Фан клуб - РК Вардар

Истото и јас го помислив, да не си оди Марковиќ кај оние од автокоманда...

Многу му замеравам на Вујо за вакви работи :facepalm:
Го браневме што го браневме, досегашниве негови желби горе-доле заслужено се во нашиот дрес и не се утнати засилувања како порано (освен Рајковиќ кој сепак дојде како големо засилување, така да неможе да се каже дека е треторазреден), ама што мајка бара овој во составот?
И не се само Марковиќ и Ојлески, тука е и Недановски.
Што ќе правиме со 4 леви крила?
Некој ќе оди во Металург, ќе видиме кој ќе биде...
Алушевски неможе да оди веќе, ништо чудно и на полусезона некој од нашиве да се пресели кај нив.
Иако Марковиќ им беше голема желба, јас сепак мислам дека Ојлески ќе биде тој кој ќе отиде во Металург.
И тоа не по негова вина, туку по директна вина на Михајло и Вујо кои не ги ценат доволно Македонските ракометари.
Океј е, нема Македонци кои би не засилиле а се достапни за нас, ама па немора оние кои ни се надеж за иднината да ги третира како да се чистачи во клубот...
Ич не ми се допаѓа тоа што го прават со екс играчите на МРК, да беа сите заедно во Вардар досега ќе беа врвни играчи, да добиваа шанса уште од почетокот. После неколку години им дадоа шанса, па иако добро се покажуваат пак ги запоставуваат.

Полека малку убаво вика во статијата потребен ни е уште некој играч за во ротација. Значи никој нема да си оди, ако треба да се игра СЕХА и група треба да имаме комбиниран тим со кој ќе ги мачкаме полесните противници во СЕХА така да баш тие помладите ќе почнат да добиваат повеќе шанси. Мислам дека после Додер лекцијата е научена па ваљда сега сите се на подолги контракти. Да се помини Магденбург овој и Раде во Декември одлично би ни дошле

Полека малку убаво вика во статијата потребен ни е уште некој играч за во ротација. Значи никој нема да си оди, ако треба да се игра СЕХА и група треба да имаме комбиниран тим со кој ќе ги мачкаме полесните противници во СЕХА така да баш тие помладите ќе почнат да добиваат повеќе шанси. Мислам дека после Додер лекцијата е научена па ваљда сега сите се на подолги контракти. Да се помини Магденбург овој и Раде во Декември одлично би ни дошле
Ало 4то лево крило ? Која е таа ротација бе ? Пратам ракомет цело време и не знам ниту една екипа која има 4 исти бека,а не пак 4 крила на иста позиција.
Да плескаме полесни противници од СЕХА може да ни послужи и некој 17-18 годишен наш........
Ако ништо друго тој би имал потенцијал да напредува и да даде повеќе низ годините и за Вардар и Македонија.Сепак е крило тоа,далеку е од клучна позиција во екипата.
Ова е претеризам.........31 годишен странец,на позиција на која има веќе 3 солидни играчи......

Ako vise se zema krilo pologicno bi bilo da se zeme desno krilo... Poso poise kubirime na taa strana za razlika od levo krilo kaj sto sme prepuni.. A moze da se bara i desen bek.

Да го земат Стојанович а да го шутнат Филипчо. Десен бек ако е слободен Мајнов не е лошо да се земе.

Да го земат Стојанович а да го шутнат Филипчо. Десен бек ако е слободен Мајнов не е лошо да се земе.

Ima nesto sto nejkat da go zemat Rade... Cudno mi e.. Go imaat na tacna a ne go zemaat.. Rade u kombinacija so Dragas bi bile super tandem na lev bek..
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 15:47 ---
A desen da moze da se zeme ona voletinata od Tatran bi bilo idealno:D

М
Ima nesto sto nejkat da go zemat Rade... Cudno mi e.. Go imaat na tacna a ne go zemaat.. Rade u kombinacija so Dragas bi bile super tandem na lev bek..
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 15:47 ---
A desen da moze da se zeme ona voletinata od Tatran bi bilo idealno:D

Може немаат пари за Раде оти го земаа Драгаш, или пак уште веруваат во Филипчо:oops: А таа карпата од Татран мислам дека има потпишан долгогодишен договор. Кажа коментеторот од МТВ дека кога му го дале договорот му оставиле празно место сам да си напише сума.Така да Мајнов би бил одлично засилување,нормално ако е слободен.

Што убави вести ќе се изначита човек.

Вујо "мајсторе" си зема многу голема слобода,ко негов да е тимот. Алал да му е.

Нека земе уште некој србин,малку ги има до сега,и нека ги избрка и последните Македонци во тимот,тоест нека се истепа со нив.

И после Металург ќе биде крив кога Стоилов и Ојлевски ќе одат кај нив.....

Столе во Металург ?? Се гледа дека не пратиш многу ракомет.

Ако е се така како што пишува во дневник Столе е крив според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom