Фан клуб - РК Вардар

А зошто воопшто потребата да се споредува?
Од богатиот има и побогат, тоа така оди.
Ај да живееше и работеше Абрамович тука, па да ја сфатам споредбата.
Вака, ми нема смисла искрено.
Од будалта, поголема будала, од глупиот поглуп и т.н. :ROFLMAO:

Да де, никој и ништо. Со 2 приватни авиони и бизнис во градежништво со обрт од милјарда долари...
Пребарував на Гугл и под Сергеј Самсоненко, и Сергеј (руско ј, овде автокоректот го исправа) Самсоненко, и Sergey Samsanenko, ништо што не е поврзано со Македонија нема. Гостуваше во Еден на еден, пред месец дена и кажа дека првпат во Скопје бил со врзан лет преку Белград. Чудна ствар за човек со два приватни авиони. Па уште и стан под ќирија зел. Со обрт од милијарди.

Дај прати некој линк што ги потврдува приказните на импресионираната скопска чаршија за авиони и милијарди на човекот кој случајно ја засакал Македонија. :D

Последно уредено:
Фали Перо Момировски, овие двајцава се само за шах коментирање!

Газење.
ДОМИНАЦИЈА!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
А Загреб ептен се изгубени некако.:rolleyes:

Али јаки се нашиве, се слуша таму од трибини еоооеееооооооееооо Вардар.:icon_mrgr:

Овој па објаснува кога била изградена салата и дека таму имало Светско првенство во пинг-понг.:pos::pos::pos::pos: Тоа е таа поврзаност со ракомет.:icon_mrgr:

Една хрватица на ФБ преска ми викаше Загреб ќе не тепал :p:p:p
Сега за сега добри се, малку беа заспани на почетокот , али до крај очекувам комотна победа

Дадоа отпор Загреб.. но мислам дека немаат капацитет да се надигруваат со Вардар.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom