Фан клуб - РК Вардар

Иста приказна као и скеда. Едно полувреме добро едно лошо зашо секад вака до кога вака?? Зашо неможат да издржат две полувремиња со исто темпо што е проблемот? Треба добро да се рамисли за тој проблем кај нас!! Иначе денеска прво полувреме одлична игра без многу грешки и одличен напад и добра одбрана покажавме дека можевме да бидеме и појаки од една Барселона ама тоа е тоа ја неаме таа сила да издржиме две полувремиња со исто темпо. !!

Играчи јаки само прво полувреме а Комити и прво и второ.Како и секад ја креваат максимум атмосферата во салата,али уште и да беше Вардар подобар ќе беше боље.Али ипак Барселона да не претеруваме.Али во прво полувреме се стиснаа и ги рендаа добро.
Али второ паднаа бајаги дали се опуштија со помислата дека ги водат на Барселона или нешто друго тоа не е важно.Галвите горе повеќе напор,игра во двете полувремиња и ќе постигнуваме солидни резултати.

Утакмицата се на се добра беше,се виде дека Вардар има сили да одигра добро против големите тимови....но само во првото полувреме !!!

Комитите се покажаа во добро светло,навивање солидно,можеа и подобро,но што е тука...
П.С-Видов “новитет„ кај Комитите на трибина...Неколку души видов со дресови на Јуве,Милан и Реал Мадрид....еден со знаме Јуве,јасно го вееше најгоре,на бајрак изгледаше...

Вардар нема сили да одигра со големите екипи туку едно големо потценување од Барселона правата сила се виде во вториот дел кога се отрезнија.
Вардар е далеку послаб од минатите години и ова се катастрофални резултати посебно претходните каде едвај добивме 1. бод од 5-6 мечеви.
Вујовиќ со овој тим не може реално да се надева на пехар посебно не во домашното првенство.
Иднината му е загрозена во смисла на кормилото бидејќи пред се можеше да најде подобри играчи и со Металург според мене јасно е дека се загубени шансите за прво место во домашното првенство а за следната година да не зборувам Металург ќе прави силна екипа која ќе биде многу тешко достижна.

Да не беа повредите на бековите,Вардар ќе играше многу подобро на натпревариве,Стојанович не игра,Вукчевич,Пецаковски,Бранко Ангеловски,Симович,скоро на секоа утакмица играа со некоа полесна повреда,или па ич не играа
Крила скоро и да немаме,Алушевски единствено квалитетно лево крило,скоро по 60 мин игра,што за негови години е премногу,десно крило,Мојсовски нема баш некој квалитет,Левов мн. подобро играше,Пикерите слабо,Пешич промаши многу зицери на утакмициве,Диви слабо бранеше,Митрески бранеше многу подобро
така да ко ќе се собере се,реален е овој 1 единствен бод од натпревариве
ме радува што имаме квалитетни млади играчи,Пецаковски,Марковски,Митрески итн.. и што Ангеловски изигра одлично денеска
али овој Вардар барем во моментов тешко дека ќе може да му парира на Металург
потребни се нови играчи,посебно на крилните позиции

и едно големо БРАВО за КОМИТИТЕ,покажаа како се бодри својот клуб,цела утакмица без престан
БРАВО !!!

П.С-Видов “новитет„ кај Комитите на трибина...Неколку души видов со дресови на Јуве,Милан и Реал Мадрид....еден со знаме Јуве,јасно го вееше најгоре,на бајрак изгледаше...

Знамето не е јуве, туку милан и е постаро од Комити и си има своја историја и приказна, дечкото го носи уште пред да се оформат Комити!
А за другите дресови што носеле не ми се верува, зашто 99% сум редовен на сите натпревари, освен овој и знам дека никој не носи дресови или мајци од друг клуб освен од ВАРДАР!!!

Интересен меч ми беше цело прво полувреме. Второто полувмре кога почна губив надеж, тоа е Барселона, многу подобри крила имаат од нашите и побрзо, успеавме Рутенка да го извадиме со црвен ама пак ништо. Хансен не здроби, сепак игра е игра, треба да прифатиме пораз, и го прифаќаме. Сепак браво и за навивачите нон-стоп и даваа подршка на Вардар, браво и за голманот на Вардар супер бранеше.

Знамето не е јуве, туку милан и е постаро од Комити и си има своја историја и приказна, дечкото го носи уште пред да се оформат Комити!
А за другите дресови што носеле не ми се верува, зашто 99% сум редовен на сите натпревари, освен овој и знам дека никој не носи дресови или мајци од друг клуб освен од ВАРДАР!!!

Од Јуве беше не можеш да ме праиш слеп :):)
Од Милан тој човекот што го носи секогаш бајракот,како што знам не беше вчера на утакмица...така да ти пропага во вода ова вадење !

Од Милан тој човекот што го носи секогаш бајракот,како што знам не беше вчера на утакмица...така да ти пропага во вода ова вадење !
Епа ти нас не праиш слепи. Беше на утакмица човекот 100 %

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Оф мори мајко он ќе не убедувал дали бил или не. И викаш знаме од јуве вееше а:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Толку ти се увртел Јуве во глава си почнал и знамиња да ти се причинуваат. Ај и горниот пост да не го цитирам ти е жива глупост. Имало со дресови Реал, Јуве и слично:tapp::tapp::tapp:
И навивањето било солидно:tapp: А што требаше повеќе за да биде одлично. Да дубиме на глава:vozbud:
Иначе навивање супер. Играчите ме исполнија во првото полувреме. Бев најсреќен човек на светот:vozbud: Иако знаев што ќе не очекува понатака:kesa::toe: Се на се убав меч:back:

Оф мори мајко он ќе не убедувал дали бил или не. И викаш знаме од јуве вееше а:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Толку ти се увртел Јуве во глава си почнал и знамиња да ти се причинуваат. Ај и горниот пост да не го цитирам ти е жива глупост. Имало со дресови Реал, Јуве и слично:tapp::tapp::tapp:
И навивањето било солидно:tapp: А што требаше повеќе за да биде одлично. Да дубиме на глава:vozbud:
Иначе навивање супер. Играчите ме исполнија во првото полувреме. Бев најсреќен човек на светот:vozbud: Иако знаев што ќе не очекува понатака:kesa::toe: Се на се убав меч:back:

Немам намера да се расправам со малоумници (кој се пронаога тука нека ми извини)
Јас кажувам што видов вчера,немам намера да лажам,башка и што добивам ако лажам не знам...:toe:

Немам намера да се расправам со малоумници (кој се пронаога тука нека ми извини)
Јас кажувам што видов вчера,немам намера да лажам,башка и што добивам ако лажам не знам...:toe:

Епа изгледа ќе треба да отидеш на очно, да ти го проверат видот.:smir:

Низок удар:vozbud: А што добивам јас што негирам бе:tapp: Дај слика докажи........
Знаме Јуве:tapp::tapp:

Интесна статија напишале на Hrt. Меѓу другото се споменува и еден лапсус кој удира во очи.
Uspješno gostovanje imala je i Barcelona koja je s 35:28 slavila kod makedonskog Vardara, kojeg trenira hrvatski izbornik Lino Červar.

А само пред неколку недели имаа напишано нешто друго:
Červar se ozlijedio prije dva tjedna na utakmici njegova Metalurga i Vardara u derbiju makedonskog rukometa. Temperamentni je Červar po običaju gestikulirao i mahao uz klupu, a u jednom se trenutku poskliznuo i nezgodno pao dočekavši se na ruku.

И сега значи Лино е тренер и на Вадрар и на Металург, а згора на тоа и на Хрватската Репрезентација. Како обавува три функции во исто време тоа им е јасно само на луѓето од Htv:). Инаку ова го постирав за да се разведри малку темата од расправии:smir:.

Не сакам да се мешам ама јас видов еден дечко во дрес од Хрватска!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom