионери. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom