- Член од
- 11 ноември 2012
- Мислења
- 1.471
- Поени од реакции
- 4.574
Момче, Козлина е лев бек, Петриќ е десен, нема логика едниот да го бркаат за да дојде другиот. Како и да е Лико-фанс неколку пати се истрчуваше со сензационалистички најави, а голем дел од нив не се остварија, така да мене он и не ми е некој релевантен извор.
Тоа сакав и јас да пишам, позициите на Петриќ и Козлина немаат врска една со друга. Од друга страна, по се она што направи говедово додека играше кај Металург, не заслужува да го носи светиот црвено-црн дрес.
Не знам дал ви текнува на епизодата на Мирко Хрговиќ кога потпиша за Динамо.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/prijetnja-na-maksimiru-objesili-hrgovicevu-lutku-72855

.. е сега вистина е дека почесто беше повреден во Металург, отколку подготвен за игра.. ама ај да видиме што ќе биде.. Ако не повеќе, мене ми е подобар од Растворцев, кој заедно со Малумбрес ми се најголеми промашувања годинава - многу повеќе отколку Мите Стоилов.. Е сега од друга страна, (како што некој пиша претходно) за Милорад Кукоски се согласувам дека не требаше да биде пратен во Струмица. Можеше сосема добро да се вклопи во концептов. Подобро да се форсира наш играч со потенцијал, отколку да се влечкаат странци по секоја цена.