Фан клуб - РК Вардар

Ќе се согласиш дека до сега немаме апсолутно никаква основа да веруваме дека некој од клубот се обидел да мести било што. И кога се победуваше и кога се губеше, тимот го вложуваше својот моментален максимум. Така што мислам дека ќе биде нефер да претпоставуваме ваква работа. Доколку целта беше местење немаше да се избере овој клуб, туку клуб со помала критична маса, т.е. со помала популарност и публицитет. Во случајов ќе де останеше на ЖРК Вардар. Освен тоа, сигурно Тимур и Дујшебаев не би доаѓале во некакво кладилничарско кримимално дувло.

Pa ne mi bese poentata za mestenjeto tuku mesanjeto vo klubot. dali nema doverba neznaeme ili saka ednostavno da bide so igracite dodeka nema trener... ama pa preteruva so toa

Абе дај не го тупете. Човекот вложи милиони евра во ракометниот дел на македонскиот спортски бренд Вардар. Сето тоа што го направи до сега значи дека човекот е паметен, а тоа значи дека сто посто нема он да си се остави за тренер.
За глупите муабети дека се местеле утакмици. :facepalm:

Ама го исспинувавте муабетот :icon_lol:
Ред блек нигде не спомна дека се местеле утакмици туку дека во некое измислено сценарио ако сака русинот може да си ги извади парите.

Инаку не верувам дека фрли толкави пари за да си биде он тренер. Мислам дека ова ќе трае додека не се најде квалитетно тренерско име, само се надевам нема да чекаме до лето.
Многу ќе бидам задоволен ако дојде Горбок на лев бек. Со Горбок ќе ги пополниме сите дупки во поле и останува уште некое заебано голманче да се најде. Некако најреално ми е Борко да го собереме назад.

Pa ne mi bese poentata za mestenjeto tuku mesanjeto vo klubot. dali nema doverba neznaeme ili saka ednostavno da bide so igracite dodeka nema trener... ama pa preteruva so toa

Знам друже, така и те сфатив.. се согласувам.. само сакав да ја извадам поентава :)

Според Лико-фанс у комбинација за нов играч бил и Козлина -.- :mad::mad:
Никако овој идиот у Вардар !!!

После Мите Стоилов ништо не би ме изненадило. Дури и Златко Мојсоски да го земеме. :)

Ејјј ни мене не ми се свиѓа многу Козлина :confused:.. Ваљда е само шпекулација.

Абе стварно не се нормални....кај што е крш играч,странец,па уште и курот ако ви текнува ни го покажуваше во финалето на купот.

Доаѓање на Козлина би значело заминување на Петриќ. Со оглед на тоа дека го газат годините и дека е повреден, мислам дека и така ќе биде. Арно ама, има подобри опции од Козлина за таа позиција. Мене воопшто не ми се допаѓа.

За Горбок сум за и тоа потпишувам со две раце. Ама па ако дојде тој, тогаш ништо од Дисинџер.

И тренер. Тренер ни треба!

Доаѓање на Козлина би значело заминување на Петриќ. Со оглед на тоа дека го газат годините и дека е повреден, мислам дека и така ќе биде. Арно ама, има подобри опции од Козлина за таа позиција. Мене воопшто не ми се допаѓа.

За Горбок сум за и тоа потпишувам со две раце. Ама па ако дојде тој, тогаш ништо од Дисинџер.

И тренер. Тренер ни треба!

Момче, Козлина е лев бек, Петриќ е десен, нема логика едниот да го бркаат за да дојде другиот. Како и да е Лико-фанс неколку пати се истрчуваше со сензационалистички најави, а голем дел од нив не се остварија, така да мене он и не ми е некој релевантен извор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom