Фан клуб - РК Вардар

Затоа не ми текнуваше на никој друг освен Лазаров :D

Карачиќ игра таму принудно ... нешто како ушлето во репрезентација...

Карачиќ игра таму принудно ... нешто како ушлето во репрезентација...
Не бе Карачич само среден бек игра, Прибак, Абутовиќ и Лазаров играа тамо.
Добро ќе ни дојде новиов бек, мислам дека овој подолго време го бараа нашите.

Зависи како ги гледаш работите... повеќе од сигурен сум дека кога искача Вујо со бековска линија Карачиќ Прибак и Петриќ дека Карачиќ од таа позиција се пробива до 6 метри а Прибак кога се игра на шут у комбинација со Лазаров се мења со среден...

Грешка си, Карачиќ многу почесто игра како принуден лев бек отколку Прибак.
Само Карачиќ ротира по цел терен, оди од една крајност до друга па така ти се видело :icon_mrgr:

Противник на ЖРК Вардар во осминафиналето на ЕХФ купот ќе биде Рускиот Кубан Краснодар.
Шанса за нашите Русинки да ги победат своите :icon_mrgr:
За Кубан игра и Марина Ламбевска што играше за Кометал порано (како и беше минатото презиме ич не ми текнува?).

Противник на ЖРК Вардар во осминафиналето на ЕХФ купот ќе биде Рускиот Кубан Краснодар.
За Кубан игра и Марина Ламбевска што играше за Кометал порано (како и беше минатото презиме ич не ми текнува?).

Naukovic

Мислам дека Вардар ќе победи и овде и таму .Вардар има посилна постава,единствено Ламбевска е најдобра во Кубан .
Суслина за некој период ќе се врати на терен поради повреда така што Вардар ќе биде комплетен ,само што Виноградова Ана мислам дека повеќе нема да игра,се праела нешто операција и ќе паузирала до идната година http://www.zrkvardar.mk/mk/team?task=member&mid=11 .НАПРЕД ВАРДАР СЦБТ

http://sportefe.com.mk/index.php/2012-03-30-04-03-00/2012-09-19-23-17-57/2360-2012-11-20-21-51-06

Е ова е стварно веќе претеризам, за кој кур ќе ни е уште 1 лево крило ?! :mad:
Што е многу,многу е.......ја претераа.....
Сигурно ќе се ослободат од некој Недановски/Ојлески....
Барем Оса или некој друг помлад играч да добиеше шанса да го викнат.Ова веќе нема смисла....

Кој кур им е...
Типот имал 31 година. Ова ми нема логика освен ако не си оди Марковиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom