Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tocno taka so ekipava vardar niso ne praj vtoro mesto ne mu bega
чекај,чекај ќе видиш среда ИЗНЕНАДУВАЊЕЕ!!!:baeh:
16 11 momentalen rezultat sk :uvo:Од вас ли бе да изгубиме?
Абре вие сте светлосни години зад нас така уште имате фурни леб да јадете.
Иначе утакмицата со металург е во недела или сабота.Мислам е у сабота али чекам потврда.И да ако знае некој точен термин.
16 11 momentalen rezultat sk :uvo:
e da za PELISTER
абе ск еден дали не тие срам еј маихајло прецедател на рфм кој не сакаше да ја одложи утакмицата а кај вас за заушки еден месец чекавте да се изигра со металург ,еден игарач ваш зема пари колку сите наши кои немаат земено ич 4 месеци и без најдобриот игараме димитровски и со тројца повредени абе срамој светски ќе биди ако изгубите од овај Пелистер кој немаат пари имаат слава херои се прави :smir:Чекај да заврши прво.
А да се игра и во Скопје затоа не се пали одма а во Скопје ќе губите ко Грчка..
абе ск еден дали не тие срам еј маихајло прецедател на рфм кој не сакаше да ја одложи утакмицата а кај вас за заушки еден месец чекавте да се изигра со металург ,еден игарач ваш зема пари колку сите наши кои немаат земено ич 4 месеци и без најдобриот игараме димитровски и со тројца повредени абе срамој светски ќе биди ако изгубите од овај Пелистер кој немаат пари имаат слава херои се прави :smir:
ps. сте тепале со еден разлика на крајот не ебал судијата а голот го дал макаловски![]()
Хух ми олеснаабе ск еден дали не тие срам еј маихајло прецедател на рфм кој не сакаше да ја одложи утакмицата а кај вас за заушки еден месец чекавте да се изигра со металург ,еден игарач ваш зема пари колку сите наши кои немаат земено ич 4 месеци и без најдобриот игараме димитровски и со тројца повредени абе срамој светски ќе биди ако изгубите од овај Пелистер кој немаат пари имаат слава херои се прави :smir:
ps. сте тепале со еден разлика на крајот не ебал судијата а голот го дал макаловски![]()