Фан клуб - РК Вардар

^ Тек на 8ми ни е следната домашна утакмица со Борац...

Туку денеска Дибиров и Брумен изгледа нема да играат така да би требало и Бутино да ги добие своите први минути сезонава. Терзиќ исто би требало да добие шанса ако се знае дека Петриќ е повреден а Душебаев играше 60 минути у неделата. Мите Стоилов исто би му дал поголема минутажа, на сметка на Карачиќ - не личеше на себе у неделата, веројатно не беше 100% спремен после онаа повреда.
Не очекувам ништо друго освен победа утре.

п.с Пренос на МТВ нема да има, така да причина плус за сите у сала да дојдете :icon_mrgr:

Не знам како очекува Самсоненко да најде тренер само за до крајот на сезоната. Очигледно има други планови од идната сезона, а квалитетен тренер со желба да го тренира тимот само неколку месеци тешко се наоѓа. Тоа ја прави уште понејасна ситуацијата со бркањето на Кастратовиќ, освен ако се работи за некои внатрешни работи. Ми се чини дека најарно ќе е да го остават Андон Бошковски до крајот на сезоната со оглед на ситуацијата.

764F9EB2D07A5C4894A33B9C591D6AFC.jpg
:pos:(истегнување на помошникот тренер):cool:

Дајте ја сликата од Доне кога правеше скара за ракометарите :pos:

Влезниците за натпреварот ЖРК Вардар СЦБТ - РК Подравка денес се продаваат и на билетарата на СРЦ „Кале“ пред натпреварот RK Vardar - РК Ловќен Цетиње!

za zal ne bev vo moznost da odam na kale, a posto nemase ni stream, se zadovoliv so detalnite live statistiki na sajtov na seha :(.. tuku terzic 2 od 9?!?! :facepalm: da ne maval so smoki?

za zal ne bev vo moznost da odam na kale, a posto nemase ni stream, se zadovoliv so detalnite live statistiki na sajtov na seha :(.. tuku terzic 2 od 9?!?! :facepalm: da ne maval so smoki?

terzic ne mi praj mn kejf nema nekoj sut dobar.. tuku utakmicata rutinska pobeda ovie lovken slabi se mn

Ловќен имаа девојче во тимот :D рутинска победа на Вардар. Салата скоро полна одлична атмосфера од Комити со неколку песни кои се пееја подолго време :) и интересна кореографија ...

Ловќен имаа девојче во тимот :D рутинска победа на Вардар. Салата скоро полна одлична атмосфера од Комити со неколку песни кои се пееја подолго време :) и интересна кореографија ...

Исти Ибрахимовиќ беше „типката“ :D

Ни требаше денес ваква лабава утакмица после ПСЖ :)

Па прво кога влезе во игра играше десно крило (немавме резервно десно крило што е со Јовчевски?) од тука паднаа неколку шутеви што не беа вообичаени за бек и ги утна... после Душебаев отиде на клупа па он зазема позиција десен бек. Мене ич не ми беше лош! Прва утакмица и неколку од шутевите што ги утна беа од неизградена позиција на добиена уткамица а он изгорен да даде гол... Како што приметив си пројадоа бубрези со Столе демек го палеше нешто и после му текна на овој и почна да го ремети :D

Жениве ми беа интересни што пробуваа цела утакмица да го пратат ритамот на Комити :D... Јованка им е воџа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom