Фан клуб - РК Вардар

Абе овој Коњаникот не идам не идам и на крај секаде оди :DD

Со среќа на тие што ќе одите и назад со трофеј!
На Коњаникот не може да му се верува. :D

Утврдени се дефинитивните дати за одигрување на мечевите меѓу екипите на Металург и на Вардар во домашното првенство.
Договорот е постигнат во преговорите на раководствата на двете екипи, а ќе се игра на следните дати:

1. Коло: РК Вардар – РК Металург 2 мај (петок)
6. Коло: РК Металург – РК Вардар 8 мај (четврток)

Кој се ќе биде утре од Кајгана присутен ? :) Кајгана ко подгрупа да бевте најбројни ќе сте :D
Сите ги познаваш, али не ги знаеш по никови :D

Утре екипа Пржино најбројна :P

Ајде дечки со лесно нека е. Среќен пат и да се вратите овде еуфорични и среќни со пехарот.:icon_mrgr:
@Коњаникот Сабја ти цело време пцуј ги, мора да упали таа тактика ко што упали со Хамбург.:icon_mrgr:

Ќе изгубат дрвата се знае тоа.
Јас одам да се сликам во Белград со Кале господар времена братеуууууууууууууууу :icon_mrgr:
http://www.youtube.com/watch?v=HySs4ozdSYo
Море тек сеа гледам дека идеш, барав чоек некој познат и не ми текна на тебе. Пу за малце :D Среќно таму еј, пазете што праите:icon_mrgr:

Самсоненко е никој и ништо пред доаѓањето во Македонија. Ситен сопственик на кладилници и некое чираче во тој руски обложувачки бизнис, со задача да купи женски ракометен клуб за местење натпревари. Овде добива други понуди и станува богат бизнисмен. Тој има расчистено со лична волја од многу одамна.

Да де, никој и ништо. Со 2 приватни авиони и бизнис во градежништво со обрт од милјарда долари...

Да де, никој и ништо. Со 2 приватни авиони и бизнис во градежништво со обрт од милјарда долари...
Па во однос на Абрамович и Дерипаска, он е мравка ..

Па јас ги споредувам, и кажувам дека е ситна риба Самсоненко во однос на овие ...
А зошто воопшто потребата да се споредува?
Од богатиот има и побогат, тоа така оди.
Ај да живееше и работеше Абрамович тука, па да ја сфатам споредбата.
Вака, ми нема смисла искрено.

Па јас ги споредувам, и кажувам дека е ситна риба Самсоненко во однос на овие ...
Е фала многу ептен ни ги отвори очите. Сеа ја можам да ти набројам двајца кај што Роман е ситна риба за нив и да идеме до недоглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom