Фан клуб - РК Вардар

Цел живот го сакам Вардар, али не можам да сватам како да навивам за тим во кој од 14 играчи 10 се странци (срби, црногорци и остало).
И тој еден, двајца македонци што вредат ги суспендираат и што уште не.
Почитувам Вардар со 2,3 странци и останати македонци. Зарем Мајнов, Раде Стојановиќ, Даскаловски, Кузмановски, не се поквалитетни од овие странциве што ги има Вардар ???

Ај бе доста напињате со странците.
Никој не ве тера да навивате за Вардар,идете навивајте за Металург,таму се Македонците,што Минчо од кај нас ги однесе кај него,залажувајќи ги со пари.

Цел живот го сакам Вардар, али не можам да сватам како да навивам за тим во кој од 14 играчи 10 се странци (срби, црногорци и остало).
Почитувам Вардар со 2,3 странци и останати македонци. Зарем Мајнов, Раде Стојановиќ, Даскаловски, Кузмановски, не се поквалитетни од овие странциве што ги има Вардар ???
Даскаловски може да,Стојановиќ не го знаеме каков е сега човекот. Веќе неколку години се влече по ебиветар лиги и клубови и е често повреден......
Другите не се подобри.Освен Даскаловски другиве не ни требаат......не ни требаат веќе старци во екипата. Ако даваме шанса нека се тоа и млади играчи,млади домашни дечки.Јест да можеби не се толку добри,но со нивно форсирање може да станат дел од нив солидни играчи......
Стварно не знам што е фората и со Вардар и Металург што воопшто не даваат шанси на младите играчи. Ај во Металург Манасков доби,али чисто сумњам дека ќе влезеше во екипа да не му беше и презимето и да не играше крило (малце помалку битна позиција).....

Не ми се допаѓа што се се странци во екипата (10 странци и 8 Македонци),но никогаш тоа нема да ме натера да не навивам за Вардар.И со 20 банту црнци ќе навивам за Вардар.

Колку треба да си глуп за да кажеш дека Вујо го суспендирал Столе зошто е Македонец ?!
:pos:
Еј неможам да се изнасмеам, нема крај на глупоста на некои членови овде.

Покрај Столе, и Раковиќ нема да игра поради повреда... 2ца многу важни играчи ќе ни отсуствуваат....

Столе, Недановски и Лазаров не ги чепкаат, Столе е суспендиран правилно, а исти суспензии досега имаат заработено и Марковиќ и Милиќ.
Треба да се има дисциплина и ред.

И со Чаневски е се во ред, пошто реално нема некоја преголема улога во тимот, ама односот со екс играчите на МРК (Марковски, Ојлески, Кукоски, Јовчевски) им е во најмала рака потценувачки, не во однос на минутажата туку во однос на тоа што ги држат во неизвесности со нови договори и слично.

Од странците повеќето заслужено го носат нашиот дрес. Марковиќ, Прибак, Карачиќ и Раковиќ особено се класа за нивните позиции и во секаков состав на Вардар би ги посакал во тимот. Милиќ е добар голман, Абутовиќ е одличен во одбрана, Петриќ е голем борец и добар играч така да и овде нема што да се приговори.

Нејасно е само зошто е Мартиновиќ во тимот :icon_mrgr:
Тотален вишок :)
Рајковиќ беше донесен како добар играч, ама се покажа дека не е во форма и заслужува шут карта...

За Лазовиќ и Драгаш времето ќе покаже. Мене ми се допадна тоа што го земаа Драгаш пошто ми изгледа доста перспективен играч.

Со Раде незнам зошто воопшто не контактираат, и ние и Металург. Има нешто тука што не го знаеме. Бар со нашиве мислев дека е близок пошто често доаѓаше на мечеви на Вардар.
Даскаловски сите го посакуваме во нашиот дрес, сите би прифатиле трампа Мартиновиќ за Даскаловски :D

Е за останативе двајца не се согласувам. Помина времето за Мајнов. За десен бек само Петриќ и некое засилување кое ќе кине мрежи, ама таков Македонец нема, а ни во блисково опкружување неможеме да најдеме сосодветен играч па да го шутнеме Рајковиќ.
Кузмановски е среден бек, а таму Прибак и Карачиќ за ништо не би ги менувал.

Столе, Недановски и Лазаров не ги чепкаат, Столе е суспендиран правилно, а исти суспензии досега имаат заработено и Марковиќ и Милиќ.
Треба да се има дисциплина и ред.

И со Чаневски е се во ред, пошто реално нема некоја преголема улога во тимот, ама односот со екс играчите на МРК (Марковски, Ојлески, Кукоски, Јовчевски) им е во најмала рака потценувачки, не во однос на минутажата туку во однос на тоа што ги држат во неизвесности со нови договори и слично.

Од странците повеќето заслужено го носат нашиот дрес. Марковиќ, Прибак, Карачиќ и Раковиќ особено се класа за нивните позиции и во секаков состав на Вардар би ги посакал во тимот. Милиќ е добар голман, Абутовиќ е одличен во одбрана, Петриќ е голем борец и добар играч така да и овде нема што да се приговори.

Нејасно е само зошто е Мартиновиќ во тимот :icon_mrgr:
Тотален вишок :)
Рајковиќ беше донесен како добар играч, ама се покажа дека не е во форма и заслужува шут карта...

За Лазовиќ и Драгаш времето ќе покаже. Мене ми се допадна тоа што го земаа Драгаш пошто ми изгледа доста перспективен играч.

Со Раде незнам зошто воопшто не контактираат, и ние и Металург. Има нешто тука што не го знаеме. Бар со нашиве мислев дека е близок пошто често доаѓаше на мечеви на Вардар.
Даскаловски сите го посакуваме во нашиот дрес, сите би прифатиле трампа Мартиновиќ за Даскаловски :D

Е за останативе двајца не се согласувам. Помина времето за Мајнов. За десен бек само Петриќ и некое засилување кое ќе кине мрежи, ама таков Македонец нема, а ни во блисково опкружување неможеме да најдеме сосодветен играч па да го шутнеме Рајковиќ.
Кузмановски е среден бек, а таму Прибак и Карачиќ за ништо не би ги менувал.

Na moe prasanje na fejs, dali ima sansa da potpise za Vardar odgovorot na Rade Stojanovic e sledniov:

Rade Stojanovic

Не баце на жалост не ме сакам ако имам српско презиме::))

И ја сакам да дојдам ама тоа е поздрав

Ае да му ебам мамата да му ебам, нема ни стримови да има, единствено на фб страната на Магдебург ќе пренесуваат резултат во живо.
Не ми се верува цццц
http://www.facebook.com/SCMagdeburg

Како може да немаат пренос барем на некоја локална телевизија,во Германија се игра или во Овче Поле.

Цел ден гуглам и никако да најдам инфо за телевизии што ќе ја пренесуваат утакмицава

Суспендираниот Стоилов од Скопје ги бодри колегите: Ајде момци, изгинете за Вардар!

http://www.mkd.mk/77756/sport/stoilov-gi-bodri-vardarci-ajde-momci-izginete-za-vardar/
Вујо му го лајкнал постот :pos:

Па нема да има пренос излеа а и уакмицата нема да се игра во салата што беше најавувано смениле у некоја мала сала ќе се играло со капацитет од 1200 гледачи, можно е и тоа да е рпичината што нема да има пренос

Па нема да има пренос излеа а и уакмицата нема да се игра во салата што беше најавувано смениле у некоја мала сала ќе се играло со капацитет од 1200 гледачи, можно е и тоа да е рпичината што нема да има пренос
Нема врска тоа што се игра во сала со капацитет од 1200 гледачи...ако се сака, ќе има пренос. ;)
Само што нема никаква најава за такво нешто...штета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom