Фан клуб - РК Вардар

на трибина беше Јовчевски

Иначе денес Раковиќ ги искина, будичи тренер треба да се запраша кој да игра, дали Брумен дали Лукица.

Па прво кога влезе во игра играше десно крило (немавме резервно десно крило што е со Јовчевски?) од тука паднаа неколку шутеви што не беа вообичаени за бек и ги утна... после Душебаев отиде на клупа па он зазема позиција десен бек. Мене ич не ми беше лош! Прва утакмица и неколку од шутевите што ги утна беа од неизградена позиција на добиена уткамица а он изгорен да даде гол... Како што приметив си пројадоа бубрези со Столе демек го палеше нешто и после му текна на овој и почна да го ремети :D

Жениве ми беа интересни што пробуваа цела утакмица да го пратат ритамот на Комити :D... Јованка им е воџа :D

Se nadevav deka nekoj kje pise nesto vo negova odbrana :).. edvaj cekav da vidime sto igrac e.. ajde, kje ima novi priliki da se dokaze. Baska, da ne zaboravime deka dolgo bese vo out radi povredata na ramoto.

Рутинска победа. Чим Инаки 15 топки им фати.... Од почеток до крај водевме, сите играчи добија шанса. На трибина беа Дибиров,Брумен,Јовчевски и Петриќ. Последниве двајца повредени се. Денеска и Недановски се повреди изгледа.
Овие ептен утепани се у пм, чим Каменица не се дереше цела утакмица јасно е се.
Комити бројка од 200 души негде беа, со три пароли, една за Тоше другата за утакмицата со Тун и уште една за ова новово дополнување на законот за навивачи. ( нека остави некој друг слики ме мрзи да копирам од фб ) Супер атмосфера направија, салата солидно исполнета.
Одлична увертира за саботниот натпревар, мора да се победи !!!

1381507_395013330601121_2042007990_n.jpg

1377015_395014140601040_1254427589_n.jpg

1391772_395014047267716_282370818_n.jpg

Крилата уште еднаш покажаа дека треба да добиваат повеќе шанса во ЛШ. И Лука и Добривоје беа одлични.

Него Карачиќ со лед на рамото ја напушти салата, не е ваљда дека ја обнови повредата?

Vardar Liko-Fans
Г О Л Е М А БЛАГОДАРНОСТ ИСКАЖУВАМЕ ДО РАКОМЕТАРИТЕ НА RK Vardar , КОЈ ДЕНЕС ДОНИРА ПАРИ ЗА НАШИОТ ЧЛЕН ОД КОМИТИ ЗА ОПЕРАЦИЈА , СО ОВА ПОКАЖАА ДЕКА СМЕ СИТЕ ЕДНО ГОЛЕМО ЦРВЕНО-ЦРНО СЕМЕЈСТВО. ИСКАЖУВАМЕ БЛАГОДАРНОСТ ОСОБЕНО ЗА Stole Stoilov KОЈ ПО НАШАТА ОБЈАВА НЕ ИСКОНАКТИРА И СЕ ПОНУДИ , ПОДОЦНА ГО ОРГАНИЗИРА ЦЕЛИОТ ПРОЦЕС СО ОСТАТОКОТ НА ТИМОТ.СТОЛЕ ТИ СИ НАША ИКОНА ! :cuc:

Zosto kartonite nad vulkanot se rozevi a ne crveni kako tie od okolu? I zosto ne se drzat isto vreme kako i drugite od strana? Isto sinite kartoni nad ajfelovata sto treba da pretstavat?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom