Фан клуб - РК Вардар

вардар одлично се покажа вчера. приреди уште едно изненадување, шо навистина ми е мило. со среќа.

Abe ova drescinjava sto gi prodavaa.. koga vekje gi cekavme kako plata, mozea stvarno da bidat vistinski dresovi kako na rakometarite, t.e. Hummel, a ne nekakva "economy" verzija :confused:

Abe ova drescinjava sto gi prodavaa.. koga vekje gi cekavme kako plata, mozea stvarno da bidat bidat vistinski dresovi kako na rakometarite, t.e. Hummel, a ne nekakva "economy" verzija :confused:

Прав си, али вистински Hummel дрес испод 50-60 евра нема шанси да беше :)

@bbbbbb

Друже незнам зашто одма толку реакција со цела теорија. Не викам дека не е можно али мислам се претерува малце. Убаво рече Xsago, он можно е да е ентузијаст и сеа во вакви моменти без тренер и во еуфорична атмосфера тоа го понесува па и он сака нешто да каже да помогне.

Да не ме сфатиш погрешно и ја не се слагам кога газдата си прави што сака и изиграва и тренер, али мислам од две-три статии од екипа.мк со неколку слики и сеа последнава утакмица не е до толку критична ситуацијава. Впрочем ако би сакал он таков курназ да биде зошто би сакал да донесе авторитет како Талант:)

Фората мене ми е зашто да се отпушта Кастратовиќ кога не го носиш Талант. И сеа некако висиме без тренер со милион шпекулации (од негова уста излезе дека тренер ќе носел од Шпанија) .
:D

Pa prvo ne chitam ekipamk. A zoshto bi sakal Talant? Pa kaj takvi psiholoshki tipovi poentata e carot da napravish da te slusha a ne dvorskite slugi.;) . Znachi ne go poznavam tipot, nitu bi sakal da go zapoznaam. Zboruvam za nego spored negovoto odnesuvanje, spored ona shto mozhe da se vidi i ottuka mene mi nalikuva na tipichen egzibicionist. Koj znae mozhebi ako go zapoznaam bi pronashol vo nego monashka skromnost.

Inaku vo princip se soglasuvame so mislenjata. Nemashe potreba da se otpushta Kastratovic voopshto za nikogo, za nikoj trener vo ovoj del od sezonata. So toa shto potreba da se otpushti trener bi imalo spored mene ako se slabi rezultatite ili ako napravi nekoj eksces. Toj ne napravi nishto od toa i klubot ne dade nikakov razlog zoshto e otpushten , shto e prvenstveno vo sudir i ja krshi sekoja mozhna delovna etika, shto za klub koj pretendira kon vrvot na evropa e nedopustlivo. Nastrana shto na nivo na sekojdnevni chovechki odnosi obichno ova bi bilo mnogu chudna situacija. Zamisli tebe da te otpushtat od rabota so obrazlozhenie deka si prekrasna lichnost. Mislam ...

Toa shto e otpushten sega vo ovoj del od sezonata mene kako navivach na Vardar me tangira, bidejkji mislam deka kje ima posledici po rezultatite na timot i atmosfrerata vnatre. Samo od tie prichini reagirav (ne sea i ti teorii : ) i isto taka ne planiram da formiram inicijativen odbor za vrakjanje na Zoki : )).

Sekako ne velam deka ona shto go pishuvam e taka. Spodeluvam mislenje koe za mene e najverodostojno. Ti mislish poinaku , tret poinaku itn. Mozhebi kje go smenam moeto vrz osnova na drugite mozhebi ne... ne gledam nishto tuka od tipot nekoja zhestoka reakcija. ako ne sum te sfatil dobro slobodno pishi...

a da inaku i z aentuzijazmot da se pomogne. Pa site shto bevme vcehra na utakmica sme entuzijasti da se pomogne, ama ne se ubutavme na klupa. Da, ali koj sme nie koga on e gazda na timot i gi kupuva igrachite i shto ja znam? Epa tuka imam problem. Shto ako e gazda? Go pravi toa top trener? rakometen ekspetrt? Pogolem entuzijast da pomogne na vardar od nas?Ili Done ne znae pa ovoj da mu kazhe neshto kako treba ? Mislam mnogu e neseriozno i pretenciozno. Taka mene mi lichi mozhebi , kako shto vikash ti kje s epokazhe deka ne e taka.

Што се случи со фан-шопот, го отворија повторно? Ако е отворен, кажете ми работно време.

Инаку вчера како за првпат, многу нови дресови се продадоа (y)

Што се случи со фан-шопот, го отворија повторно? Ако е отворен, кажете ми работно време.

Инаку вчера како за првпат, многу нови дресови се продадоа (y)

Имаше вест од РК Вардар дека од оваа недела официјално ќе го отворат за купување. Ќе имало разни видови реквизити и ќе било овозможено интернет купување. Би требало и за секоја утакмица да може во Кале или Борис да се купуваат реквизити. Е сеа кога ќе го отворат, незнам...

Последнава утакмица продаваа само дресовите и жолто-црвени шалови Вардар, налик на тие Македонија.

Ги гледам сега групиве.На крај дали трето дали четврто и нешто многу разлика нема да прави искрено.

Како четврти најверојатни противници се:
-Везпрем ( 100% прв во група)
-Киелце/Киел
-Хамбург/Фленсбург (зависно од меѓусебните дуели)

Како трето пласирани најверојатни противници би биле:
-Рајн Некар (100% на втора позиција)
-Киел/Киелце
-Хамбург/Фленсбург

Овдека најдобро што може да се извлече е Фленсбург и Рајн Некар али некако имам предчуство дека со Киелце/Везпрем ќе играме.

Ги гледам сега групиве.На крај дали трето дали четврто и нешто многу разлика нема да прави искрено.

-Киелце/Киел

-Киел/Киелце
-Хамбург/Фленсбург

Овдека најдобро што може да се извлече е Фленсбург и Рајн Некар али некако имам предчуство дека со Киелце/Везпрем ќе играме.

Вака кога ги гледам тимовиве,си викам каде бе мајстори има да не исшамараат набрзина.
Ама од друга страна па,ни најголемите оптимисти не веруваа дека вака ќе си поминат Барса и ПСЖ во БТ :D

-Киелце/Киел

-Киел/Киелце
-Хамбург/Фленсбург

Не е така како што пишуваш... мислам дека укрстуваме со групата на Веспрем и се игра по принцип од наша група 4ти со нивни 1ви 3ти со нивни 2ри .... Многу е битен пласманот зошто во таа прва група освен Веспрем со другите би биле фаворити...

ЕДИТ: И Рајан Некар Ловен се таму... дојчланд дојчланд ауфидерзен :D значи не е само Веспрем опасен...

Не е така како што пишуваш... мислам дека укрстуваме со групата на Веспрем и се игра по принцип од наша група 4ти со нивни 1ви 3ти со нивни 2ри .... Многу е битен пласманот зошто во таа прва група освен Веспрем со другите би биле фаворити...

Не функционира така ракомет.Сите први ,сите втори и така натаму се ставаат во посебни барабани и се влече повторно без можност да играш повторно со тим од групната фаза.

Не функционира така ракомет.Сите први ,сите втори и така натаму се ставаат во посебни барабани и се влече повторно без можност да играш повторно со тим од групната фаза.

Грешка (y)

Иначе како ја извадивме оваа утакмица сеуште не ми е јасно.Секоја чест....ќе се изедам жив што морав од дома да ја гледам.

Што лажеш бе офчар еден :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom