Фан клуб - РК Вардар

Како може бе лична карта да не носиш коа знаеш дека ќе ти бараат.... А и да не бараат, лична карта по дефолт се носи со тебе....
Бог да чува, какви ретардирани лица имаат во група, страшна работа.[DOUBLEPOST=1395508456][/DOUBLEPOST]
За да не ги искршат. Комити треба да стојат таму.

Јас лично не давам легитимација без валидна причина .Нивното барање на лични е чисто мотивирано од покажување на моќ и ништо друго.Ај кажете ми што им вреди на нив ако им покажеш лична 300 лични ќе запамтат ?

Зошто не направат карти да се купуваат со лични ако сакаат воопшто да решат нешто ? Само сакаат да млатат празна слама.

Како може бе лична карта да не носиш коа знаеш дека ќе ти бараат.... А и да не бараат, лична карта по дефолт се носи со тебе....
Бог да чува, какви ретардирани лица имаат во група, страшна работа

Сериозен ти е муабетов ? :facepalm:

Сериозен ти е муабетов ? :facepalm:
Не, пијан сум, не замарај.[DOUBLEPOST=1395510954][/DOUBLEPOST]
Јас лично не давам легитимација без валидна причина .Нивното барање на лични е чисто мотивирано од покажување на моќ и ништо друго.Ај кажете ми што им вреди на нив ако им покажеш лична 300 лични ќе запамтат ?

Зошто не направат карти да се купуваат со лични ако сакаат воопшто да решат нешто ? Само сакаат да млатат празна слама.

Зашто? Што е толку страшно да покажеш лична карта? Што ќе изгубиш? И така ги снимаат цело време... не гледам како покажување лична карта ќе им наштети на било кој начин?

Протест против личните карти може на друго место и време да се направи... а не на најважниот натпревар во сезоната, кога највеќе му требаат на својот матичен клуб.

Последно уредено:
Бравооооо! Реми со европски првак, секоја чест за Вардар, секоја чест за Македонскиот клупски ракомет, секоја чест за МАКЕДОНИЈА! Браво момци!! Браво и на Ангелов и на Дибиров. Побрзо закрепнување за Тимур Дибиров кој е повреден од шатирана свиња.

Вардарец и комита сум од мали нозе.
Ова што денес го направија комити заслужува нобел за идиотизам на векот.
Кретени малоумни невоспитани ѓубриња!

Ми го одмиливте Вардар, ви ебам семката неписмена!

Одличен ракомет(y) да не го повредеа Тубир ќе ги мачкавме швабите.

Одличен ракомет(y) да не го повредеа Тубир ќе ги мачкавме швабите.

Градоначалниче, Тимур :cool:. Се согласувам за квалитетот на ракометот, конечно оваа сезона се одигра квалитетен ракомет на Македонското тло. Македонија докажа дека во ракометот може да парира и на најголемите светски клубови. Напред!

Вардар покажа дека може и против судии да извади резултат. Браво за дечките(y). Судиите катастрофа, тешки болештини да им фатат целите фамилии на двајцата. Неколку пати (јас избројав 4), Вардар дава гол овие враќаат фаул, нападите на скапаницине траеја до бескрај и назад а овие немаа абер да им ја земат топката. Секоја пресечена топка до нивниот пикер, му даваа фаул и триста други глупости. Сепак победи инаетот на играчите на Вардар. Сега во реваншот немаора Вардар да победи, јас сум задоволен со 29-29:).

Вардар покажа дека може и против судии да извади резултат. Браво за дечките(y). Судиите катастрофа, тешки болештини да им фатат целите фамилии на двајцата. Неколку пати (јас избројав 4), Вардар дава гол овие враќаат фаул, нападите на скапаницине траеја до бескрај и назад а овие немаа абер да им ја земат топката. Секоја пресечена топка до нивниот пикер, му даваа фаул и триста други глупости. Сепак победи инаетот на играчите на Вардар. Сега во реваншот немаора Вардар да победи, јас сум задоволен со 29-29:).

Шансите за победа на реванш дуелот во Хамбург се минимални, но не и невозможни. Вардар успеа на домашен терен да ремизира и тоа против судии, па да се надевам и таму. Таму дефинитивно ќе мора да се зајакне одбраната која овде беше подзаборавена во првото полувреме, и голманот да се истренира убаво како и играчите...

Вардарец и комита сум од мали нозе.
Ова што денес го направија комити заслужува нобел за идиотизам на векот.
Кретени малоумни невоспитани ѓубриња!

Ми го одмиливте Вардар, ви ебам семката неписмена!
А ти и тие што размислуваат како тебе да дојдат и да ни го запушат малце бива?

Најдебилна работа ова со личниве.Дете од мое маало ,8 одделение,отишол сам на утакмица и го вратиле пошо немал лична (па као ќе има кога има 14 години -.- )

Да не се избаци некој со "шо барал сам на утакмица,нека седне да учи" "шо знае копиљ шо е Вардар" и слично.
Заебаа работа и тоа гадно,ова со личниве,ама таква ни е цела држава :))

Бог да чува, какви ретардирани лица имаат во група, страшна работа.[DOUBLEPOST=1395508456][/DOUBLEPOST]
За да не ги искршат. Комити треба да стојат таму.
За да носиш лична прво мора и да ја имаш. или што би се рекло да си 18+.
Битно добро изигра Вардар денес, едно ГОЛЕМО браво за играчите.

Не е поентата за години на личните карти туку многу повеќе, Комити ако го прифатат тоа на долгорочен план сами ќе си наштетат и тоа го знаат и сами - затоа и одбиле да присуствуваат на натпреварот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom