Фан клуб - РК Вардар

Снимкава е од безбедносниве камери од салата...
Исти кур како челинџерине у тенис кога ги гледам само таму има една камера и тоа најгоре на трибината :pos:

Времево на преносов не запира хахаха
Цело време тече, покажува 58-ма минута, а на онлајн статистиката е 55-та хахаха
Бог знае уште колку минути има...

ЕДИТ: Го вратија од 58-ма на 53-та минута лол

Времево на преносов не запира хахаха
Цело време тече, покажува 58-ма минута, а на онлајн статистиката е 55-та хахаха
Бог знае уште колку минути има...

ЕДИТ: Го вратија од 58-ма на 53-та минута лол

А ја мислев халуцинирам со времето. :pos:

Душебаев ги врти како сака овие. :гик:

Честито победа.

Лани може биле без пораз, ама годинава од две утакмици дома имаат два порази.
Не ни се толку битни бодовите денес, колку што е битно што се врати победнички менталитет во тимот.
Фичо и Алекс у второ полувреме, јој!

Ги стртевме :D
Победа од 23-27 :)
Добро е, победа за враќање на атмосферата во екипата. Победа на еден од најтешките терени и во глобала голема работа е завршена откако веќе на две дерби средби на гости собравме 4 бода :)
Се смешка фајнл форот уште од почетоков :D
Уште еднаш се покажува дека Душебаев ни е најдобриот играч. Само во второто полувреме играше и има скор 5/5.
На овој меч мора да го пофалам и Фичо. Се растури од голови на крајов, 4 од 5 шута, со голови во решавачките моменти.
Играа сите ракометари што беа земени, само Карачиќ и Тоскиќ мислам дека не влегоа ради тоа што и од претходно влечеа некои повреди. И нормално Абутовиќ го пуштија дома ради родената ќеркичка. Диви го замени Милиќ, а играше и Мите Стоилов.
Некако лесно победивме денеска, мислев дека подобро ќе изиграат Брест. Додуша Шпилер играл под повреда Неговата замена во првиот дел брат му на Карачиќ беше очај жив со скор од 1/7, па после влезе Шпилер... Даде 3 гола и имаше неколку асистенции на пикер. Одново најголем проблем ни се додавањата на пикер. Дури 5 гола ни бапнаа од пикер, од 6 обиди. И тоа голови кај што ни правеа вишок по што добиваа зицер на пикер...
Тоа е нешто кое МОРА да се поправи.
Кај нас сите освен Чипурин дадоа голови.

Dobro e se vrakjame poleka... shteta shto Filip ne pokazha barem pola od ova na mechot so MInsk. Ama naskoro kje mora ako saka da ostane vo timov. Denes "edno vrapche" mi shepna deka Vardar rechisi zavrshil so angazhman na top lev bek, koj kje doshol kon sredinata na noemvri. Se chekalo da se oporavi ;) . Dodusha reche deka vekje e sigurno, ama od druga strana znam deka ne e na hartija. ama sve so red... prvo da go reshime Paris vo slendoto kolo.

Не биди педер, кажи за кој се работи :icon_mrgr:
Од која класа на ракометари? Подобар од Растворцев? :icon_mrgr:

Инаку во среда играме дома со Татран Прешов. Така да сите во Кале :)
Мечот мислам дека е од 17 и 45.
Ќе си го видам миленикот Криштофанс :D
Денес укапирав дека уствари тој волјанин бил уствари помал од мене :eek::eek::eek:
Бил роден 1990 :eek:

Денес укапирав дека уствари тој волјанин бил уствари помал од мене :eek::eek::eek:

dovolno e kazhano, a i sto pati sme go spomnale na forumov : ). Inaku tochno vo sreda vo 17.45h site vo kale.

Нема дилема тогаш, значи Дисинџер ќе ни биде новата аквизиција :icon_mrgr:
И уште да ги задржиме него и Душебаев со години, па за некоја сезона ќе ја креваме титулата во ЛШ :icon_lol:

Што се случи со малиот Терзиќ? И зошто Столе има мала минутажа сезонава?

Претпоставувам дека на двете мои прашања, одговорот е '' повреда '', ама што е сигурно, сигурно.

Што се случи со малиот Терзиќ? И зошто Столе има мала минутажа сезонава?

Претпоставувам дека на двете мои прашања, одговорот е '' повреда '', ама што е сигурно, сигурно.
Со Терзиќ не знам, играше за Србија на почетокот на првенството, а сега што е со него нека каже друг.

Столе не е повреден, се менува со останатите, проблемот кај него е што не игра одбрана. Како и да е, ги менува сите пикери по 20тина минути, некој повеќе, некој помалку, зависи од натпреварот и противникот. Имаме преголем избор на пикер, а Тоскиќ до сега се покажа како најдобар избор бидејќи одлично игра и одбрана.

Denes "edno vrapche" mi shepna deka Vardar rechisi zavrshil so angazhman na top lev bek, koj kje doshol kon sredinata na noemvri. Se chekalo da se oporavi ;) . Dodusha reche deka vekje e sigurno, ama od druga strana znam deka ne e na hartija. ama sve so red... prvo da go reshime Paris vo slendoto kolo.

Очигледно се работи за Дисинџер :) Тој е повреден моментално и би требало да се опорави Ноември/Декември, а и онака коментиран е многу. Едино проблем е што нема да може да игра во ЛШ (заврши преодниот рок), ама сега што е тука е. За идната сезона...

Очигледно се работи за Дисинџер :) Тој е повреден моментално и би требало да се опорави Ноември/Декември, а и онака коментиран е многу. Едино проблем е што нема да може да игра во ЛШ (заврши преодниот рок), ама сега што е тука е. За идната сезона...

Mozhe mozhe. N emozhe da igraat samo onie koi igrale barem eden mech vo nekoj evropski kup (EHFCL, EHF, Challange) od tekovnata sezona so bilo koj tim, a od ovaa godina novo ogranichuvanje e pkraj spomenatoto da ne igral ni za katarski tim na Super Globe.

И екс комшијата ќе си го видиш. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom