Жими сфе кореографијата со кулата и вулканот јака ви беше..од кај ви текна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe ova drescinjava sto gi prodavaa.. koga vekje gi cekavme kako plata, mozea stvarno da bidat bidat vistinski dresovi kako na rakometarite, t.e. Hummel, a ne nekakva "economy" verzija![]()
@bbbbbb
Друже незнам зашто одма толку реакција со цела теорија. Не викам дека не е можно али мислам се претерува малце. Убаво рече Xsago, он можно е да е ентузијаст и сеа во вакви моменти без тренер и во еуфорична атмосфера тоа го понесува па и он сака нешто да каже да помогне.
Да не ме сфатиш погрешно и ја не се слагам кога газдата си прави што сака и изиграва и тренер, али мислам од две-три статии од екипа.мк со неколку слики и сеа последнава утакмица не е до толку критична ситуацијава. Впрочем ако би сакал он таков курназ да биде зошто би сакал да донесе авторитет како Талант
Фората мене ми е зашто да се отпушта Кастратовиќ кога не го носиш Талант. И сеа некако висиме без тренер со милион шпекулации (од негова уста излезе дека тренер ќе носел од Шпанија) .
![]()
Што се случи со фан-шопот, го отворија повторно? Ако е отворен, кажете ми работно време.
Инаку вчера како за првпат, многу нови дресови се продадоа![]()
Ги гледам сега групиве.На крај дали трето дали четврто и нешто многу разлика нема да прави искрено.
Како четврти најверојатни противници се:
-Везпрем ( 100% прв во група)
-Киелце/Киел
-Хамбург/Фленсбург (зависно од меѓусебните дуели)
Како трето пласирани најверојатни противници би биле:
-Рајн Некар (100% на втора позиција)
-Киел/Киелце
-Хамбург/Фленсбург
Овдека најдобро што може да се извлече е Фленсбург и Рајн Некар али некако имам предчуство дека со Киелце/Везпрем ќе играме.
Ги гледам сега групиве.На крај дали трето дали четврто и нешто многу разлика нема да прави искрено.
Како четврти најверојатни противници се:
-Везпрем ( 100% прв во група)
-Киелце/Киел
-Хамбург/Фленсбург (зависно од меѓусебните дуели)
Како трето пласирани најверојатни противници би биле:
-Рајн Некар (100% на втора позиција)
-Киел/Киелце
-Хамбург/Фленсбург
Овдека најдобро што може да се извлече е Фленсбург и Рајн Некар али некако имам предчуство дека со Киелце/Везпрем ќе играме.
Не е така како што пишуваш... мислам дека укрстуваме со групата на Веспрем и се игра по принцип од наша група 4ти со нивни 1ви 3ти со нивни 2ри .... Многу е битен пласманот зошто во таа прва група освен Веспрем со другите би биле фаворити...
Не функционира така ракомет.Сите први ,сите втори и така натаму се ставаат во посебни барабани и се влече повторно без можност да играш повторно со тим од групната фаза.
Иначе како ја извадивме оваа утакмица сеуште не ми е јасно.Секоја чест....ќе се изедам жив што морав од дома да ја гледам.