Фан клуб - РК Вардар

И да умрам млад ич не ми е гајле ,
јас ќе лудувам за тебе до сабајле
и ќе заминам без око да ми трепне,
синот мој ќе остане да навива за тебе! :love:

Што се чудите на вакви слики не ми се јасно :confused:
Ден пред утакмица со Војводина ги гледам Карачиќ,Марковиќ,Раковиќ и Брумен ми се чини со ракометарите на Војводина пиеа како стоки во Арабеска, и после сакаш да играат утредента.

Се знае на Запад како треба еден ракометар да се однесува а тука е токму спротивното.Пијат,пушат,шмркаат прав башибозук.
Карантин е непознат збор за нашиве :cautious: Се надевам дека кога ќе се изгради хотелот во Аеродром заедно со салата барем ден пред утакмица ќе отседнат таму и ќе бидат свежи за време на утакмицата.
Сега за сега со овој тим и со ваква несериозна игра и несериозен начин на живот 1/4 финале ќе остане непознат поим.
Со Хамбург ако изиграме евентуално нерешено во БТ ќе биде премија.
На гости иста песна како со Барса и ПСЖ, изиграј едно добро полувреме после посери се.

По пишувањето Вардар го откачил Лацковиќ а не обратно. Вардар не ги прифатил неговите барања за плата.
Толку знае тој што го пишувал текстот каков наслов треба да стави...

Ама вака ми изгледа ко да сака Вардар у случајов да биде "понижен" пошо нели ракометар од елитата го одбил бла бла..

Паметен потег. Потпишувањето на Лацковиќ по мене ќе беше грешка.

Има солиден број помлади, поефтини и подобри играчи од тоа што е моментално Лацковиќ.

Не треба да се летаат само поради името и капиталот што го има Лац позади себе.

А и сто посто сум сигурен дека не бил избор на Гонзалес, што значи можда и некој друг крои трансфер политика...

Металург вака така паметно си играат си купија играч сеа глеам Вуко Борозан сакаат да го земат, ќе ротираат. А, ние класика исти играчи цела утакмица. Страв ме фаќа дека Хамбург па и Металург би не треснале од земја.

Премногу старци и играчи склони кон повреди имаме.Cе гледа дека составот е граден за краткорочни успеси.
Металург,пак од другата страна со Лино знае што сака.Гледаат да ја подмладат екипата на секоја позиција.Борозан,Циндриќ,Мандиќ, Миркуловски, Атман и можеби тој Неловски изгледа ќе бидат идни главни бекови на Металург. На крилата има релативно млади играчи,на пикер го прибраа на Велко брат му и сигурно ќе бараат уште едно младо решение за следната сезона таму.На гол се стандард,таму годините немаат врска.Веќе им се најдоа замени на Вугринец, Наумче и Ванчо.

Кога би земале лев бек би сакал да го видам овој во дрес на Вардар :D
http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2013-14/player/535280/IvanSliskovic

Премногу старци и играчи склони кон повреди имаме.Cе гледа дека составот е граден за краткорочни успеси.
Металург,пак од другата страна со Лино знае што сака.Гледаат да ја подмладат екипата на секоја позиција.Борозан,Циндриќ,Мандиќ, Миркуловски, Атман и можеби тој Неловски изгледа ќе бидат идни главни бекови на Металург. На крилата има релативно млади играчи,на пикер го прибраа на Велко брат му и сигурно ќе бараат уште едно младо решение за следната сезона таму.На гол се стандард,таму годините немаат врска.Веќе им се најдоа замени на Вугринец, Наумче и Ванчо.

абе или овој или Ненадич би било топ, незнам како се со договори но ако гледаше Киелце - Висла овој Ненадич торпедираше само не можеше сам :)

Абе не заебавај, ние сме имале стари играчи и склони на пвореди, а Метлаург не, уште па си пишал Мирукловски и Атман ќе им биле за иднина бекови, епа ако они на нив може да грдат екипа што се над 30 години, зашо ние не можеме на Карачиќ што има 25, Душебаев 21, Столе 26, Милиќ 23, Абутовиќ 25, Дибиров 30.
И јас сум за Ненадиќ, и треба да запне Самсоненко и било како да го донесе у Вардар, дали со еден дали со два виона битно следната сезона да биде у црвено црн дрес.

Абе не заебавај, ние сме имале стари играчи и склони на пвореди, а Метлаург не, уште па си пишал Мирукловски и Атман ќе им биле за иднина бекови, епа ако они на нив може да грдат екипа што се над 30 години, зашо ние не можеме на Карачиќ што има 25, Душебаев 21, Столе 26, Милиќ 23, Абутовиќ 25, Дибиров 30.
И јас сум за Ненадиќ, и треба да запне Самсоненко и било како да го донесе у Вардар, дали со еден дали со два виона битно следната сезона да биде у црвено црн дрес.
Е ај бе....Ванчо,Наумче,Миркуловски и Вугринец се стари таму. Другите се релативно млади играчи,а баша уште подмалдува и градат екипа за во нарендите 5-6 години. Миркуловски тука го спомнав затоа што сигурно ќе им игра уште 4-5 години и ќе биде најискусниот во екипата.
Не постои поголем мајстор од Лино на светов кој ќе може постепено да замени цела една екипа без да има пад.

Ние ги имаме Петриќ,Растворцев, Прибак, Мите Стоилов, Козлина, Дибиров, Тоскиќ, Чипурин, Брумен,а од следната сезона и Горбок. Тоа се 10 играчи со 30+ години во екипата.Башка што не поврзуваат со играчи како Кире,Рутенка и Лацковиќ кои имаат по 34-35 години.
Единствен помлад играч од 23 години ни е Душебаев кој има уште 1 година договор.

Е ај бе....Ванчо,Наумче,Миркуловски и Вугринец се стари таму. Другите се релативно млади играчи,а баша уште подмалдува и градат екипа за во нарендите 5-6 години. Миркуловски тука го спомнав затоа што сигурно ќе им игра уште 4-5 години и ќе биде најискусниот во екипата.
Не постои поголем мајстор од Лино на светов кој ќе може постепено да замени цела една екипа без да има пад.

Ние ги имаме Петриќ,Растворцев, Прибак, Мите Стоилов, Козлина, Дибиров, Тоскиќ, Чипурин, Брумен,а од следната сезона и Горбок. Тоа се 10 играчи со 30+ години во екипата.Башка што не поврзуваат со играчи како Кире,Рутенка и Лацковиќ кои имаат по 34-35 години.
Единствен помлад играч од 23 години ни е Душебаев кој има уште 1 година договор.
Абе лига на шампиони не се осовјува со 19 годишњаци.
Петриќ, Мите Стоилов, Козилна толку ќе им биде од играњето во Вардар, ништо чудо и на Прибак да му е последна сезона.
Абе ти гледај врз кого се прави тим, врз кој играчи, а тоа се играчи што тек сеа созреваат и влегуваат у најдобрите години.
Нека играат со такви играчи, ама титула нема да видат, нее ова хрватска лига, па како Загреб да мисалтдека лесно ќе освојуваат титули, ќе играат тие 5-6 сеозни тука и кога ќе дојде ред да почнат титули да осовјуваат ќе си фатат патот за појаки клубови, и што они само ќе ги прават игрчаи и ќе немаат никаков ќар.

Абе лига на шампиони не се осовјува со 19 годишњаци.
Петриќ, Мите Стоилов, Козилна толку ќе им биде од играњето во Вардар, ништо чудо и на Прибак да му е последна сезона.
Абе ти гледај врз кого се прави тим, врз кој играчи, а тоа се играчи што тек сеа созреваат и влегуваат у најдобрите години.
Нека играат со такви играчи, ама титула нема да видат, нее ова хрватска лига, па како Загреб да мисалтдека лесно ќе освојуваат титули, ќе играат тие 5-6 сеозни тука и кога ќе дојде ред да почнат титули да осовјуваат ќе си фатат патот за појаки клубови, и што они само ќе ги прават игрчаи и ќе немаат никаков ќар.
Зар ќе им треба да освојуваат титули во мак. лига ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom