Фан клуб - РК Вардар

Dusebaev nesakase da dojde a sega Lackovic isto odbi a i Rutenka nesakal od naredna godina da dojde. Zasto nesakaat golemi imina kako ovie da igraat za Vardar. Baraat poveke pari ili pak zatoa sto ne e poznat timot.
Комбинација од двете.
За 90% од луѓето во Европа Скопје е обична дупка. Самс малце го смени начинот на кој што Скопје е перцепирано,пред тоа играч надвор од бивша југа немаше ни да помисли да дојде на разговор.

Башка што Самс не нуди баснословни цифри туку останува на земја и тоа најмногу ми се допаѓа во начинот на кој што работи.
Не ни треба обична платеничка легија на странци која ќе игра исклучиво ради цифрата на напишана на чекот.
Ни требаат луѓе како Дибиров на пример кои веруваат во проектот и немаат амбиција само за пари.Или пак како Карачиќ,Прибак,Милиќ и Столе кои од Вардар се пробиваат и докажуваат и уживаат играјќи за Вардар.

Нема шанса Кристопанс да мрдни од Татран до 2018 (до тогаш има договор). И Хамбург го бараја пред 2-3 години ама газдата не го пушта нигде.

Dusebaev nesakase da dojde a sega Lackovic isto odbi a i Rutenka nesakal od naredna godina da dojde. Zasto nesakaat golemi imina kako ovie da igraat za Vardar. Baraat poveke pari ili pak zatoa sto ne e poznat timot.
I Zorman odbi: http://www.sport.pl/sport/1,67926,1...w_Vive__Odrzucil_oferte_bogatego_Vardaru.html
Mislam parite ne se problem. Da ne zaboravame deka ne se znae dali Vardar ke igra vo LS slednata sezona i toa moze da bide najgolemata precka.
A za Zorman moze i podobro sto nema da dojde, nikogas ne mi se dopagjase negoviot stil na igra.

I Zorman odbi: http://www.sport.pl/sport/1,67926,1...w_Vive__Odrzucil_oferte_bogatego_Vardaru.html
Mislam parite ne se problem. Da ne zaboravame deka ne se znae dali Vardar ke igra vo LS slednata sezona i toa moze da bide najgolemata precka.
A za Zorman moze i podobro sto nema da dojde, nikogas ne mi se dopagjase negoviot stil na igra.
Дај не зезајте, Вардар функционира со буџет, ограничен буџет, сигурно немаат милиони како ПСЖ. Убаво пишаа погоре, Самс сака играчи, не платеници.[DOUBLEPOST=1393531587][/DOUBLEPOST]
Премногу старци и играчи склони кон повреди имаме.Cе гледа дека составот е граден за краткорочни успеси.
Металург,пак од другата страна со Лино знае што сака.Гледаат да ја подмладат екипата на секоја позиција.Борозан,Циндриќ,Мандиќ, Миркуловски, Атман и можеби тој Неловски изгледа ќе бидат идни главни бекови на Металург. На крилата има релативно млади играчи,на пикер го прибраа на Велко брат му и сигурно ќе бараат уште едно младо решение за следната сезона таму.На гол се стандард,таму годините немаат врска.Веќе им се најдоа замени на Вугринец, Наумче и Ванчо.

Кога би земале лев бек би сакал да го видам овој во дрес на Вардар :D
http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2013-14/player/535280/IvanSliskovic
Ај сеа и ти го претера :)

Брат му на Велко грее клупа, топчето Димовски игра пред него, далеку од тоа дека Лино е задоволен со него, да може одма би го продал, само ептен мора уште да ја фураат македонска репрезентација фората. А се гледа полека хрватизирањето на Металург, без рипање, али Металург ги собра најдобрите деца од македонските школи за ракомет, се фалат со Металург јуниор и пак никој од нив не доби шанса ниту во Сеха, иако се фалеа на почетокот од сезоната, и Лино рипаше како млад мајмун, дека ќе форсираат млади играчи во Сеха. Видовме.

Замени за Вугринец и Ванчо немаат.

Па кај да пробаат некој од Металург Јуниор кога најстарите квалитетни играчи од тие тимови имаат по 17 години?

Дај не зезајте, Вардар функционира со буџет, ограничен буџет, сигурно немаат милиони како ПСЖ. Убаво пишаа погоре, Самс сака играчи, не платеници.
Druze kade be sum napisal deka imaat milioni kako PSG? Na prasanje: "Zasto nesakaat golemi imina kako ovie da igraat za Vardar?" odgovoriv deka glaven problem ne se pari, tuku nesigurnost okolu nastapi na Vardar vo LS. Ne si me razbral voopsto :) I se slozuvam celosno so toa deka ne treba platenici, ne sakam Vardar da stane PSG.

Зорман е играчиште,е сеа ајде одбил,па не им се свиѓал стилот на игра,дај не зезајте,да дојде ќе биде премија.

Уф штета да сум на место на Самс би го искеширал Борут до 2020 ко Дибиров. Дечкото е стварно врвен талент и со него можеме да се обезбедиме за следните 6 години, а и повеќе. Мораше да се искористи приликава да ја затвориме дупката на десен бек ама јебига.
Следен на листата желби Шелменко ајде нека профункционира руската линија. Се надевам нема комшиките да ни го лапнат пред носот иако на тоа ми мириса.

Зорман е играчиште,е сеа ајде одбил,па не им се свиѓал стилот на игра,дај не зезајте,да дојде ќе биде премија.
Ne mi se svigjase uste od koga dojde vo Kielce... Kakvo igraciste e od nego so 3 gola povise od Cindrić vo LS? Ne daj Boze vakvi 'igracista' da igraat u Vardar...

Druze kade be sum napisal deka imaat milioni kako PSG? Na prasanje: "Zasto nesakaat golemi imina kako ovie da igraat za Vardar?" odgovoriv deka glaven problem ne se pari, tuku nesigurnost okolu nastapi na Vardar vo LS. Ne si me razbral voopsto :) I se slozuvam celosno so toa deka ne treba platenici, ne sakam Vardar da stane PSG.
Македонското првенство да биде второ по ранкинг веднаш после германското. :icon_lol: Линк за коефициентите на лигите

Од следна година се мења системот. Германците и Шпанците ќе имаат по две сигурни место, а сите други по едно. Останатите места ќе се делат со вајлд карти.
Германија 2 + 2 од вајлд карта претпоставувам
Шпанија 2 + 0 за греота им е првенството па сигурно нема да добијат вајлд карта.
Франција 1 + 1 или 2 . ПСЖ, Дункерк и Монпеље да речеме.
Данска 1 + 1? Колдинг и евентуално Скјерн мада само заради влијанието на Данците во ЕХФ иначе реално не заслужуваат.
Словенија 1 + 1 Горење и Цеље сигурно.
Унгарија 1 + 1 Сегет и Веспрем.
Русија 1 + 0 И тој еден што го имаат е многу.
Швајцарија 1 + 1 Шафхаузен и кои и да се втори. Вакер Тун за спотер служат и во нивната лига.
Хрватска 1 + 0 Загреб само.
Македонија 1 + 1 Сигурен сум дека и следна година два тима ќе учествуваат во ЛШ.
Полска 1 + 1 Висла Плок и Киелце.

Ова се првите 11 првенства и реално е да очекуваме и следна година да играат и Вардар и тие другите :coffee:

Дај не зезајте, Вардар функционира со буџет, ограничен буџет, сигурно немаат милиони како ПСЖ. Убаво пишаа погоре, Самс сака играчи, не платеници.[DOUBLEPOST=1393531587][/DOUBLEPOST]
Ај сеа и ти го претера :)

Брат му на Велко грее клупа, топчето Димовски игра пред него, далеку од тоа дека Лино е задоволен со него, да може одма би го продал, само ептен мора уште да ја фураат македонска репрезентација фората. А се гледа полека хрватизирањето на Металург, без рипање, али Металург ги собра најдобрите деца од македонските школи за ракомет, се фалат со Металург јуниор и пак никој од нив не доби шанса ниту во Сеха, иако се фалеа на почетокот од сезоната, и Лино рипаше како млад мајмун, дека ќе форсираат млади играчи во Сеха. Видовме.

Замени за Вугринец и Ванчо немаат.
Ама брат тие и тоа се ДЕЦА ! Родени се 96,97 .... Треба уште година две да дотуркаат за да станат нешто....

У моите желби ни Шелменко ни Криштопанс. Дечконо Зеленовиќ ми е будучи Кире :) , само што дечкото уште од овие години го учат за одбрана а не како Kире на 33 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom