Фан клуб - РК Вардар

Зборев метафорички...........односот на тренерот и клубот кон Македонците во тимот е никаков.

Druze zboris na pamet. Ako ne ja znaes situacijata ondak nemoj da komentiras... Dali treba da ti nabrojuvam kolku pati Vujo go ima suspendirano Markovic (Srbin), taka da nemoj samo da palis fitilj ok?

Што убави вести ќе се изначита човек.

Вујо "мајсторе" си зема многу голема слобода,ко негов да е тимот. Алал да му е.

Нека земе уште некој србин,малку ги има до сега,и нека ги избрка и последните Македонци во тимот,тоест нека се истепа со нив.

И после Металург ќе биде крив кога Стоилов и Ојлевски ќе одат кај нив.....
Можам да ти кажам дека на памет си зборуваш! Кои последни Македонци кога пола од играчите во екипата се нашинци. Да не го сакаше Македонецот Стоилов, немаше да се плаќа оштета од 25 000 евра за него, а сега ако имало недисцплина од негова страна е веќе друг муабет. Али дека се превземало дисциплински мерки затоа што бил Македонец е невидена глупост! Дека не се само Македонците на удар, потврда е дека поради непрофесионален однос казнети биле и Марковиќ и Милиќ.

Стоилов и Вујовиќ ќе се степаа - пикерот остранет од тимот

http://dnevnik.com.mk/?ItemID=75C1B6E0AD6A5F4F96F858EAD90EE8D2

Napolno go opravduvam Vujo , Bravo! Pa koj kur mu e na Stole be? Sto se zamisluva sto e ova? Neka go izbrkaat i od Vardar koj go ebe kraj na kraeva, so takvo ponasanje neka igra vo Tineks prolet a ne tuka
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 14:00 ---
http://sportskatreska.com/?p=12253
Поведри вести од женскиот табор :)
Црвенковска пред потпис со ЖРК Вардар :)

Ovoj Vardar e kompletno isti tip na Kometal, ova mi go kazuvase komsija inace istaknat clen na Komiti od postarata generacija megju prvite koi bile na zapad. Rusinot koj e gazda na Bet City prvo sakal da vlozuva vo tenis poradi negovata kerka , no po sugestii negovi i na brat mu koj e zenet so Todorovska rusinkava i pustajki video materijali od Komotal kakva atmosfera se pravese , Rusinov rekol ''Pa sto baram da investiram vo tenis'' :D i ete ZRK Vardar sega e najak klub vo MKD a se nadevam ke bide i vo Evropa vo brzo vreme :)

Пренос на ТВ дефинитивно нема да има, ќе се снаоѓаме со стримови.

Јас за Столе можам само да потврдам дека е најголем забушант на загревање пред натпреварите, сите прават вежби при трчање, он само трчкара и си подава со топката со кој ќе начека...

Samo da se izvadi dobar rezultat vo Germanija( tuka vleguva u poraz do 3-4 razlika) pa tuka da go srusime Kale( mislam na pozitivna atmosvera, da ne skokaat odma prijatelive od sprotivniot tabor kakvi divljaci sme) i da ideme dalje..

овие магдебург не се заебанција многу добар тим имаат мора да се изигра како со Металург

Од колку играме утре, нигде неможам да најдам :confused:
На РК Вардар не им работи страната...
Се мислам во 6 беше, ама незнам дали убаво памтам.

Од колку играме утре, нигде неможам да најдам :confused:
На РК Вардар не им работи страната...
Се мислам во 6 беше, ама незнам дали убаво памтам.
http://www.eurohandball.com/ec/ehfc/men/2012-13/match/3/017/SC+Magdeburg+-+HC+Vardar+PRO+-+Skopje
19:30
како можи информација за Вардар да ти избега? :D

http://www.eurohandball.com/ec/ehfc/men/2012-13/match/3/017/SC Magdeburg - HC Vardar PRO - Skopje
19:30
како можи информација за Вардар да ти избега? :D
Истава страна ја отворив прееска, гледав гледав нигде не го заприметив саатот :D
Отворив во дневник гледам не пишугваа саатница.
Откако го напишав постот ја отворив и страната на Магдебург, таму видов дека е од 19 и 30, ама со оглед на тоа што незнам дали сме во иста временска сезона не го едитирав постот, за некој да ми пише по Македонско време во колку се игра :icon_mrgr:

EDIT: Иста зона сме биле, значи мечот и официјално е во 19 и 30 часот :D

Истава страна ја отворив прееска, гледав гледав нигде не го заприметив саатот :D
Отворив во дневник гледам не пишугваа саатница.
Откако го напишав постот ја отворив и страната на Магдебург, таму видов дека е од 19 и 30, ама со оглед на тоа што незнам дали сме во иста временска сезона не го едитирав постот, за некој да ми пише по Македонско време во колку се игра :icon_mrgr:

EDIT: Иста зона сме биле, значи мечот и официјално е во 19 и 30 часот :D
Иста зона бе брат........цела западна,централна,јужна и северна Европа е иста зона со нас.Само Англичаните и јужниве педери се друга зона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom