Фан клуб - РК Вардар

Де бе...и мене ме примија на музичко кога имав 8-9 години по грешка.Пеев пред брат ми да го охрабрам и он да пее кога се упишваше - земаа мене ме примија.:pos:
И ја можам да кажам дека сум се бавел со музика :P
Играв ракомет 2-3 години и пливав 6,ете и спортист сум бил....а уствари прекинав до 15 година да спортувам во клубови.
Можам и ја исто да се фалам,а колку сум бил добар тоа е друга работа.

Реално добар е типов.Инвестира во ракомет така да сигурно не е дојден од некои финансиски мотиви во клубот. Верувам дека едноставно професионално ги има исполнето сите амбиции во животот и дека сега сака да се бави со некој свој личен проект.Нешто за свој мерак и нешто што ќе го направи запаметен.Што за наша среќа се РК и ЖРК Вардар и тенисот во странство.
Си има желба нека ја води екипата неколку месеци.Лека полека и он веројатно сфаќа дека мора да најде асален тренер,а на крају крајева не фрламе ние милиончиња или две.Додека има резултат нека го човекот.
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 19:05 ---

Субрата повеќе должи од што има :cenzura:

Остај што пишува утрински. Должи преку сила 4 билјони (мада пола од тоа се веќе платени) а само неговата главна фирма е капитализирана на 25 билјони. Има он МНОГУ остај ова во МКД што се збори.

Sahara India Pariwar is an Indian conglomerate company headquartered in Lucknow, India. Its diversified business has interest in finance, infrastructure & housing, media & entertainment, consumer merchandise retail venture, manufacturing and information technology. The company has a market capitalisation of US$25.94 billion as of March 2011.[2] The group is a major promoter of sports in India. It owned the New IPL team Pune Warriors India. Sahara is the main sponsor of the Indian cricket Team. They own 42.5% stake in Formula One's Force India Formula 1 Team and also sponsors India national field hockey team.[3]

Хокеар/Тенисер/Тренер/Музичар/Бизнисмен.

ИГРАЈЌИ ТЕНИС
Трифун Костовски си ја дупна главата

Такви се сите „они“... им се може, јебига. :D

Инаку, многу добра слика за меме е оваа првава!

kkm7.jpg

Не знам за вас, ама за мене Самс е цар :). Камо и во ФК да имавме ваков Хокеар/Тенисер/Тренер/Музичар/Бизнисмен ;). Ќе си додадеше уште и „фудбалер“ во CV-то. Сепак, да не беше таков авантурист каков што е, немаше ниту да дојде овде, а камоли да вложи вакви пари. Таквата карактеристика го тера и да се пика и на клупа. Сепак, сигурен сум дека точно ќе знае кога да се тргне од таму. Не му е целта на долг рок да изиграва тренер, тоа е повеќе од јасно. А повеќе од јасно е и дека за сега неговата авантура не му нанела никаква штета на тимот. Напред Самс, напред Вардар!

Се надевам постов за братот Сабја нема да им пречи на модераторите и дека нема да биде избришан барем до утре. Имаше интересни фори, доста зезање кога го банираа Коњаникот Сабја, па сега малку да се нашалиме и да го пречекаме како што му прилега! Се надевам дека нема да пречи мало зезање за Коњаникот! :D

Коњаникот Сабја конечно е слободен! :D

На ден 11.10.2013 Коњаникот Сабја беше баниран од страна на администраторот Acid! Коњаникот Сабја беше осуден на еден месец надвор од Кајгана. Со оваа казна која му беше доделена на Коњаникот, ни се расипа и празникот 11 Октомври на нас Кајганџиите од фан-клубот Вардар. КОМИТИ ЕКИПА КАЈГАНА веднаш се организираше и преку пароли во своите потписи го искажаа своето задоволство за братот Сабја, не баравме слобода туку правда! Подршката стигна од многу страни, не само од Комити! Коњаникот го подржаа и претставници од Белград, како и браќата од Тетово, Војводите! Дури и најривалските групи беа заинтересирани за состојбата на братот, набрзо и целиот форум дозна за овој случај.

Штета, многу постови беа избришани...

Коњаникот е вистински револуционер. На 11 Октомври 2013 е баниран. Ова нека стои како доказ за неговата револуционерност. ;)

И песна му беше измислена...

Многумина и го бојкотиравме фан клубот и не пишувавме на темава...(еднаш по грешка напишав, веднаш избришав, пу-пу не важи) :D :P

Додека Коњаникот ги броеше деновите, форумот не беше тоа без него, фалеа неговите извештаји и долги реферати, па дури и оние кои не ги собираше во еден пост..Неколку пати ни праќаше извештаји, не поздравуваше овде на форумот преку други членови.

Имате поздрав од Коњаникот. Прееска се видов со него на кафе муабет и рече да ве поздравам со пораката ПОСИЛЕН СЕ ВРАЌАМ.

Најави дека ќе се врати посилен!

Непријателите од спротивниот фан клуб се ситеа но во исто време и завидуваа (на баниран човек) на подршката која му ја дававме на братот...

Пораките до братот да издржи, допреа до него и тој го преброди овој тежок период како за него така и за нас останатите и сега можеме само да му посакаме едно големо ДОБРЕДОЈДЕ! Поголема толеранција за во иднина да не наседнува на глупавите коментари на кои не треба да им се дава внимание и да ги краси темите за Вардар на кои ние уживаме да го читаме.

Човекот кој дефинитивно ја одбележа оваа 2013 година на Кајгана па и во темата за ,,Најкајганџии" го одбрав за форумџија во позитивен поглед за 2013 година КОЊАНИКОТ САБЈА
ДОБРЕДОЈДЕ!!!

kh7-133287.jpg
:D

ЕКИПА КАЈГАНА! :pos:

Ритуалот на Коњаникот за враќање на форумов откако ќе му заврши банот

Ќе причекаме малце да бидеме почастени со негов личен пост, бар 2-3 дена ако си стои на зборот :icon_mrgr:

Јас сум тренер на "Вардар".
Jac имам работено и со тенисери, независно од нивните тренери.
Jac имам играно против професионалци во Лигата на ветерани на Меѓународната тениска федерација.
јас ја презедов одговорноста за изборот на играчите и за тактиката на натпреварите.
јас ќе пеам ако треба!
--- надополнето: 11 ноември 2013 во 17:16 ---
Nego sakav linkov da go pushtam za tie shto ushte ne glasale

http://www.handball-planet.com/vote-for-the-worlds-best-player-2013/

11/11/2013 - stefan прашува: ."Imam vleznici za B8 za prptiv vardar a tamu gi kupile povejce komiti a jas ne sakm so komiti da bidam dali mozi da gi smenam kartite. Za so nasi navivaci da bidam"Одговор:
На жалост нема со што да смените, но и не значи дека таму сите ќе бидат на страна на Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom