Фан клуб - РК Вардар

Тоа беше ланска сезона море, не оваа :D
На мечот со Пелистер ако не се лажам :icon_mrgr:

Да не си грешка нешто :D. Вардар не е Ривер Плата :D Лани Пелистер не играше прва лига а на ракомет не се навиваше.

Да не си грешка нешто :D. Вардар не е Ривер Плата :D Лани Пелистер не играше прва лига а на ракомет не се навиваше.

Абе не навивавме луд. Седевме глеавме ракомет со Усташот, и еден рандом тип стално што го глеаме на Кале ни се убаци муабет да ни праи. И овака идеше муабетот
Типот : Салата у Кавадарци знаеш ли каде е ?
Усташот : Не
Типот : Епа ја ќе ти кажам.
И почна да му објаснуе, ја и овој се помочавме од смеа. :pos:

Тоа што не се одеше организирано не значеше ништо за нас:icon_mrgr:
--- надополнето: 6 јули 2013 во 20:41 ---
Абе не навивавме луд. Седевме глеавме ракомет со Усташот, и еден рандом тип стално што го глеаме на Кале ни се убаци муабет да ни праи. И овака идеше муабетот
Типот : Салата у Кавадарци знаеш ли каде е ?
Усташот : Не
Типот : Епа ја ќе ти кажам.
И почна да му објаснуе, ја и овој се помочавме од смеа. :pos:

И после на типките им кажа: Да не знаете како заврши Јуве вчера:icon_mrgr:

Го сретнав на 2 јуни, шибаше со точакот и кога не виде се дереше АЈДЕ ВАРДАР :D
--- надополнето: 6 јули 2013 во 20:47 ---
Не ме потсетувај :pos::pos::pos:
Ете како на еден обичен меч може да се налета на секакви фаци и да се истропа по некој тежок бисер :pos:
-Знаеш ли кај е салата во Кавадарци?
-Не...
-Епа јас знам :pos:
http://www.youtube.com/watch?v=sFNoP5vRxW0

Забегавме оф топик :D

Еве го постот, напишан по ланската утакмица со Пелистер. Памтење џоа слон имам :icon_mrgr:

Во недостиг на нови играчи,малку поведри теми.....:drk:
http://grid.mk/fb/news/505372918/iva-stojkovska-nema-hrabri-momci-koi-mi-se-dodvoruvaat-javno
Како ли успеал Доне? ММЕ:X3: :pipi:
абе кој е како ИВА.треба вардар се се гордее со нејзе.БУКВАЛНО ЗА СЕ ЈА бива.пред некој ден имаше објавено фотки на фб кај што игра тенис,сега теретана,пред тоа атлетика,па сега ова видеово со песнава :tapp:http://www.youtube.com/watch?v=h3jDWpwkR0o мислам дека е талент ГОЛЕМ ХАХАХАХА

Не е ни чудо што имаат толку добри резултати ракометаркиве. Владее добра атмосфера во тимот, ете и кореографи… акциите се извежбани, само напред :)

Ја уште си стојам на моето дека боље е некој од кајгана фан клуб - Вардар да одбереме да брани и да игра среден бек одколку да ги земеме Станиќ или Мојсо :)
--- надополнето: 8 јули 2013 во 13:58 ---
Иначе за групиве за ЛШ... абе ги глеам пак и се некако си мислам дека нема подобра група од оваа... носителот ете мораше да биде некој „јак“... среќата не не посака од вториот шешир, али затоа Некар е избегнат и победникот од Хамбург и Берлин не ни паѓа нас.

Искрено не гледам лесна група јас оваа година..

Првата е со Веспрем, Загреб и Некар и плус Целје

Втората не ја коментирам :icon_lol:

Ете последната делува полесно али па таму ќе налета Хамбург или Берлин.

Така да мене некако оваа ждрепка ми делува ептен рамноправно.

1. Со Барса тоа е тоа... ќе се обидеме дома да ги лапнеме али ќе биде тешко.

2. ПСЖ на домашен во Борис убеден сум дека може да ги земеме.

3. Тун мора да се земе на домашен и во гости. Истото важи и за квалификантот.

4. И од вајлд картата го посакувам Монпелје или уште подобро Сегед, и се надевам Металург нема да помине (не оти се многу јаки, туку оти нејќам да ги гледам) (y)

Се на се тоа е тоа, можеше малце подобро со Загреб, Горење или Алборг али па затоа можеше и многу полошо..

Се зависи како ќе се уклопи тимов. Ако се уклопи да играат како што играа ова сезона сложно и организирано. Си земаме трето по можност второ доколку ПСЖ киксне негде. Али тоа ќе видиме...

П.С. ни се исполни желбата, само нашата група нема Германец :)

Uhhh kakvi loshi vesti ....mnogu e verojatno deka od utre nema da postoi BM Atletico Madrid. Za nas mozhebi shansa da se zeme nekoj dobar igrach so ogled na toa shto kje bidat bez oshteta i vo vreme koga site seriozni ekipi se vekje sklopeni za slednata godina...
Inaku bi bilo golema shteta ako ova se sluchi...ali ... ne trebashe da se preseluvaat in the first place...

Ех место да почекавме и Агинагалде да го собереме ние Чипурин :P

Uhhh kakvi loshi vesti ....mnogu e verojatno deka od utre nema da postoi BM Atletico Madrid. Za nas mozhebi shansa da se zeme nekoj dobar igrach so ogled na toa shto kje bidat bez oshteta i vo vreme koga site seriozni ekipi se vekje sklopeni za slednata godina...
Inaku bi bilo golema shteta ako ova se sluchi...ali ... ne trebashe da se preseluvaat in the first place...

Агинагалде и Душебаев :свиркам:
И така не го сакам оној глаучот што го ставиа на клупа, нека му даде Русинот 10 000 евра да се почасти и нека го избрка одма, на негоово место Душебаев.

Ех место да почекавме и Агинагалде да го собереме ние Чипурин :P

hahah toa bi bilo bomba vo skopje. Atomska bomba. Mislam deka kje odi vo Barcelona, iako kazha deka e golem "madridista". Od druga strana koga go prashaa Paskual dali osven Lazarov i do Aguinagalde ima ponuda reche deka uopshte ne se interesirale za nego. ali mislam deka bi go zemale, samo chekaa da mu isteche dogovorot ovaa godina.

Od sigurni izvori znam deka na mladinskite kategorii na SAFA im e kazhano ushte vo petokot da si baraat nov klub, deka bankrotiraat. A ima na net i spekulacii deka ushte od minatata nedela i Kalman (inaku Shelman pravilno) si baral nov klub. Sega izlegoa nekolku statii na marca i na handball world, a se zbori i na tweeter. Lichno mi e premnogu zhal za klubov, osobeno bidejkji i dodeka trenirav navivav za Ciudad Real. Mislam deka e sram za cela Spanija da dozvoli vakov klub da se raspadne.

A sea za pazarot shto mozhe da se dobie od timov....hm... pa ja bi ispratil i do Dissinger ponuda odma, mislam deka na bekovska linija ni treba shuter... iako znam deka ako rusov bi go prashale on bi za po ushte edno krilo da se pojacha : )...
--- надополнето: 8 јули 2013 во 20:52 ---
Inaku koa kje podrazmislam mislam deka nekade pishuvashe deka do aguinagalde ima ponuda prateno Vardar ili gresham? Za do dujshebaev znam deka imalo
--- надополнето: 8 јули 2013 во 21:01 ---
И така не го сакам оној глаучот што го стави ја на клупа, нека му даде Русинот 10 000 евра да се почасти и нека го избрка одма, на негоово место Душебаев.

jas mislam deka ne e tolku losh trener, iako gledam deka tuka na forumov na nikoj ne mu se dopagja shto kje ni bide trener. Ali edvaj chekam da poschne sezonava da vidam kako kje go sredi timot. Iako koga e vo prashanje Dujshebaev nema zbor tuka...

И така не го сакам оној глаучот што го стави ја на клупа, нека му даде Русинот 10 000 евра да се почасти и нека го избрка одма, на негоово место Душебаев.

И синот Душебаев може да легне многу добро ;)

U LS neznam sega kako bi se sredilo ova. Bi trebalo da vleze 4tiot od spanija Ademar, ama oni se pa vo ushte polosha finansiska sostojba i se e staveno na prodazhba. A od grupite za kvlaifikacii tehsko deka kje se napravi nekoja permutacija bidejkji vekje se izvlecheni grupite... ali da sochekame na oficijalno izvestuvanje.

И синот Душебаев може да легне многу добро ;)

Тоа и јас сакав да го пишам ем ќе го задоволат русинов крило ќе донесат ем тренериште :D

Каква е ситуацијата со Бараше незнам дали би можеле да се ослониме само на него цела сезона...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom