DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Тоа беше ланска сезона море, не оваа
На мечот со Пелистер ако не се лажам![]()
Ја па се мислев оваа сезона дека беше....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не си грешка нешто. Вардар не е Ривер Плата
Лани Пелистер не играше прва лига а на ракомет не се навиваше.
Да не си грешка нешто. Вардар не е Ривер Плата
Лани Пелистер не играше прва лига а на ракомет не се навиваше.
Абе не навивавме луд. Седевме глеавме ракомет со Усташот, и еден рандом тип стално што го глеаме на Кале ни се убаци муабет да ни праи. И овака идеше муабетот
Типот : Салата у Кавадарци знаеш ли каде е ?
Усташот : Не
Типот : Епа ја ќе ти кажам.
И почна да му објаснуе, ја и овој се помочавме од смеа.![]()
Не ме потсетувај
Ете како на еден обичен меч може да се налета на секакви фаци и да се истропа по некој тежок бисер
-Знаеш ли кај е салата во Кавадарци?
-Не...
-Епа јас знам
http://www.youtube.com/watch?v=sFNoP5vRxW0
Забегавме оф топик![]()
абе кој е како ИВА.треба вардар се се гордее со нејзе.БУКВАЛНО ЗА СЕ ЈА бива.пред некој ден имаше објавено фотки на фб кај што игра тенис,сега теретана,пред тоа атлетика,па сега ова видеово со песнаваВо недостиг на нови играчи,малку поведри теми.....
http://grid.mk/fb/news/505372918/iva-stojkovska-nema-hrabri-momci-koi-mi-se-dodvoruvaat-javno
Како ли успеал Доне? ММЕ![]()
![]()
Uhhh kakvi loshi vesti ....mnogu e verojatno deka od utre nema da postoi BM Atletico Madrid. Za nas mozhebi shansa da se zeme nekoj dobar igrach so ogled na toa shto kje bidat bez oshteta i vo vreme koga site seriozni ekipi se vekje sklopeni za slednata godina...
Inaku bi bilo golema shteta ako ova se sluchi...ali ... ne trebashe da se preseluvaat in the first place...
Ех место да почекавме и Агинагалде да го собереме ние Чипурин![]()
Агинагалде и Душебаев
И така не го сакам оној глаучот што го стави ја на клупа, нека му даде Русинот 10 000 евра да се почасти и нека го избрка одма, на негоово место Душебаев.
Агинагалде и Душебаев
И така не го сакам оној глаучот што го стави ја на клупа, нека му даде Русинот 10 000 евра да се почасти и нека го избрка одма, на негоово место Душебаев.
И синот Душебаев може да легне многу добро![]()