Фан клуб - РК Вардар

значи треба да се очекува пекол во Кале....а ќе се дава некаде на ТВ...
Па се надевам на пекол само многу луќе се плашат од свинскиов грип :( И се надевам дека нема да се испичкаат и ќе дојдат :(:tapp:

Што е со коментаторов на А2 ? Само кај мене нема, или кај сите е така ?

Одлична атмосвера, и добра игра на Вардар.

Не ја гледам :(
не отидов таму неможев а во мојава соба неам сателитска :(
резултат?очекувам победа на ВАРДАР ајде ајде ајде ВАРДАРЕ играј и победи за нас:komiti:
каква тепачка бе? кој се степа?

Не ја гледам :(
не отидов таму неможев а во мојава соба неам сателитска :(
резултат?очекувам победа на ВАРДАР ајде ајде ајде ВАРДАРЕ играј и победи за нас:komiti:
каква тепачка бе? кој се степа?

17-16 За вардар полувремето заврши...тие а2 се биле запеза...
Рутенка со Макалавоски

Вардар - Барселона 17-16 на полувреме
Макаловски и Рутенка добија црвен
Коментаториве се катастрофа како да се караат...

Од 10 до 26 минута се исклучи а2 маму да им ебам и не видов што се дешаваше, ако може некој да каже за тепачката?

Болен сум... не можев да одам :(
Одлична игра на Вардарци, добро играат во напад, во одбрана можеа уште малце подобро, но и вака не е лошо. Нивниот играч заслужено си доби црвен картон, Макаловски не мораше да возврати, но јбг, сега до крај ќе бидеме само со Алушовски на лево крило :) Кај Вардар ми се допаѓа тоа што играат доста преку пикер, нешто што не го прави ниту една екипа од Македонија, па ни репрезентација. Уште да имаа некој од репрезентативните пикери ќе беше и далеку подобро, но денес Пешиќ за разлика од мечот против Амичитија е доста прецизен :) Се надевам така и ќе продолжи, а се надевам и дека Митровски ќе брани како на мечот со Амичитија, па Вардар конечно ќе ја прокнижи првата победа во оваа сезона во ЛШ :vozbud:

Уф кој ѕвер е Пецакоски, новиот Лазаров :))) Едвај чекам за репрезентација да го гледам. Инаку солидна игра, така треба да се продолжи, комити закон, супер навивање, тепачка :), сума сумарум одличен натпревар.

само ме страФ да не заебат игра во второ полувреме како што заебаа со амичитија, иначе прво полувреме играат страшно, како и секоја наша екипа

Ебате работата значи во сите спортови сме исти прво супер второ катастрофа
:komiti:

Проблемот не е кај играчите... тие толку можат. Проблемот е кај нас што веруваме дека можат да победат :raz: Факт е дека тешко се може против една ваква екипа. И не ми е јасно зашто Митревски не е прв голман во Вардар кога брани феноменално :raz:

Проблемот не е кај играчите... тие толку можат. Проблемот е кај нас што веруваме дека можат да победат :raz: Факт е дека тешко се може против една ваква екипа. И не ми е јасно зашто Митревски не е прв голман во Вардар кога брани феноменално :raz:

Точно така и јас ова сакав да го напишам, погрешна инвестиција е дивиот во вардар се гледа дека е далеку од форма што ја имаше. оваа уткамица пивотменот на вардар беше малку подобар и ангеловски играше прво полувреме супер но пак не ми беше јасно како вардар со игреач повеќе прим идва гола а не даде ниеден, и кога имаше вардар двас играча повеќе не успеаја да направи поголема разлика и на полувреме се отиде со еден гол. Е кога ќе се остранат овие недостатоци и во второ полувреме се влезе исто како и во прво тогаш ќе може да очекуваме некое изненадување во било кој спорт зашто скоро сегде сме со ист менталитет. И со таква игра се станува врввен спортист како тој данецот микале хансен кој не можеше да игра поради рутенка на кој не му одеше па црвениот картон изгледа за нас беше повеќе малер отколку за барца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom