- Член од
- 4 септември 2013
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 82
Еве го интегралното интервју.. екипа.мк ми е по малку токсичен портал.. Во секој случај, пораката е јасна.
http://www.hrsport.net/vijesti/4676...rucnjak-koji-bi-najbolje-poslozio-ovu-momcad/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WTF?
Досадно ми беше и си викам ај да видам колку се цените во Доха... И така уклучувам еден хотел и на сликите...
Прегледај го приврзокот 75714
Би бил шокиран Горбок да дојде од оваа сезона. За од идната нема воопшто да ме чуди ама ако навистина може на пролет да игра во ЛШ тогаш би бил огромно засилување за Вардар. Точно тоа што им треба.
Дур е газда Сергеј не верувам дека Вујо би дошол. Како го избрка од Вардар.... Плус Вујо ко што е со краток фитиљ ако почне овој да му команда многу лошо ќе биде.
Ова е главниот проблем.Првин кога даваше сугестии од ложа беше сосема нормално зошто и јас да дадам толку пари би очекувал да можам барем да давам сугестии,а и на некој натпревари да седам ако не на клупа барем позади клупа.Али Самсоненко сака сугестиите и да му бидат прифатени,а тоа е огромен проблем и сосема друга работа од само делење мислење.Видете со Доне што се случи,првин беше главен тренер, па помошник тренер сега само си седи на клупа,ќути и иде на пресови а Самсоненко го води тимот.
И сега проблемот се јавува,дали да се спука работата меѓу навивачите и главниот спонзор или да се остави овој да ја тера работата во провалија со надеж дека ќе му дојде од гз во глава.
Ќе се согласиш дека до сега немаме апсолутно никаква основа да веруваме дека некој од клубот се обидел да мести било што. И кога се победуваше и кога се губеше, тимот го вложуваше својот моментален максимум. Така што мислам дека ќе биде нефер да претпоставуваме ваква работа. Доколку целта беше местење немаше да се избере овој клуб, туку клуб со помала критична маса, т.е. со помала популарност и публицитет. Во случајов ќе останеше на ЖРК Вардар. Освен тоа, сигурно Тимур и Дујшебаев не би доаѓале во некакво кладилничарско кримимално дувло.Abe on si znae sto kako ke si praj, on frla pari.. mada lesno mzoe da si gi izvadi so mestenje a klubot da bide rezil. Da ostavime nekoe vreme da vidime kako ke bide pa ako prodolzi vaka da se pocne da se deluva