Фан клуб - РК Вардар

Мала шала бе брат :D Иначе картите за во среда ќе се бесплатни за нас Комитите :)

Те означив, да ги избришеш овие со оф-топик (вклучувајќи го и твојот :pos:) и јас се шалам :D
П.С. Каде ќе се продаваат за Комити и колку ќе бидат :cautious:

А овие Татран од кај се? Од Радовиш? Не знаев дека почна Македонска лига.
А кој е влезот за Комити? А ќе може ли да ми кажете колку се картите? А дали ако ја донесам жена ми и децата треба да платам карти за нив? А дали треба да дојдеме 30 минути пред мечот за да не ни ги затворат вратите? А кај се игра уствари утакмицата? На Градски или во Железарница, пошто нешто слушнав Градски го реновирале? Ќе игра Пандев?

А овие Татран од кај се? Од Радовиш? Не знаев дека почна Македонска лига.
А кој е влезот за Комити? А ќе може ли да ми кажете колку се картите? А дали ако ја донесам жена ми и децата треба да платам карти за нив? А дали треба да дојдеме 30 минути пред мечот за да не ни ги затворат вратите? А кај се игра уствари утакмицата? На Градски или во Железарница, пошто нешто слушнав Градски го реновирале? Ќе игра Пандев?

Вакви прашања на страната кај комшиките да си поставуваш :D
Од најжешките фанови :D при што следуваше тотално разочарување (n)
Martina прашува: ."Toa devojceto sto Vugrinec go krena posle natprevarot kerkicka mu bese?:))"Одговор:
Да.

Вакви прашања на страната кај комшиките да си поставуваш :D
Од најжешките фанови :D при што следуваше тотално разочарување (n)
Martina прашува: ."Toa devojceto sto Vugrinec go krena posle natprevarot kerkicka mu bese?:))"Одговор:
Да.

09/30/2013 - Zbunet прашува: ."Koja e logikata slon da bide maskota na Metalurg?"Одговор:
Голем е, моќен е.

А јас да ве частам сите со бесплатни карти и да се вратите на квалитетна дискусија, со статистики, мислења и коментари за клубот? Може? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom