Фан клуб - РК Вардар

Нема веќе смисла да ве ебеме, сите сте за Вардар само не признавате. Една желба имаш во срце врежана, длабоко во душа сакаш да си Комита :D

Металург најголеми педери.. Знаат дека ќе има повеќе шо ќе навиват за Вардар и кочат карти марти ова она педерачите ебати... И они биле најдобар клуб...

Не паничете ионака 90% од картите наши ги купиле. Има кај некои членови и вишак карти што купиле, распрашајте се по другари по познаници ако имаат да ви ја дадат.

Ух едвај стигнав до карти. Негде 15 до 12 стигам пред југотон и веќе имаше 200 луѓе, повеќето наши нормално :) . Околу 12.15 видов дека не иде работата пошто за 15 минути не видов ни еден да купи карта, па отидов да си ја пробам среќата со онлајн купување . Картите што ги купив беа меѓу последните, се радував ко лото да фатив. Незнам дали беше грешка во системот или не ама на едно име успеав да купам 8 карти :icon_lol: . Сега се чекам четврток да ги згазиме античкиве македонци :coffee:

Posle vakov interes ako ja dogovorat 2 za 2 se kreteni najgolemi. Lugjevo se potresuvaat bukvalno za dali ke ima karti i se raduvaat kako mali deca stom obezbedija karta i nekoi kreteni da ja dogovorat svarno nema smisla, ne deka ke se otkriie ama realno treba da gi tepame skapanicite dvete!!! Bolje dva cisti porazi nego dogovoreni utakmici

Ух едвај стигнав до карти. Негде 15 до 12 стигам пред југотон и веќе имаше 200 луѓе, повеќето наши нормално :) . Околу 12.15 видов дека не иде работата пошто за 15 минути не видов ни еден да купи карта, па отидов да си ја пробам среќата со онлајн купување . Картите што ги купив беа меѓу последните, се радував ко лото да фатив. Незнам дали беше грешка во системот или не ама на едно име успеав да купам 8 карти :icon_lol: . Сега се чекам четврток да ги згазиме античкиве македонци :coffee:
Im go najde careto na site 8? :)

^ Аааве Димче бе чоек еднаш по карти ќе те прати, ќе заебеш работа :D

95% од картите на лице место отидоа кај вардарци. Преку интернет каде отишле незнам.

Decki, od kaj izleze ova deka Komiti kje bile vo 15ti blok? Pa neli sekogas bevme vo prvite tri, a oni vo 15ti? Jas pa forsirav karta da najdam za treti blok demek poblisku do nasite, da navivam na raat..:confused: Na kraj so niv kje bidam na tribina upm :(.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom