Фан клуб - РК Вардар

Момче, Козлина е лев бек, Петриќ е десен, нема логика едниот да го бркаат за да дојде другиот. Како и да е Лико-фанс неколку пати се истрчуваше со сензационалистички најави, а голем дел од нив не се остварија, така да мене он и не ми е некој релевантен извор.

Тоа сакав и јас да пишам, позициите на Петриќ и Козлина немаат врска една со друга. Од друга страна, по се она што направи говедово додека играше кај Металург, не заслужува да го носи светиот црвено-црн дрес.

Не знам дал ви текнува на епизодата на Мирко Хрговиќ кога потпиша за Динамо.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/prijetnja-na-maksimiru-objesili-hrgovicevu-lutku-72855

Момче, Козлина е лев бек, Петриќ е десен, нема логика едниот да го бркаат за да дојде другиот. Како и да е Лико-фанс неколку пати се истрчуваше со сензационалистички најави, а голем дел од нив не се остварија, така да мене он и не ми е некој релевантен извор.

Да, да, да. Грешка моја. Ми паѓа во вода муабетов, помешав со друг играч.

http://ekipa.mk/kozlina-vardar-e-klub-so-golemi-ambitsii/

Козлина: Вардар е клуб со големи амбиции

• Автор: ekipa
  • Објавено: ноември 5, 2013 12:20
kozlina-metalurg-615x400.jpg

Миладин Козлина потврди дека својата кариера ќе ја продолжи во дресот на Вардар, со што ќе добие шанса да му се одмазди на Металург за третманот што го имаше по завршувањето на ланската сезона, кога му беше раскинат договорот со „металурзите“. Словенечкиот бек влезе во завршна фаза од рехабилитациската програма по незгодната повреда на рамото што го мачи подолго време, а во меѓувреме имал средба со Сергеј Самсоненко, со кого постигнал договор за преселба во таборот на „црвено-црните“.
Вардар е клуб што секогаш има големи амбиции, а верувам дека од година во година и желбите за успех ќе бидат уште поголеми. Имам многу пријатели во Скопје кои знаат што точно ми се случи во Металург и со нетрпение очекувам да се вратам во Македонија“ – изјави Козлина за словенечките медиуми.
Словенецот се уште се наоѓа во татковината, каде тренира со тимот на Целје, а според најавите неговото доаѓање во Македонија се очекува следната седмица. Доколку се биде во најдобар ред, Козлина своето деби во дресот на Вардар би го имал веќе на 14 ноември, на пресметката со неговиот поранешен клуб Металург во рамките од петтото коло од Лигата на шампионите.

Se nadevam deka nema da pokaze nishto i posle sezonava ke si zamine.. ist tip na igra4 kako abutovic i rastvorcev

Aj be neka se gonat u tri lepe.... Samo neka se trupaat nekvalitetni stranci so govno karakter...... Mrs u pm

Neam loso mislenje za Kozlina kako igrac dobar e vo odbrana sto nas ni treba i te kako, za u napad sto znam.. bolje od Rastvorcev sekako e

Neam loso mislenje za Kozlina kako igrac dobar e vo odbrana sto nas ni treba i te kako, za u napad sto znam.. bolje od Rastvorcev sekako e

Да го ебе него одбраната да го ебе....или ќе се носат играчи што можат да дадат нешто повеќе или боље да не ги носат.
Што може да понуди Козлина повеќе ? Ништо.....башка што нема ни некоја перспектива во овој играч. Преку 30 години,склон кон повреди....
Ама баш не знаат да донесат играч.

Кур да пушат ако дојде овој а го оставиме Куковски во Струмица.

Оправдување за трансферов гледам само ако Самсоненко го донесол за да му ги исечеме јајцата што ни ги покажуваше прехлани.

Ај бе преку кур више. Џабе толкав буџет коа се троши на безпотребни засилувања. До кога ќе киксира русинов ? Атаман ни избега у комшии, пола година играме без тренер, носи беспотребни играчи. Следно ?

Момци реално да гледаме он си знае како да го води клубот. Ај да немавме резултати па да се буниме, ама ионака екстра резултати имаме што сакаме повеќе. Да му веруваме, и да се надеваме дека нема да направи голем кикс :)

Абе ни мене не ми е Козлина многу омилен, ама не мислам дека е толку лош ко што зборите. Во одбрана игра цврсто и има габарит, што ни е и тоа како потребно.. Во напад знае да одигра добро шутерски, а знае и добро да се уфрла како втор кружен напаѓач.. Освен тоа, нафуран им е сега на вештачките, па може ќе се стави во елемент на натпреварите против нив, ху ноус :D.. е сега вистина е дека почесто беше повреден во Металург, отколку подготвен за игра.. ама ај да видиме што ќе биде.. Ако не повеќе, мене ми е подобар од Растворцев, кој заедно со Малумбрес ми се најголеми промашувања годинава - многу повеќе отколку Мите Стоилов.. Е сега од друга страна, (како што некој пиша претходно) за Милорад Кукоски се согласувам дека не требаше да биде пратен во Струмица. Можеше сосема добро да се вклопи во концептов. Подобро да се форсира наш играч со потенцијал, отколку да се влечкаат странци по секоја цена.

Тоа му е целта на Самс, ги собира тие што ги избрка Металург. Поголем мотив за игра здравје :icon_mrgr: :pos:
Овој ко што е луд, има цела постава на интензивна да им ја прати :pos:
Али пак, не ми се свиѓа баш трансфер политиката....

Gnidi.. Pogolemi serkovci od niv nema da ima.. Pa use ne sakaat da daat 10% karti za gostinot ej kakva mizerija od klub. Ama pa od druga strana i gi svakam kolku se usrani.. Jadnite ako dadat 10% karrti racunaj okolu 700 komiti, plus ako ima karti u slobodna prodazba, nasive isto ke razgrabaat dobar del od kartite sto znaci deka ke igrame na domasen teren, a pedercinjata toa nikad ne sakaat da go priznaat pa praat vakvi seljacki( kao sto im dolikuva neli) igrici:) Pa use se dotepaa so toa sto mu ja trgnaa suspenzijata na Narkomanic.. Kao neso klubot e nad se, mora da se suspendira za na kraj da mu go izdudlaat i pak da bide po negovo. Si igra kurtasak so niv kako saka:)) Mizerii se:).. I na kraj dzabe im e, ima da go srkaat kolku i da praat selski finti. Zaboravaat kopucite kogo imaat za protivnik!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom