- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.706
- Поени од реакции
- 6.117
Па овој се зима за ротација бе, јас уорно ти викам дека кај Вујо нема прва втора постава туку мора да се игра во сито темпо сите 60 минути и затоа се носат и по 3ца играчи на некој позиции за да има ротација, плус ете сега Столе ќе биде суспендиран со Металург , МАрковски има ситна повреда не е 100 подготвен така да ни треба пикер и овој ќе ни биде добре дојден.Значи прашањево и одговорот е тука:
Има двајца добри македонски пикери, зошто би зимал трет пикер кој е странец? Ова ми смета!
Пикер на проба
http://sportefe.com.mk/index.php/2012-03-30-04-03-00/2012-09-19-23-17-57/2064-2012-11-02-22-14-50
![]()
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 20:34 ---
Барам само инвестирање во македонски играчи ништо повеќе. Јас би бил презадоволен да земат и деца од улица и да ги учат да играат али тоа да бидат наши деца. Резултатите ќе дојдат со време.
За странците за тие пари тие се странци неможеш некој појаки да донесеш, а и ги правите демек се лоши а не гледате малце дека Страхиња Милиќ е прогласен за најталенитран голман во Европа , србски репрезентативец, Добривоје марковиќ е лево крило србски репрезентативец, Раковиќ член на малдинските репрезентации на Хрватска сега веќе не е во репрезентација ама на неговата позција играат Хорват и Чупич па затоа и нема шасни да добие повик млад е 24 год мисалм дека има, Рајквоиќ има добра кариера он е во лоша форма проади паузата од една година која ја имал , Карачиќ исто е млад 24 години, Бели е налик нешто на Вугринец само ете послаб е една класа од Вугринец има и грешки место да се задржеше Даскаловски они го даода него и го донесоа Мартиновиќ кој е сигруно класа послаб од Даскаловски за тоа може да му се замери на Вујо.
За тоа за тајмаут и јас неможам да го слушам Лино Червар како збори на хрватски па сигруно нема да им се бунам кај управата на Металург.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 21:16 ---
Зошто би сакале да ја испеат "Излези момче" на натпревар на Вардар,нема логика.
Мислат ова Металруг е па пошто нема песни ајде Излези момче