Не разбирам што браниш и што цениш? За македонскиот ракомет очигледно к.рот те заболе, така?Го заболе де, што има да се занимава со Македонскиот ракомет?
Селектор е на Македонија или на Вардар?
Он е платен да му носи резултат на Вардар, а не да се грижи за иднината на Македонскиот ракомет.
Не му личело на Вардар ЛОЛ
Да не има негде такво правило?
Никој не ви бара причина зошто навивате за Металург, не заболе стапот, што како нешто ни се правдате дека навивате ради тоа што имале Македонски играчи. Ми е гајле мене ако сакате и за Ринија од Чаир навивајте.
Се правете слепи пред секоја ебана логика. Пази молимте ние да мислиме на доброто на Македонскиот ракомт, да сме земале Македонски играчи кои немаат квалитет, а резултатите на тимот не се битни.
Што не ни ги дадат неколкуте Македонски игрчи што бришат прашина на клупа?
Имаше обид да го земеме Левов, ама си сака пари типот. Столе за да не дојде кај нас го позајмуваа во Романија
Зашто го земаа Вугринец?
Што не земаа некој Македонец :/
Што не му дадоа шанса на левов?
Ние немаме толкав буџет како нив, неможеме да си дозволиме играчи како Станиќ или Вугринец,затоа купуваме некои на кои множеме да им плаќаме...
Какви се такви се, НАШИ ИГРАЧИ СЕ па сакале биле и Монголци.
Да имавме во екипа Македонци што имаат талент а не играат ќе речев срамота е да ги држиме децата. Ама сите што се тука играат.
Кој е тој резултат што го има Вардар? СЕХА лига? Мислиш дека некој гледа СЕХА лига? Таа лига е направена само за вежбање ништо повеќе, нема никакво значење. Кој резултат го браниш?
Не е првак на Македонија, губи во македонскиот и во ЕХФ купот и нема видено лига на шампиони со години а како што тргнало нема ни да види.
Па сменете му го името во Неретва и крстете се во него затоа што ова не е веќе Вардар.
Вардар што јас го знам е македонски!