Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кадети: РК Вардар-РК Металург:18:12 (6-4)![]()
Де бе...и мене ме примија на музичко кога имав 8-9 години по грешка.Пеев пред брат ми да го охрабрам и он да пее кога се упишваше - земаа мене ме примија.
И ја можам да кажам дека сум се бавел со музика
Играв ракомет 2-3 години и пливав 6,ете и спортист сум бил....а уствари прекинав до 15 година да спортувам во клубови.
Можам и ја исто да се фалам,а колку сум бил добар тоа е друга работа.
Реално добар е типов.Инвестира во ракомет така да сигурно не е дојден од некои финансиски мотиви во клубот. Верувам дека едноставно професионално ги има исполнето сите амбиции во животот и дека сега сака да се бави со некој свој личен проект.Нешто за свој мерак и нешто што ќе го направи запаметен.Што за наша среќа се РК и ЖРК Вардар и тенисот во странство.
Си има желба нека ја води екипата неколку месеци.Лека полека и он веројатно сфаќа дека мора да најде асален тренер,а на крају крајева не фрламе ние милиончиња или две.Додека има резултат нека го човекот.
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 19:05 ---
Субрата повеќе должи од што има![]()
Хокеар/Тенисер/Тренер/Музичар/Бизнисмен.
дада,затоа губат од сите .But... but... Металург е клуб репрезентација![]()
Коњаникот е вистински револуционер. На 11 Октомври 2013 е баниран. Ова нека стои како доказ за неговата револуционерност.![]()
Скопје е градот, Вардар клубот наш,
и се дур имам сили ќе го бодрам јас.
Но дојде време сакаат да замолчам,
форумот мој ми забранува.
Борци, патриоти прогонувани,
нашиот Сабја лежи во зандани.
Никакви правила, лоши администратори,
што и да се случи, дежурни виновници.
Црвено-црна е мојата армија,
спремни за битка, ко по навика.
Дали сме во право, ќе каже иднината,
сами против Ацид, таква е судбината!
Имате поздрав од Коњаникот. Прееска се видов со него на кафе муабет и рече да ве поздравам со пораката ПОСИЛЕН СЕ ВРАЌАМ.